Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
64
Cevap
47425
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Cevap: Renault Latitude neden tutulmadı? (4. sayfa)
G
5 yıl
Yarbay

Enişteye gidiyorsun "araba alıcam enişte sen anlarsın" diyorsun, enişte ne alıcan diye sorunca "Reno Latütüt" diyorsun. "O ne ya illa Reno istiyorsan Megane falan bakalım" diyor.
Nasıl tutulsun şimdi bu araba



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
5 yıl
Yarbay

Arabanın tipi berbat. Bence bu arabayı Fransız mühendisler tasarlamamıştır. tipik uzakdoğulu kokuyor bu araba. iç tasarımı da berbat. arabanın bi tek arka far bölgesi iyi duruyor o da diger kısımlar düşünüldüğünde şaka gibi oluyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 12 Temmuz 2020; 12:23:0 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Mendieta58
A
5 yıl
Er

Araba alırken birçok insan gibi dürtülerimle hareket ederim.Bu arabayı alınca kaç kız düşer gibi bir hesap yaparım. Luttence o açıdan kötü.Önemli olan dışı gerekirse içi kalastan olsun.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaylı beyin cerrahı -- 12 Temmuz 2020; 18:24:19 >

T
5 yıl
Yarbay

Markası Cherry, Tata, Bajaj gibi Çin/Hint markası olsa ve fiyatı da Çin/Hint fiyatı gibi olsaydı o zaman görüntü ve tasarımdan pek bi beklentim olmaz, donanım eklemişler, yakıtı üzmeyecek cinsten fiyatına göre iyi araba derdim. Ancak bu Top Dollar fiyatlı Fransız arabası ve D sınıfı. Hadi hepsini geçtim, okey dedim yolcu koltuğu önü ne öyle. Ön koltukların sasiye bağlandığı sürgüler 1990 model minibüslerdeki gibi görünüyor. Hadi bunları da geçtim, bunun tasarımcıları, artık Fransız mı Koreli mi, Çinli mi, nereliyseler, dış ve iç tasarımdan anlamıyorlar diyelim, arka koltuklar cok dar bi görüntü veriyor, D sınıf araçta arka koltuklar gepgeniş olur. Hadi bunların da tümünü geçtim. Durumu kurtaracak son 2 şey var: Ön koltukları soğutmalı veya arkaya masajlı koltuk bu ikisi varsa iyi araba derim. Onlar var mı?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 12 Temmuz 2020; 18:12:49 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Mendieta58
Z
5 yıl
Yarbay

Arabayı kullandım ben her yerinden trim sesleri geliyordu , malzeme kalitesi pek iç acıcı değildi . Kullan anlarsın neden tutmadığını .



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

K
5 yıl
Binbaşı

renault d segmentini hak etmiyor. sadece latitude değil. safrane, vel satis, laguna, talisman hep aynı kaderi paylaştılar. donanım evet tıka basa dolu ancak kalite rakiplerinden geride kaldı. fiyat avantajı da olmayınca ikinci el de cazibesi olmadı. ölü doğmuş araçlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.