-

Yarbay
18 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
69 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
-
7 ay
USB SSD mi yoksa sabit SSD mi?
Arkadaslar depolama icin yeni bir ssd almayi düsünüyorum. Suanda depolama alani olarak tasinabilir bir harddisk kullaniyorum (Yani bir c Sürücüsü bir de tasinabilir harddiskim var. Harddisk sürekli bilgisayara bagli duruyor. Sabit gibi kullaniyorum aslinda)


Ben normalde usb ssd almayi düsünüyorum. Cünkü nadir de olsa bazen biryere götürmem gerekebiliyor. Sabit ssd de bu sansim olmayacak.

Sorum su ki Tasinabilir ssd nin dezavantaji var midir? Daha cabuk bozulma gibi? Ve ya baska bir sey?

Tesekkürler
-
3 yıl
Bedelli askerlik tam olarak kac gün?
Beyler ucak bileti alicam. Bedelli 28 gün yaziyor bazi yerlerde. Forumda gittigin ay kac cekiyors o kadar gün yazanlar gördüm. Mesala ben agustos da gidicem agustos 31 cekiyor. 31 Gün mü olacak benim askerlik? Interntte zaten güncel bilgi yok 21 gün yazan yerler falan var..

Tam kac gün bu is?
-
4 yıl
Bedelli Kurasi
Beyler Bedelliyi eninde sonunda yatiracagim icin simdi yatirayim bitsin gitsin dedim ama bu kura olayi beni kortuttu. Gecen sene kura oldu mu? Kac kisi basvurdu kac kisi disarda kaldi bunun rakamlari varmi?

Ya da yüksek lisansa baslayacagim. Ama yurt disinda okudugm icin denklik almam gerekiyor, denklik de 6 ay a kadar sürebiliyormus o yüzden gec kalmis olabilirim. (tecilim 31 aralik 2020 de bitiyor.) Yüksek lisans a baslayip sonra denklik icin basvursam, denklik de nisan da falan ciksa gec mi oluyor? Yüksek lisans a basladiktan sonra ek bir süre alinma durumu falan varmi denklik bekledigim icin? Bu durumda olan var mi?
-
7 yıl
Dota 2 Ekran sorunu
Bugünden itibaren oyuna girmeye calistigimda, oyun ekrani cok büyük olarak geliyor, oyunun yarisi görünmüyor. Ve hicbirseye tiklanmiyor. Bunun sebebi ne olabilir?

< Resime gitmek için tıklayın >
-
7 yıl
Internet 10dk da bir kesiliyor (10saniye sonra geri geliyor)
Beyler yurt interneti kullaniyorum Kablolu. Internet 10 dk da bir gidiyor. 10-15 saniye sonra kendiliginden geri geliyor. Online oyun oynarken bu süre cok daha az. 2-3 dk bir gidiyor geliyor internet. Yurtta bu sekilde baska problem yasayan yok. Kabloyu degistirdim yine düzelmedi. Nerede olabilir bu problem?
-
8 yıl
Battle.net de diablo 2 oynayan var midir hala?
Canim bir süredir diablo 2 oynamak istiyor ama tek basimada oynamak istemiyorum. En son 2012 de falan oynamistim herhalde D3 cikmadan önce, o zamanlar baya oynayan vardi. Her görev icin kolaylikla parti bulunabiliyordu. Suan durum nasildir. Herkes D3 e mi gecti? Orj key yanimda olmadigi icin bakamiyorum kendim. Eger doluluk orani iyiyse tr den dvd yi getirtecegim.
-
8 yıl
Xperia Z2 Uygulama yüklenmiyor, güncellenmiyor.
Google Play dan uygulama yüklemeye ve ya güncellemeye calistigimda ortadaki mavi bar sürekli doluyor ama yükleme baslamiyor. Yarim saat bekledim hala olmuyor. Bir süredir böyle bu. Nedeni nedir nasil düzeltebilirim?
< Resime gitmek için tıklayın >
-
8 yıl
Hikaye moduna eklenebilecek mod var mi?
GTA 5 tekrar yüklüyorum (6.dvddeyim hala kac saattir yüklüyo :)), Hikaye modunu oynayacagim tekrar (online degil). Oyun icin cikan modlarin hicbirini takip etmedim. Hikaye modunu güzellestirebilecek modlar var mi? Mesala oyuna yeni arabalar (gercekteki arabalar) ekleyen bir mod falan var midir? Ve ya bunun gibi herhangi bir sey?
-
8 yıl
Warcraft kitaplari?
Warcraft hikayesini detayli bir sekilde ogrenmek istiyorum. Warcraft kitaplari oyunla baglantili mi gidiyor yoksa farkli bi konu mu anlatiyor. Altta yazan kitaplari buldum sirasiyla bunlari okuyan var mi?

War of the Ancients : The Well of Eternity (10,000 Years)
War of the Ancients : The Demon Soul (10,000 Years)
War of the Ancients : The Sundering (10,000 Years)

Rise of the Horde (Pre-First War)
The Last Guardian (First War/WC1)

Beyond the Dark Portal (Second War/WC2)

Lord of the Clans (Post-Second War)
Day of the Dragon (Post-Second War)

Arthas: Rise of the Lich King (WC3/Third War)

Cycle of Hatred (Pre-Vanilla)

Night of the Dragon (The Burning Crusade)

Stormrage (Pre-Cataclysm, Post-WotLK)
The Shattering (Pre-Cataclysm, Post-WotLK)

Wolfheart (Cataclysm)
Thrall: Twilight of the Aspects (CataclysM)

Jaina Proudmoore: Tides of War (Pre-MoP, Post-Cataclysm)

Dawn of the Aspects (Mists of Pandaria/Pre-History)
Vol'jin: Shadow of the Horde (Mists of Pandaria)
-
8 yıl
Galaxy tablet 10.1 Internet baglantisi yok.
Su an yurtta internet baglantim olmadigi icin hattimi tablete taktim ve interneti dagitarak kullaniyorum. Ama surekli, neredeyse saat basi Tablet internet baglantisini kapatiyor ve internet baglantisi yok diyor. Tableti kapatip bastan acmam gerekiyor duzelmesi icin. (Ben kapatmassam kendi restart atiyor)

Daha once hic tablette kullanmadim acaba herhangi bi ayari falan mi var bunun.

Bide ozellikle internet kullanimim bitince kapaniyor internet. Soyle ki. Mesala internetten oyun oynuyorum oyun bitince ana monudeyken internet kapaniyor. Sanki oyunun bitmesini beklermis gibi.

Not: Klavye turkce degil kb.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.