Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir, 1 mobil kullanıcı
3302
Cevap
106703
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Cevap: S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (101. sayfa)
S
9 ay
Yarbay

İşte steamden alıp iade edin yada gamepass den oynayan ve bu fps düşüşü sorununu yaşayan başka biride deneyebilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Teslaman
B
9 ay
Yarbay

Malum yerden denicem ben birde.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

D
9 ay
Yarbay

5. saatteyim 14 defa ölmüşüm :D görünmez canavarları oyuna koyanın rüyasına girsin



D
9 ay
Yarbay

fast travel tarzı birşey yok değil mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
9 ay
Çavuş

Kontaklar ile fast travel var




Bu mesajda bahsedilenler: @Dexter Morgan
E
9 ay
Yarbay

Silahları satamıyormuşum hocam gezginlere. Bakalım belki ilerde çıkar satabileceğim birileri.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Starborn
S
9 ay
Yarbay

A
9 ay
Binbaşı

Bende beklicem artık baş ağrısı yapmaya başladı. Unreal engine çok kolpa bir engine bundan sonra bunla yapılacak oyunalara ön yargı yaparım ben.



S
9 ay
Yarbay

Bu sorun vram kullanımını bilmediğimiz başka bir oyunda olsa aslında direk yetersiz vram kaynaklı deriz ama 8GB vram Techpowerup incelemesine göre yeterli ve bende native 2K da oynuyorum 8gb değerini geçtiğini görmedim.

https://www.techpowerup.com/review/stalker-2-fps-performance-benchmark/5.html

Yalnız 16gb rame sahip sistemlerde yapıyor olabilir sanal belleği hızlı bir M2 ye alarak bir miktar rahatlama yaşanabilir durum böyleyse.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kocankoi
S
9 ay
Yarbay

Bu oyun şöyle bi 10 saat oynadıktan herşeyi kavradıktan karakterleri tanıdıktan ve kaliteyi gördükten sonra acaba bir detay kaçırdımmı diye baştan başlama hissi oluşturan oyunlardan.
Oyun aslında kötü bir başlangıç yapıyor hikaye başlangıcı kötü ilk gittiğimiz mekan karanlık aslında parlaklık kontrast ayarıyla alakalı onu yapmayan için hem karanlık hem düşük fps, drop görünmeyen yaratık tabi soğutuyor insanı birde zorluk seviyesi yüksekse oyunu silip 1 yıl beklettirir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 24 Kasım 2024; 1:36:33 >

H
9 ay
Binbaşı

Normalde 2 gündür cökme yasamiyordum ama bugün birden fazla cökme raporu olusturup gönderdim. Vram konusunda ise asagida iki foto paylasiyorum birisi 2k fsr frame gen native acik digeri 2k da fsr frame gen kapali kapali ve epic ayarlarda. Vram ve sistem bellek kullanimi icin fikir verir umarim


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARBINGER -- 24 Kasım 2024; 0:54:33 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 ay
Binbaşı

Gpu ne 57 derece bu oyunda maşşallahı var buzdolabı gibi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @HARBINGER
H
9 ay
Binbaşı

Sistem bellek kullanimi cok yüksek. Buna bir care bulmalilar. Bellek sizintisi olabilir mi bunedir abi? Sizdede durum ayni mi?


< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARBINGER -- 24 Kasım 2024; 3:15:53 >

K
9 ay
Binbaşı

Arkadaşlar scoplari nerden alıyoruz bu kısa holo olanlardan. 7 saat ilerledim göremedim silah upgrade yaptiginiz yerde de yok .Sniper var onu da hikayede ilerlerken verdiler ama hala holo bulamadım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuon -- 24 Kasım 2024; 5:1:58 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
9 ay
Binbaşı

