Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
46552
Cevap
1245111
Tıklama
27
Öne Çıkarma
Cevap: ♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 14. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (3. sayfa)
F
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

Bu maçtan sonra ronaldonun daha iyi olduğu sonucunu nerden çıkardınız?Juveye şov yapmaksa mesele messi de yaptı bu sene,eee?

tek fark sizinki genelde grup maçlarında şov yapıyor yada 2. turda.Çeyrekten sonra erkeklerle futbolcular ayrılıyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
6 yıl
Binbaşı

bazı oyuncuların balonu söndüğüne göre barca taraftarları artık konumuzu kirletemeye gelmezler yallah köyünüze getafe eibar sizi bekler çatlasanız da patlasanız da bu yılın en iyi oyuncusu yine RONALDO olacak ağlamaya devam



K
6 yıl
Yarbay

Penaldo işte başka bir şey değil. Messiciler net doğru söylüyorlarmış. Real Madrid benim için bugünden itibaren bitti



D
6 yıl
Yarbay

İki maçın toplam istatistikleri:

Real Madrid 4-3 Bayern Münih

Toplam şut: 16-39
İsabetli şut: 7-15
Korner: 9-21
Rakip ceza sahasında topla buluşma: 37-97


Allah herkese Real Madrid şansı versin.



Ñ
10 yıl
Yarbay

ZSARA;
Barça konusuna gelen Reallilerden rahatsızsanız, onları şikayet edip ceza aldırtıyorsanız, siz de buraya yazmayacaksınız 'abisi'. Durum bu kadar basit. Konunuzu devralan ve son derece saygı duyduğum Jeasme bile şikayet ediyorsa, gidip kendi renkdaşlarınızın konusunda kritiğinizi yapacaksınız.
Her Real maçından sonra burada illa 2-3 Barçalı illa ki dadanıyor. Her Barça maçından sonra maçı izlememiş bile olan ergenler sizin konunuza dadanır umarım da bol keseden sallamazsınız böyle.


Bu mesaja 3 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ZSARA
D
9 yıl
Yarbay

Hayat bir tornadır: Ronaldo da bir makine

< Resime gitmek için tıklayın >

Real Madrid'in ona biçtiği değer bir milyar Euro. Menajeri Jorge Mendes ise kulübü satmaya yanaşsa 400 milyon euro bonservis ödemeye hazır kulüpler olduğunu söylüyor. İnsanın aklına da Manchester City ve Paris Saint Germain'den başka kulüp gelmiyor zaten. Takım arkadaşı Gareth Bale ile birlikte futbol tarihinde bonservisine (96 milyon) en çok para ödenen futbolcu. 5 Şubat'ta 30 yaşına giren sahadaki Cristiano Ronaldo'yu dünyada tanımayan yok. Peki saha dışındaki Ronaldo? İşte zor bir hayatın tornasından çıkmış bu mükemmel makinenin hayatından kesitler...

Madeira'da bahçıvanlık yapan Jose Dinis Aveiro ve Maria Dolores'in dört çocuğunun en ufağı. Adını babasının filmlerinden dolayı hayranı olduğu ABD eski Başkanı Ronald Reagan'dan aldı. Alkol bağımlısı olan babası Jose'yi kaybettiğinde 20 yaşındaydı. Ronaldo, amatör Andorinha takımında 8 yaşında forma giyerken ek iş olarak soyunma odalarını temizliyor, arkadaşları bu yüzden onunla dalga geçiyordu.

< Resime gitmek için tıklayın >

Annesi Maria Dolores, eşini kaybettikten sonra ailenin baskın figürü. 2008 yılında göğüs kanserine yakalandı ve ABD'deki tedavi sonrasında sağlığına kavuştu. Babasını alkole kurban veren Ronaldo, ağabeyi Hugo'yu alkol ve uyuşturucu batağından çıkardı. Ablaları, Ronaldo için ikinci birer anne. Sahnede Ronalda ismini kullanan ve tek hayali şarkıcı olmak olan ablası Katia için Lady Gaga'nın prodüktörüne büyük paralar döktü. Büyük ablası Elma ise, CR7 markasının ve butiklerinden sorumlu.

15 yaşında kalbinde çıkan rahatsızlık nedeniyle bırakın futbol oynamayı hayatının tehlikede olduğu söylendi. Geçirdiği operasyondan birkaç gün sonra futbol sahasında düz koşulara başlamıştı bile.

