D

Yüzbaşı
13 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
45 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
8 yıl
FPS Sorunu
300 fps'ten fazla aldığım oyun şuan 80-90 fps'te çalışıyor. İşin ilginç yanı başka bir hesap ile girdiğimde 300 fps iken kendi hesabımla girince fps drop yaşıyorum. Herhangi bir config ayarı filan da yapmadım, karşılaştırdım iki hesabın da görüntü ayarları aynı ama fps birinde 300 iken diğerinde 100 civarı ve çatışmalarda daha da düşüyor.

Haftasonu şehir dışındaydım. 3 gün önce son oynadığımda hiç bir sorun yoktu. Yardımcı olursanız sevinirim.
D
9 yıl
NBA 2K15 Gamepad Sorunu
Çevrimiçi tüm modlarda gamepad sorunsuz çalışırken Head-to-Head maça girdiğimde sadece klavye çalışıyor. Bunun çözümünü bilen var mı acaba?

Oyun orjinal ve hiç sorun yaşamadım. Sadece çevrimiçinde sorun var. Klavye ile çok güzel oynanıyor maç ama birtürlü gamepad'le kumanda edemiyorum. Tüm ayarları denedim. Yardım edecek birisi varsa çok sevinirim.
D
11 yıl
Kim Neyin Kavgasını Veriyor?
Öncelikle Fenerbahçe'yi tebrik ederim. Hakederek bir galibiyet aldılar. Galatasaray da şampiyon oldu kendi takımımı da, bugünkü kötü oyuna rağmen, tebrik ederim.

Ama asıl konu; Niye herkes şuan birbirine girmiş durumda? Neyi kimse paylaşamıyor da birbirine hakaret etmek için sıraya girmiş durumda, anlam veremiyorum. Kazanan kaybedenle dalgasını geçer, bu her zaman böyle olmuştur ama neden bu birbirimizi çekememezlik. Fenerbahçeliler Galatasaray'a sevindi diye, Galatasaraylılar Fenerbahçelilere sevindi diye demediğini bırakmıyor.

Ülkede çok daha önemli konular varken böyle boş işler yüzünden biribirinizin kalbini kırmak gerçekten çok saçma. Şöyle bir düşününce bunu siz de anlayacaksınız.

Herkes sevinecektir, üzülecektir, dalgasını geçecektir ama bu saygısızlık ve kavga ortamı şu günlerde çok boş ve aptalca. Birilerine birşey ispatlamak derdi ile gözlerimiz kararıyor. Bu çok acı bence.
D
11 yıl
Sakin Olmamız Lazım
Herkeste sanki fark yemişiz gibi bir hava var. Bu takım ilk 3 maçından 1 puan çıkarttıktan sonra deplasmanda 2 galibiyet almış, evinde Manchester United'ı yenmiş bir takım. Tamam takımı eleştirebilirsiniz, Fatih Terim'i de eleştirebilirsiniz ama hakaret edip, takıma destek vermek yerine sırtından bıçaklamanın bu takıma ne gibi bi yararı olacağını düşünüyor herkes çok merak ediyorum.

Jones son dakikada o golü atmasa belki de maç ikinci yarı farka gidecekti, ya da tam tersi Huntelaar'ın o boş kaleye kaçırdığı top gol olsa fark yiyecektik. 1-1 o yüzden kötünün iyisi ve hiçbirşeyin belli olmadığı bir skor. Bu Schalke'ye kim gol atamayacağımızı söyleyebilir ki. Ben tura en önemlisi de Galatasaray'a inanıyorum. İkinci maça daha 3 hafta gibi uzun bir süre var. Bu sürede hem Drogba hem Sneijder takıma alışaca ve en önemlisi taktiğimiz oturacaktır. Birazcık sakin olup burasının Şampiyonlar
Ligi olduğunu unutmamak ve sadece maçların keyfini çıkartmamız gerek. Şu seviyede oynamamızı bırak, seremoni sırasında çalan o müzik bile beni maçtan daha çok heyecanlandırıyor.