Oyun güzel bu arada tabi buglari sayamazsak. Vuruş hissi yok değil var hatta güzel de. silah sesleri tepkime, çıkan kan oldukça iyi sadece düşman tepkisi az ve vuruken ki geri bildirim çok az yani bı Battlefield call duty değil tabi ama yok diyenler neyin kafasında anlamadım. Çatışma sekanslari güzel atmosfer zaten diyecek yok. Grafikler bekleneni vermiyor ama çevre güzel, fiziksel grafikler kötü, hatta yaratik modellemeleri nerdeyse çöp düzeyinde. Her şeye rağmen oyun kaç saat sürüyor bilmiyorum ama şu ana kadar sıkılmadım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
9 ay
Yarbay

İlk başladığımda satıcıda hiç scope yoktu çantalardan bulmuştum ve ilginçtir zalissya hep karanlıktı şimdi 10 saat oynayıp saveleri silip yeniden başladım bu sefer gökyüzünde bulut yok zalissya güneş yeşillik satıcıda 2 scope vardı. Gizemli oyun bambaşka oldu.
Yalnız şuan herşeye hakim olunca çok daha iyi ve bütün bir başlangıç oldu.
Vuruş hissi isteyen şimdilik hs yaparak ilerlesin çok güzel ses çıkıyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 24 Kasım 2024; 7:43:13 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Kuon
S
9 ay
Yarbay

Oyunda ki Bugları görmezden gelirsek oyun gayet iyi



L
9 ay
Yüzbaşı

Arkadaşlar, oyunu gerçek anlamda hikaye modunda deneyimlemek ve konforlu bir şekilde oynamak için trainer kullanabilirsiniz. Biliyorum ideal bir şey değil bu ama kıvamında bir oynanabilirlik ve ölçülü bir zorluk sunmayan bir oyun için anlamsızca zahmet ve eziyet çekmek, trainer'ın dezavantajından daha fazla tercih edilebilir bir şey değil.

https://www.cheathappens.com/78471-PC-STALKER-2-Heart-of-Chornobyl-trainer

Bu site ücretli abonelik istiyor, incelemenizi tavsiye ederim. Tabi ki bunun dışında ücretsiz seçenekler de mevcut. Mesela şu:

https://flingtrainer.com/trainer/s-t-a-l-k-e-r-2-heart-of-chornobyl-trainer/

Cheathappens platformuna bir kere ömür boyu üye olsanız bir daha ücret ödemek zorunda kalmazsınız, tek seferlik faydalı bir yatırım olarak tercih edilebilir. Fakat bu siteyi öyle hararetli bir şekilde tavsiye edemiyorum. Ne yazık ki, böyle güya profesyonel bir hizmet veren platform'un trainer'larında çoğu kez, ücretsiz trainer'larda yaşanmayan olmayacak sorunlar ile karşılaşıyorum. O nedenle bunu ömür boyu abonelikle satın alayım, bundan sonra artık trainer ihtiyacım kalmaz diye bir durum söz konusu olmuyor ama önemli ölçüde ihtiyacı gideriyor. Masaüstü programı Aurora ile de tek bir programdan tüm trainer'lara ulaşım sağlıyorsunuz. Programa yeni eklenen bir save game fonksiyonu da mevcut. Önceden kullandığınız trainer'ları da toplu şekilde programın arayüzünde görüp, pratik olarak çalıştırabiliyorsunuz. Ayrıca trainer haricinde editor kısmında da bazı özellikler sunulabiliyor. (Mesela para miktarını arttırmak için belli bir sayı girilebilecek bir kutucuk gibi.)

Yukarıdaki Cheathappens trainer'ının özellikleri şöyle listelenmiş:

• God Mode
• Unlimited Health
• Super Health
• Unlimited Stamina
• No Radiation
• No Bleeding
• No Physical Effects
• Super Speed
• Invisible
• Unlimited Ammo
• No Reload
• No Reload Tutorial
• No Recoil
• Super Accuracy
• Unlimited Grenades
• Unlimited Durabilty
• Unlimited Weight
• Unlimited Use Items
• Super Damage
• Reset Daytime
• Rapid Weather Change
• Game Speed
• Edit: Amount
• Edit: Koupons





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 24 Kasım 2024; 11:34:55 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
9 ay
Binbaşı

Tamir ucreti iyiymis



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Section8
K
9 ay
Binbaşı

Hs derken hocam



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Starborn