Merhaba, 24 saatliğine hızımı 100 mbps e çıkardım. Pcde bu hıza ulaşıyorum ancak ps4 üde kablolu bağlamama rağmen testte 20leri görüyorum downloadlarken gözlemlediğimdede yaklaşık olarak 10mbps ile indiriyor. Sorun yıllardır süren psn kalitesizliğimi yoksa başka bir şey mi ? Nasıl çözebilirim ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Hocam ben 3 yıldır 100Mbps kullanıyorum daha bir sefer bile 40,50 Mbps ile bile indirdiğimi hatırlamam. PSN ile ilgili bir sorun. Max saniyede 4mb çektiğini gördüm. Şu aralar hoş 10 megabit civarı indiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 11 Temmuz 2015; 17:49:32 >
Arkadaşlarıma lanet ediyorum bu tarz her sorunda neden xbox almıyorlar diye ... Teşekkürler cevaplarınız için ama ps3 te yaklaşık 30-40 mbps ile indirdiğim oluyordu ilginç ...
Bu mesajda bahsedilenler:
@GoldPunch , @canikoblivan
Hocam download'ı wifi ile yapmıyorsun deme? Wifi ile yapıyorsan işin daha zorlaşır ethertnet kullan. Artı türkcell fiber kullanıyorsan 213.74.0.1 213.74.1.1 dns lerini kullan.
Yok belirttiğim gibi kablolu bağlantı , teşekkürler deniycem dnsleri. Enson çare google dns verip elle ip atayıp modemden dmzolarak ayarladım ps4 ü ama çok bi fark yok gibiydi en son kontrol ettiğimde.
aşırı yavaş indiriyorsa dnsi otomatik yapın. yardırmasa da damlıyor. saniyede 1mb-1mb iniyor (10 mbit hızında yani) edit: bu cevap konu sahibine değildi bu arada. o da bu hızda indiriyormuş zaten. günlerce oyun indiremeyenlere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weros -- 11 Temmuz 2015; 22:13:47 >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.