En kötü nokta da "Gruptan çıksak yeter" diyen adamlar ilk maçta Schalke ile berabere kaldık diye takımı yerin dibine sokmuş durumda Biz ne zaman böyle iyi gün taraftarına dönüştük onu da çok merak ediyorum.
D
11 yıl
Resmi Site Giriş Görseli
< Resime gitmek için tıklayın >

Yemin ederim Melo'yu ilk gördüğümde Gollum'a benzettim.
D
11 yıl
\"Arena\u0027da saklanacak yer yok\"
İngiliz gazeteleri, Manchester United'ı İstanbul Atatürk Havaalanı'nda karşılamak isteyen yüzlerce Galatasaray taraftarının coşkusuna geniş yer verdi.

Times gazetesi, Manchester United'ı İstanbul'da ''dünyanın en göz korkutucu'' taraftarlarından birinin beklediği yorumunu yaparken, '' Bu akşam Türk Telekom Arena'da saklanacak yer yok'' ifadesini kullandı.

Ferguson'un takımın en önemli yıldızlarını Manchester'da bıraktığını hatırlatan Times, deneyimli teknik adamın kadroya dahil ettiği çok sayıdaki genç futbolcunun böyle bir atmosferde oynamaya alışık olmadığını vurguladı.

52 bin kişilik kapasiteye sahip Türk Telekom Arena'da geçen yıl Fenerbahçe maçında desibel rekoru kırıldığını aktaran gazete, bu sesin bir jetin kalkış sesinden daha yüksek olduğunun altını çizdi.

Times gazetesi, maçın anahtar futbolcusu olarak Galatasaray'da Burak Yılmaz'ı, Manchester ekibinde ise Phil Jones'u gösterdi. Burak Yılmaz'ın Umut Bulut ile iyi bir uyum yakaladığını belirten gazete, futbolcunun bu sezon 11 gol attığına dikkati çekti.

Sakatlığı nedeniyle fazla forma şansı bulamayan Jones'un ise, Smalling ve Ferdinand'ın yokluğunda iyi bir performans sergilemesinin beklendiğini kaydetti.

Guardian gazetesi, Menajer Sir Alex Ferguson'ın tecrübe kazandırmak istediği futbolcuları ilk defa Şampiyonlar Ligi'nde kadroya aldığını aktarırken, Independent ise ''Kıyametin United üzerine koptuğu gece'' başlığıyla verdiği haberde, 1993 yılında oynanan maçı hatırlattı.


Evet dünyaya rezil olmuşuz beyler (!)
D
12 yıl
‘Euroleague’i bize verin’
Sarı-kırmızılı yönetimde projeye muhalefet eden Adnan Öztürk ve bazı yöneticilerin, TT Arena Stadı karşılığında, Beşiktaş’tan basketbolda Euroleauge hakkını istemeye hazırlandığı öğrenildi. Cim-Bom olumlu yanıt alırsa potadaki bütçeyi artıracak.

Beşiktaş’ın, Türk Telekom Arena Stadı’nda oynamasına izin verilip verilmemesiyle ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.
Galatasaray, Beşiktaş’ın TT Arena talebine şok bir yanıtta bulunmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı yönetimde, stadın Kartal’a verilmesine karşı çıkan Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk ve diğer muhalif isimlerin aralarında yaptıkları toplantılarda flaş bir konunun gündeme geldiği öğrenildi. Buna göre Galatasaray, Arena’da oynamasına izin verirse, Beşiktaş’tan basketbolda Euroleauge hakkını isteyecek.
Türk Hava Yolları Euroleague’te, Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes ile beraber Eurocup’ta şampiyon olduğu için Beşiktaş, Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanmıştı. Siyah-beyazlı ekibin mali yönden yaşadığı zorluklar ve Milangaz’ın sponsorluktan çekilmesiyle ezeli rakiplerinin durumunu kritik eden sarı-kırmızılılar, “Euroleague büyük organizasyon. Bunun için 15-20 milyon dolarlık bütçe gerekiyor. Madem Beşiktaş bizden stadımızı istiyor, o zaman onlar da Euroleuge hakkından feragat etsinler ve orta noktayı bulalım” diye görüş belirttiler.

