1080p’de yetmez mi hocam 8gb vram? Tlou gibi optimizasyon özürlü vram sömüren oyun dışında rx6600 ile hiçbir oyunda problem yaşamadım. Kartın gücü belli tabi 2K-4K’da nasıl olur bilmem ama denilene göre 2K çözünürlükte de hatrı sayılır bir performansı var kartın.
Arasında fiyat farkı çok yoksa tabii ki daha güncel bir işlemci almak daha mantıklı ben de r5 5500 öneririm.
yetmez 2023 mart ayı ile birlikte 8 gb vram devri ve 16 gb ram devri kapandı olayın last of us ile alakası yok yeni gelen 3a oyunlarda durum ortadadır tüm reddit tüm global youtube kanalları zaten videolar çekmiş ve durumu açıklamışlardır yeni sistem toplacak ve ben oyun oynayacam diyen birisinin 32 gb ram ve 12 gb vram altınan düşmemesi gerekiyor
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim ancak sistemimi zaten 2023 yazı sonunda tamamen değiştireceğim. Amacım yazın bana yetecek bir sistem olmasıydı. Yeni alacağım bilgisayarımda vram ve ram miktarı konusunda daha dikkatli olurum.
bende 2023 agustos ayında borçlarımı bitirip sistemimi yenilecegim eger imkanınız var ise bence ufak parçaları yenilemeye başlayabilrisiniz benim avantajım yok kıpırdayamıyorum
Aklımdaki yükseltme Sahibindenden R5 3600 ve Rx 6600 üzerineydi malum 0 parça almak pek mümkün değil.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhYalanDünya -- 23 Nisan 2023; 2:20:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >