Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
30
Cevap
5137
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PS3 Açılışta Donma
.
15 yıl (770 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bugün Mortal Kombat oynamak için açtım. Oyuna girdim, menüde dondu. Makinenin arkasındaki tuştan açıp kapadım. Tekrar açtığımda kolu algılamıyordu. Yani kolun ortasındaki PS tuşuna bastığımda PS3 açılmıyordu. Makinenin üzerinden konsolu çalıştırdığımdaysa kol kendi kendine kapanıyor veya üzerindeki 1-2-3-4 numaralı ışıklar yanıp sönüyor. Ayrıca konsolu açtığımda başlangıç ekranında donup kalıyor. PS3 yazısı çıktıktan sonra gelen o simli ekranda yani.

Not: Konsolu 2009'un Temmuz ayından beridir temizlemiyorum. İçini bir açıp temizlemeli miyim?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
15 yıl (33 mesaj)
Onbaşı

Aynı sorun ve şuan donma bile yok hiç açılmıyor.PS3 daha 2 haftalık

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=49855179


Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.