Bütçe artacak
Galatasaray’ın bu isteğinin Euroleague organizasyonu tarafından kabul görmesi için Beşiktaş’ın vazgeçmesinin yeterli olmadığı, aynı zamanda ana sponsor Türk Hava Yolları’nın da devreye girmesi gerektiği belirtildi. Euroleuge yönetiminin bu konuda esnek davranması da Galatasaray’ın isteğinde etkili oldu. Ergin Ataman’ı takımın , Murat Özyer’i ise şubenin başına getiren Cim-Bom’un, Euroleague katılım hakkı alması durumunda bütçesini artıracağı ifade edildi.
Bu öneriye nasıl yaklaşacağı merak konusu olan Beşiktaş’ta, basketbola sponsor için Medicana ile anlaşma aşamasında olması ve takımın başına da Erman Kunter’i getirmesi Euroleage hazırlığı olarak yorumlandı.

NEVZAT DİNDAR


Haber Nevzat Dindar'ın olduğu için buraya kadar herşey (sallama haber, hayal ürünü diyaloglar) normal de asıl olay bence bu;

http://forum.antu.com/cep/KonuOku.aspx?gID=31&fID=98&kID=1612

Bu adamın hangi kafayı yaşadığının kanıtıdır
D
12 yıl
Memory Leak Sorununu Nasıl Çözebilirim?
Bilgisayarımda bellek sızıntısı problemi var. Özellikle oyunlarda oyuna girdikten 15-20 dakika sonra aşırı bir donma oluyor. Bunun kaynağı nedir ve nasıl çözülür internette hiçbiryerde bulamadım. RAM'leri değiştirsem sorun çözülür mü? Bu konuda pek bir bilgim yok. Herkes çeşitli bilgiler veriyor bu konuda ama kimse çözüm için somut birşey söylemedi. Hangi donanım parçasından kaynaklandığını bilsem onu değiştirme yoluna gideceğim son çare olarak ama neyden kaynaklandığını bilmiyorum. Veya başka bir çözüm yolu varsa onu da deneyebilirim.

Bellek temizleme programları, ekran kartı sürücüsünü güncellemek ve format çözüm olmuyor baştan söyliyeyim de Şimdiden teşekkürler.
D
12 yıl
Yok Artık!
Dün akşam belki de son yılların en güzel derbisi yaşanmış, son dakika goller kaçmış, son saniye golü atılmış, muhteşem bir taraftar şov yapılmış, centilmence çok güzel bir derbi yaşanmış, Galatasaray büyük bir avantaj yakalamış fakat Türkiye'nin 2-3 spor kanalından bir tanesinin resmi sitesine bakın;

http://www.ntvspor.net/

1 tane bile derbi ile ilgili haber yok. Üstelik maçın üzerinden 24 saat bile geçmedi. Bu kadar hazımsızlık olmaz...
D
12 yıl
Hani Fikstürde Boş Hafta Yoktu?
Geçen sezon derbi hafta içi, Şampiyonlar Ligi maçlarının oynadığı gün oynandığında herkes "hiç boş hafta yok, fikstür çok sıkışık" diye bahaneler uyduruyordu. Bu bahanelerle de hafta içi tam iş çıkış saatinde oynattılar derbiyi.

Dün Lig Tv'de duyduğuma göre bundan sonra hafta içi maç oynanmayacakmış. Ee hani boş hafta yoktu ve fikstür çok sıkışıktı? Benim bildiğime göre Fenerbahçe ve Galatasaray da Avrupa da yoklar. Nerde bu fikstürdeki doluluk, sıkışıklık?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.