Hiçbir zaman iyi bir öğrenci olmadı. 14 yaşında Maderia aksanıyla dalga geçen öğretmenine sandalye fırlatınca ilk cezasını aldı. Yıllar sonra doğduğu yerde bir ceza daha yiyecekti. Milyon euroluk otombiliyle gaza fazla basmıştı, polis memuru önce cezayı kesti, ardından hatıra fotoğrafı çektirip, imza aldı.

Hayatında ilk kazandığı para 5 euro. Sporting Lizbon alt yapısındayken A takım maçlarında kenarda top toplayıcı çocuktu. Genç takımda ayda 50 euro kazandı. A Takıma çıktığında ayda 2 bin euro verdiler. Ronaldo, çocuk yaşta gittiği Lizbon'dan bu parayı her ay ailesine yolladı.

< Resime gitmek için tıklayın >

Forbes'in 2014 raporuna göre Ronaldo bir yılda Real Madrid'den aldığı sezon başına ücret, bonuslar ve sponsorlardan 70 milyon dolar kazandı. En büyük sponsoru kramponlarını giydiği Nike. Coca-Cola, Castrol, Konami, Motorola, Jacob&Co, Herbalife, KFC, Fly Emirates ve Tag Heuer ile sponsorluk anlaşması var.

< Resime gitmek için tıklayın >

Lizbon'a geldiğinde zayıf ve çelimsizdi. Futbol sahasında topla geçirdiği zamanın çok daha fazlasını fitness salonunda geçirmeye başladı. O günlerde bir kural koydu kendine. Oynadığı takımlarda idmana en önce o gelecek ve tesislerden en son çıkacaktı. Hiç vazgeçmedi, 15 yıl sonra Real Madrid'de de bu kuralı uyguluyor.

Real Madrid tesislerinde günde dört saat idmanın ardından evinde havuzda ve ağırlık aletleriyle iki saat çalışıyor. Günde 10 saat uyuyor ve 365 gün idman yapıyor. 100 metre koşan atletlerden yılda 900 daha fazla sprint atıyor. Olduğu yerde zıpladığında 44 cm yükseğe, koşarak ise 77 cm sıçrıyor. Bu rakam NBA ortalamasının 7 cm üzerinde. Vücundaki yağ oranı yüzde 10. Frikiklerde ulaştığı maksimum hız 130 km. Bir günde idmanlarda kaldırdığı ağırlığın toplamı ise 23 bin kilo.


Videoyu izlemek için tıklayınız

52 yaşında alkolden kaybettiği babası yüzünden ağzına içki sürmüyor, sigara içmiyor ve düzenli olarak kan bağışında bulunduğu için vücuduna dövme yapmıyor.

Çocukluğundan iki lakabı var. Mahalle maçlarında arkadaşları pas vermeyip ya da onun paslarıyla gol kaçırdığında ağladığından, ''Ağlayan çocuk'' ve çok hızlı olduğu için de ''Küçük Arı.''

Messi ile birlikte peşinde yüzlerce gazeteci olan iki büyük yıldızdan biri ama 2010 yılında dünyaya gelen ve kendi adını verdiği oğlunun annesini kimse tanımıyor. Cristiano Jr'un garson olduğu iddia edilen annesinin menajer Jorge Mendes'den aldığı bol sıfırlı bir çekle susmayı kabul ettiği söyleniyor. Rus model Irina Shayk ile ilişkisi İngiliz medyasının iddiasına göre, annesi ve iki kız kardeşinin baskısıyla geçen ay sona erdi.

< Resime gitmek için tıklayın >

Özel röportaj vermiyor. Son 10 yılda verdiği özel röportajlar bir elin parmaklarıyla sınırlı. Özel hayatı ve ailesi hakkındaki tüm soruları yanıtsız bırakıyor. Madrid merkezinde onu bugüne kadar görebilen çok az insan var. Gece hayatını sevmiyor ama özel partilere katıldığında mekan patronlarından tek isteği gizlilik. Bu kural bozulduğunda restoran ve gece kulübüne bir daha uğramıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Ezeli rakibi Atletico Madrid'in 10 numarası Arda Turan ile Madrid'in dışında La Finca bölgesinde aynı sitede oturuyor. 5 milyon euro ödediği 950 metrekarelik villasının yanı sıra misafirlerini ağırladığı bir villası daha var. Arda Turan gibi en sık gittiği restoran Ten Con Ten. En sevdiği restoran evine yakın olan Urechu. Restoranın şefi her zaman kırmızı et yediğini ve meyve suyu içtiğini söylüyor. Bir Portekizli olarak deniz ürünlerinden elbette vazgeçmiyor, suşi için ise Madrid'in en popüler Japon restoranı Kabuki'ye gidiyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Real Madrid'de en yakın arkadaşları milli takımdan arkadaşları Coentrao ve Pepe. Evindeki partilere ise Sergio Ramos ve beraber oynadığı yıllarda Mesut Özil'i çağıran Ronaldo, bir Portekizli'nin işlettiği ve ucuz bir kafe olan Miranda'ya da sık sık uğruyor.

Casino'ya gittiğinde özel odada rulet oynayan Ronaldo'nun poker karesi ise futbol sahasındaki rakiplerinden oluşuyor. Barcelona'lı Pique ve eski Atletico Madrid'li Diego Costa poker arkadaşları.

Ronaldo'yu bugünlerde en çok rahatlatan ise evine kurduğu kritoterapi cihazı. -200 derecede gördüğü terapiyle 40 yaşına kadar futbol oynayacağına inanıyor ve hayali onu yıldız yapan Manchester United formasıyla yeşil sahalara veda etmek.

Videoyu izlemek için tıklayınız

http://www.tribundergi.com/haber/hayat-bir-tornadir-ronaldo-da-bir-makine?utm_source=tribunn.com&utm_medium=urlshort
http://acetobalsamico.blogspot.com.tr/2015/02/hayat-bir-tornadr-cristiano-ronaldo-da.html





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 11 Şubat 2015; 1:35:27 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
9 yıl
Yarbay

Toni Kroos berbat bir oyuncu. Nasıl Madrid gibi bir takımda oynayabiliyor anlayamıyorum doğrusu. Tipsiz diye yolladıkları Di Maria, neden yolladıkları hala çözülemeyen Khedira, anlamsızca yolladıkları Mesut... Sırf popülarite için yaptıkları saçma salak transferler, James, Bale, İski bir ara 30 milyona alıp 10 milyona sattıkları Illaramendi... Real çok boş kulüp çok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
8 yıl
Binbaşı

We have Cristiano RONALDO, They don't.

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
8 yıl
Yüzbaşı

kucuk takim golcusu yine sahaya cikti



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
7 yıl
Yarbay

Yav Ronaldo hep köy takımlarına atıyorsun be kardeşim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
7 yıl
Yarbay

Çünkü Adım Cristiano Ronaldo

İspanyol basınına yansıyan haberlere göre Ronaldo, hakkındaki tüm suçlamaları reddetti. Bugüne kadar tüm mali kayıtlarını İspanyol yetkililerle şeffaf biçimde paylaştığını söyleyen Ronaldo ifadesinde; "Asla vergi kaçırmayı düşünmedim. Tüm finansal işlemlerimi şeffaflık içinde yapıyorum. Adım Ronaldo olmasaydı bugün burada olmazdım" dedi.

Kralı başkaları ile karıştırdılar herhalde. Adam var adam gibi.



-
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı


quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri


quote:

Orijinalden alıntı: N3DV3D11


quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri



< Resime gitmek için tıklayın >

Bir defter daha kapandi...

zaten o devir çoktan geçti benzema ve bale yok gibi bir şey

ronaldo tek basina msn'i yendi diorsun?

aynen qnq ronaldo >msn

ronaldo qral len



12 yas detected



A
7 yıl
Yüzbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
7 yıl
Teğmen

A
7 yıl
Yüzbaşı

Adamlar yeniliyor geliyor hala Ronaldo'ya sallamaya uğraşıyor, beyler RONALDO sahada yokken Messi ne yaptı afedersiniz ? Gerekli anlarda hiç sahnede görmüyorum Messi'yi son 3-4 senedir, 2011-2012-2013 müthiş oynayan bir topçu bu kadar düşüşe geçer mi ? Önce kendinizde arayın bazı şeyleri, RONALDO fenomen bir futbolcu varlığı büyük bir itiş sağlıyor takıma isteyen istediğini desin, RONALDO bir marka..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
7 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: N3DV3D11

Navas öyle saçma sapan gelmeseydi penaltı olmazdı.Hataları bu aslında baya kötü kaleci bizim Fabri gibi ara sıra seviyesini aşıyor.İyi işler çıkarıyor.Ama yeri gelince çift yumruk atıyor.Gereksiz çıkış yapıyor felan böyle sonuçlar çıkıyor.Suç Navas'ta Ronaldo malum Barça defansı geride kaldığından çok net arkadan göründü pozisyonda pek bir şey yok ve çok kolay düştü.Ondan yanıltıcıda duruyor.Gereksiz hareketti zaten kontra çıkıyorsun.E işte zeka olmayınca böyle oluyor tabi.


Formayı çıkarıyorsun.İçine oturmuş tabi rüyalarına girmiş kabus olmuş

Yapmak zorunda hissetmiş.Maçın temposu ile unutuncada sarıyı çat kırmızı.Hakem çok kolay kart çıkarıyordu.Bunun bilincinde olmak lazımdı.Ama olamadı.

Çift sarıdan kırmızı ayrıca verilen karar üstüne hakemi itti.Bu bir Granada veya Getafe maçı değil.El Clasico ve bunu milyonlar izliyor.3 maç felan ceza alır.

Zaten genel itibariyle bakılacak olursa Real Madrid'in Ronaldo'ya ihtiyacı olmadığını herkes görmüştür.

Takım oynuyor Ekmeğini bu apaçi ve dazlak Zidane yiyor.

Asensio en iyi katkıyı sağlayan oyuncu İsco'da iyi Modric Kross derken baya baya bir iyi takım ortaya çıkıyor.Marcelo Carvajal iyi Varane iyi bir Pepe Olmasada, Navas yetersiz Navas yetersiz Benzema neyse Navas'ta aynı şey,Bale hazır değil ve sonuç bu kadar Kovacic de yedek olarak iyi Cabellos'ta öyle

Yani şuan Zidane içinde doğru yerde doğru zamanda bulunan biri diyebiliriz.Bana göre berbat bir antrenör oyunculuğuna laf etmem.Alex Ferguson'un deyişiyle 10 odunla takımına galibiyet getirebilir biriydi.Ama Antrenörlüğü ve oyuncu tercihleri kötü maç içerisinde.

Real Madrid'e çok gerekli mi değil gibi ama bir De Gea Oblak klasında kaleci.Belki Berd Leno bile olabilir.Çünkü De Gea ve Oblak'ı almak zor birde sağ kanat ve forvet oynayan dribblingci kanat forvet lazım.Yeri gelince Bale ve Benzema yerinde oynayabilecek.

Allah aşkına şu yazdıklarının hangi birini ciddiye alabilir bir insan, sırf sevmediğin adamları küçümsemeye çalışmak için kendini kaybetmişsin, Zidane ve Ronaldo'nun başarı grafiği yükseldikçe senin yorum kaliten ters oranda azalıyor.

Buraya gelip aklınızca algı yaratmaya çalışıyorsunuz, Takım iyi Zidane'ın etkisi yok, Ronaldo olmasa da birşey değişmez, düz golcü vs. kimsenin fikrini değiştireceğiniz falan da yok, sadece kendi saygınlığınızdan ödün veriyorsunuz, demek ki pek önemli değil sizin için.



S
7 yıl
Yarbay

Konuda Ronaldo'nun R'sinden bahseden yok gelip Ronaldo'yu gömenler var. Bu kadar nefret etmeyin adamdan. Bugün oynamadı bile. Ballon d'or'u aldığı zaman gelirsiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
7 yıl
Çavuş

Yallah Şl'de ofsaytla tur atlamaya.



U
6 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Ken Adams


quote:

Orijinalden alıntı: Mebasta

Şaka gibi resmen herkes olağanüstü diyor şu gole. Yahu sıradan bir röveşata golü. Atan Ronaldo olunca ve böyle önemli maçta atılınca millet sanki sürü psikolojisine kapılıp olağanüstü diyor. Süper kupada Barça’ya attığı gol kat be kat daha iyiydi bundan. Resmen halâ izliyorum bu golün nesi olağanüstü diye

öyle deme hocam tarihin en iyi gollerinden biriymiş bu :D

Bu gol;



Şampiyonlar ligi çeyrek finalinde

Juventus gibi ağır savunmacı bir takıma

33 yaşına gelmiş bir insanın

Yerden 2,28 metre yüksekliğindeki topa

Rövaşata şeklinde estetik bir vuruşla

Gerçekleşmiştir.



Oynanılan turnuva seviyesi

Oynanılan takımın seviyesi

Oynanılan yaş seviyesi

Göz önünde bulundurulur.



Sıradan bir günde sıradan bir turnuva maçında sıradan bir gol değildir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
6 yıl
Yüzbaşı

normalde barcelonalıların mesaj atmasını istemem ama bu gece efsaneler. nolur daha çok mesaj atın gülmekten yarılıyorum. sdfgdfhshdf yorumlar fena ya. koltuğa çivilendiler muhtemelen golden sonra kalkamıyorlar. sıradan filan diyorlar. nolursunuz biraz daha ahvalinizi sergileyin. şu an maçtan daha çok keyif alıyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.