Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
563
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sakin Olmamız Lazım
D
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Herkeste sanki fark yemişiz gibi bir hava var. Bu takım ilk 3 maçından 1 puan çıkarttıktan sonra deplasmanda 2 galibiyet almış, evinde Manchester United'ı yenmiş bir takım. Tamam takımı eleştirebilirsiniz, Fatih Terim'i de eleştirebilirsiniz ama hakaret edip, takıma destek vermek yerine sırtından bıçaklamanın bu takıma ne gibi bi yararı olacağını düşünüyor herkes çok merak ediyorum.

Jones son dakikada o golü atmasa belki de maç ikinci yarı farka gidecekti, ya da tam tersi Huntelaar'ın o boş kaleye kaçırdığı top gol olsa fark yiyecektik. 1-1 o yüzden kötünün iyisi ve hiçbirşeyin belli olmadığı bir skor. Bu Schalke'ye kim gol atamayacağımızı söyleyebilir ki. Ben tura en önemlisi de Galatasaray'a inanıyorum. İkinci maça daha 3 hafta gibi uzun bir süre var. Bu sürede hem Drogba hem Sneijder takıma alışaca ve en önemlisi taktiğimiz oturacaktır. Birazcık sakin olup burasının Şampiyonlar
Ligi olduğunu unutmamak ve sadece maçların keyfini çıkartmamız gerek. Şu seviyede oynamamızı bırak, seremoni sırasında çalan o müzik bile beni maçtan daha çok heyecanlandırıyor.

En kötü nokta da "Gruptan çıksak yeter" diyen adamlar ilk maçta Schalke ile berabere kaldık diye takımı yerin dibine sokmuş durumda Biz ne zaman böyle iyi gün taraftarına dönüştük onu da çok merak ediyorum.