ürünün sadece metalik gri rengi kalmış, kurdum, malzeme çok kaliteli olmamakla birlikte kötü de değil, ses çok kuvvetli değil. saat görünümü şık. apple ürünleri için değişik yuva aparatları çıkıyor içinden, (ipod, iphone modelleri için) ipod-iphone müziklerinide çalıyor, şarj etti ama süresini bilemem, radyo ve alarm ayarlarına bir bakacağım, tr klavuzu var.
keşke acele etmeseydiniz, maddi olanaklarınızı bilmiyorum fakat philips'i önerirdim size. biraz daha pahalı ve mükemmel ses veriyor. ben docklarda radyo ve alarm özelliğini gereksiz buluyorum, özellikle de alarmı. bağlayınca çıkan ses benim için daha önemli. iyi günlerde kullanın, cihazı etkileyip etkilemediği üzerinde biraz durun gözlem yapın dilerseniz.
Merhaba Bende yakın zamanda iki dock aldım. Benim için alarmlı saat ve radyo tercih sebebiydi. İlki http://www.teknosa.com/kategori/mp3/aksesuarlar/811/110361164/philips_aj3270d_12_iphone_ipod_docking_system. Gayet kullanışlı ve pratik. Dijital radyo ve 20 kanal hafızası var. Sevdiğim özelliği; saatini otomatik olarak iphone-ipod dan senkronize ediyor. Fakat tatmin etmeyen yönü tek hoparlörü ile mono ses vermesi. İkincisi http://www.teknosa.com/kategori/mp3/aksesuarlar/811/110361058/sony_icfds11ipb_ipod_dock_system . Sony kalitesini konuşturmuş diyebilirim. Ses kalitesi ve gücü azımsanmayacak kadar güzel. Kumandası da çok işlevsel. Kesinlikle beni memnun etti. Biraz eski bi model olsa da yeterince şık ve tekrar dile getirmek gerekirse ses kalitesi çok güzel. Uzun bi süre aradım böyle ürünleri umarım size de fikir verir deneyimlerim.
kullanan varmı?
99 Tl dan 47 TL ya düşmüş fiyatı.
güzel bir şeye benziyor.
Kızın odasında durur, artık şarj için diğer odaya gitmez.
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.