Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
174
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Realme, X serisini sonlandırıyor: Yerini GT serisi alcak
C
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Realme, X serisini sonlandırıyor: Yerini GT serisi alcak



Çinli akıllı telefon üreticisi Realme tarafından yapılan yeni bir açıklamaya göre Realme X serisi yerini artık Realme GT serisine bırakacak. Bu değişiklik, Haziran ayında Hindistan'da piyasaya sürülen Realme X7 Max 5G'yi seriye eklenen son telefon olarak konumlandırıyor.



Realme X serisi sonlandırılıyor



TechRadar ile yaptığı röportajda Realme Avrupa ve Hindistan CEO'su Madhav Sheth, GT serisinin resmi olarak X serisinin yerini aldığını "X'in yerini GT alacak; bu nedenle GT, yeni X'tir" ifadeleriyle doğruladı.



Şirketin X serisini sonlandıracağı Realme GT Neo'nun yeniden markalandırılarak Realme X7 Max 5G adıyla piyasaya sürülmesinden bu yana tahmin ediliyordu.



Ayrıca Bkz.Honor X20 5G tanıtıldı: Kaldığı yerden devam



Şirket tarafından açıklanan bilgilere göre Realme'nin diğer serileri için bir değişiklik yapılmayacak. X serisinin sonlandırılmasından sonra GT serisine eklenecek ilk akıllı telefon olan Realme GT Master Edition, 18 Ağustos'ta Avrupa'da piyasaya sürülecek.




Kaynak:https://www.gsmarena.com/realme_x_series_is_officially_dead-news-50514.php

 Haberi Portalda Gör

R
3 yıl
Yüzbaşı

büyük kayıp:ddd




İ
3 yıl
Yarbay

Saçma isimlendirmelere geçiyor. X serisi sanırım her pazara girmedi.




Y
3 yıl
Teğmen

realme'yi severim yazılım konusunda bence Oppo ile birlikte zirveye oynuyorlar. Şayomiciler miui ile kafayı yiyedursun..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeşil Gözlü Bizon -- 14 Ağustos 2021; 14:44:55 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

D
3 yıl
Yarbay

Çin Beta bazlı bir rom kullanıyorum bütün gereksiz şeylerden aarındırılmış aşırı derecede modlanmış elden geçirilmiş MIUI stabil rom kuruyorum telefon kasıyor




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.