Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3546
Cevap
122392
Tıklama
6
Öne Çıkarma
Cevap: S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (178. sayfa)
H
geçen hafta (1097 mesaj)
Yüzbaşı

DLSS 4.5 dikkat ettiyseniz 1080p kullanıcıları için değil bilmiyorum hangi çözünürlükte oynuyorsunuz ama

1080p de preset L veya M açarsanız hem daha kötü bir kalite hemde daha az fps ile oynarsınız

bunlar birisi 2k ve hatta en iyisi 4k da DLSS performance diğeri de DLSS ULTRA perfromance için yapılmış ve yüksek çözünürlüklerde quality ile oynamadan daha çok fps almak için yapılmış.

yani eğer 1080p oynuyorsanız DLSS 4 yani preset K ile oynamanız lazım ki hem daha çok fps hemde daha kaliteli bir görüntü almak istiyorsanız.




Bu mesajda bahsedilenler: @Noctivagant
N
geçen hafta (44330 mesaj)
Yarbay

Hocam 2 farklı oyunu hem 1080p de hem 4k açıp baktım hiç bir şey fark etmedi.

1080p de preset L veya M açarsanız hem daha kötü bir kalite hemde daha az fps ile oynarsınız demişsiniz ama denediğim 2 oyunda öyle bir durum olmadı.
1080p de Preset K da hangi fps aldıysam ve hangi görüntü kalitesini aldıysam Preset M de de aynı fps ve aynı görüntü kalitesini aldım. Yani fps ve görüntü kalitesinde değişmeler olmadı.

Ama denediğim iki oyunda şu oldu. Laptop da işlemci normal de 85 dereceleri görürken 75 derecelere düştü. Evet zaman zaman 85 görüyor. Eskiden biir oyunu açar açmaz hemen 85 çıkan işlemci daha uzun süre sonra 85 görüyor. Ama aslında tuhaf bir durum. Ekran kartı güncellemesinin işlemci sıcaklığını etkilemesi bana tuhaf geldi. Hadi şu olsa anlarım. Normal de işlemciye yük binerken aynı oyunlar ekran kartı güncellemesi sonrası işlemci yerine
ekran kartına yük bindirseler anlarım ama o vakit ekran kartında sıcaklık artışı olması gerekir ama öyle bir durumda yok.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 23 Ocak 2026; 2:58:51 >

O
geçen hafta (25422 mesaj)
Yarbay

Oyun o kadar büyük güncelleme yemesine rağmen performansta bir adım ileri gidememiş. Frame generation eskiden lag yapıyordu ekran kartı yazılımından gecikme önleyici açtım şimdi çok daha iyi oldu.
Bu arada bulduğunuz silahları toplayıp satıcıya satıyor musunuz ? Ben sadece mermileri alıyorum.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
geçen hafta (12365 mesaj)
Yarbay

Hazar görmemis yada az hasarlı olanları evet. Silahları almıyorsanız bile en azından az bulunan silahları almakta fayda var. Kimi npcde bomba atarlı silahlar düşüyor.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @OptimizedSettings
O
7 gün (25422 mesaj)
Yarbay

Teşekkür ederim



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @el_jericho
N
6 gün (20553 mesaj)
Yarbay

Para ihtiyacına ve ağırlık durumuna göre değişmekle beraber, hiç yük edilmeyecek veya kondisyonuna göre taşınacak silâhlar var. Ben bu oyunda, oyunun ilk zamanları hariç hiçbir zaman para problemi yaşamadım. Ama para eden silâhları da her zaman topladım. Her satıcı aynı paraya almıyor, aramız iyi olduğu takdirde -Haritada yeşil olarak gözüküyorsa aramız iyi demek oluyor.- en iyi fiyatı Rostok'taki zırh satan kızın karşısında oturan eleman veriyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @OptimizedSettings
O
6 gün (25422 mesaj)
Yarbay

Saolun teşekkürler ederim



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Nicholai Hel
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.