Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
2584
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Raiden, Işın Kılıcı Kullansaydı?
Şehir : #İstanbul
L
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


     Oyun sektöründe hatırı sayılır bir yere sahip olan Metal Gear Solid serisi, bir çok karakteri de fenomen haline getirdi. Bu karakterlerden birisi de ikinci oyunda seriye dahil olan Raiden.
 
     Her ne kadar ilk başta bir çok MGS hayranı tarafından yadırganıp sevilmese de özellikle dördüncü oyunda Raiden eminim bir çok MGS hayranını ters köşeye yatırmıştır. Öyle ki serinin en ağır toplarından biri olan bu karakterin başrolde yer alacağı MGS: Rising adlı bir oyunda yapılıyor.
 
     Bildiğiniz gibi bu oyunda Raiden'in nasıl dördüncü oyundaki haline büründüğünü öğreneceğiz. Hikaye adına da oldukça önemli olan oyunda Raiden kılıcını var gücü ile savuracak. Peki Raiden'in elinde bir samuray kılıcı yerine Star Wars serisi ile özdeşleşen bir ışın kılıcı olsaydı, nasıl bir görüntü ortaya çıkardı? Mad Black Gamer adlı site, hazırladığı küçük bir video ile bu sorunun yanıtını bulmuş. After Effect ile hazırlanan bu ilginç videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.



S
14 yıl
Yarbay

Aslında bir nevi gerçek bir Star Wars oyununun nasıl olması gerektiğini göstermiş arkadaş. Işın kılıcı en sert metalleri bile pasta keser gibi kesen bir araç. Olması gereken keskinlik de Rising'dekiyle aynı.



W
14 yıl
Yarbay

Force Unleashed'den daha çok SW'ye benzediği kesin. Işın kılıcını düşmanların beline beline vuruyorduk ilk oyunda, sopa misali. İkinci oyunda değiştirdik deseler de şu Rising videosu kadar gerçekçi olamaz :)



A
14 yıl
Onbaşı

bencede elinede yakışmış oyunda böyle bi eklenti olsa iyi olur :)



B
14 yıl
Yarbay

Buda The Force Unlashed a kapak olsun oyunda Işın kılıcı ile combo yapıyoduk saçmalığın daniskasıydı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
I
14 yıl
Yarbay

Lightsabers make everything better



S
14 yıl
Çavuş

güzel ama alakasız olurmuş:D



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.