.

Yüzbaşı
05 Mayıs 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
192 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
.
7 yıl
300-350 TL barajında kulaklık tavsiyesi
Mümkünse USB girişli olması lazım maksimum 350 TL'ye tavsiye bekliyorum
.
11 yıl
Lise 4 Açık Lise
Lise 4'te açık liseye geçilmiyor mu
.
11 yıl
Açık Lise Dersleri
Lise son sınıfta bıraktılar beni sağolsunlar. Meslek lisesinde okuyorum. Açık liseye geçmeyi düşünüyorum. Ama sınavları falan nasıldır aranızda bir bileniniz var mı? Meslek lisesi okumuş birisi olarak dersleri verebilir miyim?
.
11 yıl
Forumda bi kız vardı
Ne yaptınız lan kıza görünmüyo ortalarda
.
12 yıl
İntel Core 2 E8400 ve HD5870
Merhaba arkadaşlar. Ben bilgisayar toplamayı düşünüyorum. İntel Core 2 Duo E8400 3.00 GHz işlemci, HD 2400 ekran kartı ve 3 gb ram var şu anki kasamda. Ben buna sadece bir ekran kartı almayı planlıyorum. Ekran kartı olarakta 5870 düşünüyorum. Bilgisayardan anlayan bir arkadaşıma sorduğumda ''Yok alma işlemcin yanar. Yeni işlemci al önce'' falan filan dedi. Bende büyük bir kararsızlığa düşüp kendimi buraya attım. Şimdi bu işlemci 5870'i kaldırır mı? Kaldırmaz mı?
.
13 yıl
PS3 Açılışta Donma
Bugün Mortal Kombat oynamak için açtım. Oyuna girdim, menüde dondu. Makinenin arkasındaki tuştan açıp kapadım. Tekrar açtığımda kolu algılamıyordu. Yani kolun ortasındaki PS tuşuna bastığımda PS3 açılmıyordu. Makinenin üzerinden konsolu çalıştırdığımdaysa kol kendi kendine kapanıyor veya üzerindeki 1-2-3-4 numaralı ışıklar yanıp sönüyor. Ayrıca konsolu açtığımda başlangıç ekranında donup kalıyor. PS3 yazısı çıktıktan sonra gelen o simli ekranda yani.

Not: Konsolu 2009'un Temmuz ayından beridir temizlemiyorum. İçini bir açıp temizlemeli miyim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.