Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
832
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Rise of the Argonauts Türkçe Yama İstek
H
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar.

Rise of the Argonauts için bilinen bir Türkçe çeviri mevcut fakat %100 değil. Bir arkadaşın yamayı %100'e ulaştırdığını hatırlıyor gibiyim fakat bir türlü bulamadım. Belki de yanlış hatırlıyorumdur. Acaba oyunu %100 çeviriye getirebilme şansı var mıdır çevirmen arkadaşların?



O
geçen yıl
Binbaşı

Şöyle bir Türkçe yaması var ama %65 falan tamamlanmış. İdareten kullanıp oynuyorum.



https://turkce-yama.com/indir/rise-of-the-argonauts-turkce-yama/382/c46e9806c37c353b6dd26926bc0a00aa.htm



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
geçen yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Devamını da getirmemişler zaten yamanın. 3 yıllık bir yama, sanırım %100'e de tamamlanmaz. Skill sisteminin Türkçe olmadığını görünce oynamayı bırakmıştım. Sanırım hikaye diyalogları harici bir çok şey çevrilmemiş.




Bu mesajda bahsedilenler: @oyungazi
K
geçen yıl
Çavuş

Az önce Disney'de çocukluğumun çizgi filmi Herkül'ün kahramanlık okuluna gittiği maceralarının anlatıldığı Argonaut bölümünü izliyordum. Beş sene önce bu oyunu oynamaya başladığımı ancak bir talihsizlik eseri oyunun yarısında TR Yama'nın yok olduğunu fark etmemle oyunu bıraktığımı hatırladım ve içim tekrar bir burkuldu. Oturdum kendim google translate'den çevirmeye başladım. İş güç zaman bulamadım ve bıraktım çevirmeyi. Oyun dosyalarını da az önce sildim. Youtube'da belki biri oynamıştır izleyeyim diye düşünürken birden karşıma Rise of The Argonauts Türkçe Yama videosu çıktı. Video 11 gün önce koyulmuş ve Yama %100 olarak bitmiş; açıklamasında okudum. Başka bir şey isteseydim gerçekleşecekti belli ki, beş sene bekledikten sonra yeniden oynamaya koşuyorum. Siz de bilin istedim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaskal -- 1 Mayıs 2023; 7:26:52 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.