DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
1236
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ryzen 1 anakart/işlemci alınır mı?
K
7 yıl (4565 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Selamlar,

hepsiburada da 550lira civarına B350 serisi cok güzel anakartlar var, sizce bu saaten sonra ryzen 1 işlemci/anakart ikilisi alınır mı? yoksa ryzen 2 2500x mi beklenmeli?

tek aklımı çelen şey anakart fiyatlarının bu dolar kuruna ragmen cok iyi olması..

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
7 yıl (453 mesaj)
Yüzbaşı

2500X modelini bekleme gerek yok, şu an 2600 yada 2600X alabilirsin. Fiyat olarak 2500X'le arasında çok fark olmayacaktır. Anakart olarak da B350 kullanmanın hiç bir eksisi olmaz. Ancak bu anakartlar için BIOS güncellemesi şart.

https://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-5-2600x-4-25ghz-19mb-cache-soket-am4-islemci-p-HBV00000BFTI1

https://www.hepsiburada.com/msi-b350m-gaming-pro-amd-b350-3200-oc-ddr4-soket-am4-m-atx-anakart-p-HBV000004H840?magaza=Hepsiburada



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.