Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
522
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sahte RAM olabilir mi ?
M
8 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bir arkadaşım Hepsiburada üzerinden ram siparişi vermiş, bana gösterdi hiç böyle Kingston ram kutusu görmemiştim. Ramleri taktım çalıştı ama yinede merak ettim. Bu arada kutunun içindeki eski ram.


< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
8 ay
Yarbay

Vaad ettiği kapasiteyi / hızı sunabiliyorsa, stabil çalışabiliyorsa, bir de Memtest yapın, hata çıkmazsa kullanmaya devam edin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
8 ay
Yarbay

Laptop ramleri genelde bu tarz kutu ile geliyor samsung , micron gibi markalarda aynı bu şekil. Masaüstü ramlerdeki gibi şaşalı kutu tarzı ile gelmiyorlar.

Cpz - z gibi programlarla bakın anlaşılır. En kolay yol odur veya biosta memory bölümünde ramin markası yazar.



J
8 ay
Yarbay

Türkçenin kurbanı oldu bu iş. sahte ram olmaz öyle olsa takınca çalışmaz. fason desek zaten hepsi çin'de yapılıyor buna ne desek bilemiyorum artık markalı ramlerin içinden çer çöp çipler çıkıyor güvenemiyorsun problem çıkarabiliyor ya da düzgün çalışmayabiliyor ya da yavaş çalışıyor. kingston artık ayyuka çıkmış "sahte" konusunda. kalitesiz fason diyelim? benim de daha yeni g.skill 4000mhz ram alıp auto bile kullanamamışlığım iki windows çökertmişliğim var. tüketici heyetine verdim aradılar beni dediler ticaret bakanlığına da şikayet edin ve oraya da şikayet ettim çünkü ben para iadesi ya da ürün değişimi istemiyorum bu ramler sahte diyorum şikayetimde. G.Skill Trident Z diyince samsung çip gelirdi akla sonra kriz olunca hynix çip de gördük neo modelinde ama hiç bir Trident Z modelinde downbin çip olduğunu gördünüz mü typhoon programında yani çöp çip?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.