Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
1375
Tıklama
0
Öne Çıkarma
reedpad reeder a8 320 TL'ye alınır mı
S
13 yıl (849 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

http://www.bimeks.com.tr/urun/127903/reedpad-reeder-a8-7-9--tablet-pc.aspx

1024 x 768 px çözünürlük ve 4 çekirdek, boyutu da istediğimiz gibi olunca birkaç dakika kurcalayarak aldık.
Acildi ve fazla zamanımız yoktu. Ürünü yeğenim için için 399 TL'ye almıştım. Bir kaç saat kullanabildim sadece sonra oturdukları şehre döndüler. Bu süre içinde kurcalayabildiğim kadar kurcaladım. Oyunlar indirdim, wifi kullandım v.s. Oyunlarda hiç bir sıkıntı çıkmadı. Wifi alt kattaki odadan 2 çentik çekiyordu ve oyun v.b indirebildik. Ekran dokunmatik hassasiyeti iyi idi. En çok ta ekranı hoşuma gitti. Görüntüler kesinlikle canlıydı.

Bu ürünü başka kullanan var mı? Şu an indirime girmiş Bimeks'te .. Bu fiyata önerir misiniz?

Başlıca Özellikleri:
7,9" inç ekran
Android 4.2.2 kuruluydu
DDR3
1 GB
1.6 Ghz ATM 7029 Quad Core
Cortex
8 GB
Kamera
1024 x 768 px
Wi-fi
2 Mp
Usb
Mini HDMI
Bluetooth
Gri/Beyaz

iyi çalışmalar..

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.