Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3349
Cevap
702139
Tıklama
637
Öne Çıkarma
Cevap: Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (13. sayfa)
T
5 yıl
Onbaşı

evet herkes toplandı reisin yamayı yayınlamasını bekliyor yılbaşı hediyesi olsun diye geç yayınlayacak herhalde :)



B
5 yıl
Er

Sayfayı sürekli yenilemekten yorulduk.

Geliştirici arkadaşlar hiç değilse bugün çıkıp çıkmayacağı konusunda bilgi sahibidirler. her gün gün içerisinde bunu belirtirlerse insanlarda beklenti içerisinde olmayacaktır. saygılarımla.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
G
5 yıl
Yarbay

Neyin acelesi bu? Çeviri düzeltmeleri yapıldıktan ve teknik sorunlar halledildikten sonra yama çıkar.



E
5 yıl
Yüzbaşı

Ana hikaye türkçe, yan görevler türkçe, belge mektuplar türkçe, ana menü türkçe ee daha istiyoruz:) haa bazı cümle düşüklükleri normaldir ama o paragrafın anlamını bozacak kadar değil emin olun... yama çıkacsk mı sorusuna gelince evet çıkacak hem de söylenen tarih aralığında çıkacak :) 2021 e yama ile girilecek :)



M
5 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: graphx223

Bu mesaj silindi.
Ağlamaya devam et



R
5 yıl
Yarbay

Ya yama konusun da adam çalışacak sürümleri yazmış kimi bende çalışcak mı der yok tek bizde çalışcak , kimi indirme linki sorar, kimi sistemimde açar mı der ana konusu var youtube da ekran kartınla alakalı çekilen 1000 tane video var grafik ayarı var yeri burası mı bu soruların? Adam tarih vermiş birisi reis erken yayınlayamaz mısın der yayınlayabilse yayınlar zaten adam.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
5 yıl
Yarbay

Kaç saat/dakika kaldı diyenlere bunu atarsınız

https://w2.countingdownto.com/3390558





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 30 Aralık 2020; 2:10:48 >

B
5 yıl
Yarbay

Yine şanslısıniz ki düzeltilmiş hali ile oynayacaksınız bazı yerleri o kadar komikti ki 😁 sanırım bir troll arkadaş var siz onu tii ye almayın korkmayın ayrıca her ihtimale karşı Nexus mod sitesine koyar herkesin kafası rahat olur geliyor şu efsaneyi anlayarak oynarken çok keyif alacaksınız :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
5 yıl
Yarbay

1
5 yıl
Yüzbaşı

T
5 yıl
Çavuş

Yama yayınlansa da okuma özürlülerden kurtulsak



S
5 yıl
Yüzbaşı

Sanane arkadaşım cyberpunk konusunada yazıyorsun yok oyunu beğenen oynayan ne bileyim diye milletin derdi seni niye geriyor?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Skywalkerx
İ
5 yıl
Binbaşı

İnsanların emeğine ve neyi nasıl yapacağına bok atma yaa. Terbiyesiz herif sanane kim nasıl isterse öyle yapar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Skywalkerx
C
5 yıl
Çavuş

beklenen gün geldi.saatleri sayıyoruz hahah sanki yılbaşı bugün



1
5 yıl
Yüzbaşı

Şöyle bir dernek için olabilir aslında bağışlar için :



https://fonzip.com/haytap/bagis

Qnoops reisi unutmamış oluruz..
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10kdays -- 30 Aralık 2020; 20:37:15 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: erenbzr

Bu mesaj silindi.
Bu şey değil mi tıklama başı 5 kuruş kazanıp internetten zengin olacağını düşünen 15 yaş davranışı



F
5 yıl
Onbaşı

@graphx223 xd Hocam bu arada elinize sağlık @zartzurt456
< Resime gitmek için tıklayın >




Bu mesajda bahsedilenler: @zartzurt456 , @graphx223
Q
5 yıl
Yarbay

Tekrarlıyorum; yama çıkmayacak diyen davarlar nerede? Konuya bekleniyorsunuz...



İ
5 yıl
Binbaşı

Bence valhalla dan daha iyi cümle yapılarına sahip. Ben çok beğendim . Ellerine sağlık. Allah hakkında hayırlı işler nasip etsin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.