Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
262
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Rejim döneminde ülke her anlamda geri gitmiş.
T
5 ay (12296 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

2011 yılında yayınlanmış Çocuklar Duymasın dizisinde Meltem'deki medeniyete bakar mısınız. Meltem gibi çağdaş insanlar hep yurt dışına kaçtı gitti şuanda ülkede Meltem'in yaptığını algılayabilecek insan bile yok. Bu kadar kötü durumdayız. Ülkedeki toplumsal çürüme ve gerileme her alanda hissediliyor.


< Resime gitmek için tıklayın >

Bahsedilen bölüm linki :
https://www.youtube.com/watch?v=bcurWMRhEnA



K
5 ay (14464 mesaj)
Yarbay

Simdi ulkede her yer kadin cinayeti, gasp, rusvet, zimmete mal gecirme, orman yangini, rant



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
5 ay (14898 mesaj)
Onbaşı

Kızın çok erkek takipçisi olsa sen karışmaz mıydın?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

G
5 ay (45067 mesaj)
Yarbay

ızdırap çekerek dinledim kulaklıktan. bana hitap etmiyo bu diziler.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
5 ay (12296 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Mesele dizi değil yien mesele ne biliyor musun. Mesele en mutlu olduğun o gün, dost bildiğin, en güvendiğinin eliyle ölmektir mesele.
Diziye değil içindeki fikri alacaksın yien. Bu bölümün altında görüntüden fazlası var. Bu bölümün içinde bir fikir var ve fikirler kurşun geçirmezdir.




Bu mesajda bahsedilenler: @01001101
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.