J

Yarbay
29 Mayıs 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
117 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
4 yıl
Telefonda YouTube Türkçe Altyazı ( Otomatik Çeviri)
Arkadaşlar merhaba bilgisayarda YouTube altyazıyı otomatik çevirebiliyor fakat ben bir türlü bunu telefonda yapmayı başaramadım mobilde izlerken YouTube’a otomatik Türkçe altyazıyı ekleme ya da görme şansımız var mıdır?
J
8 yıl
Evernote Yedekleme
Arkadaşlar evernote uygulamasında ki yazdığımız notları nasıl yedekliyoruz? Ayarlara falan baktım bir türlü bulamadım. G mail postama yedeklemek istiyorum.
J
8 yıl
Bir uygulama vardı????
Arkadaşlar bir ara nette gezeken bir uygulama görmüştüm, uygulama bizim belirlediğimiz zaman aralığında Wifi yi açıp kapatıyor, 3g yi açıp kapatıyordu. Örneğin ekran kapandığında 5dk sonra Wifi yi kapat ve 10dk bir 1dk açılı tut gibi belirtebiliyorduk. Hatta incelemesi bile vardı uygulamanın, ama bir türlü bulamadım. Uygulama Türkçeydi bu arada. Bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz?
J
10 yıl
PS3\u0027ü SATIP PS4 ALACAM, BİRKAÇ SORUM VAR
Arkadaşlar ps3 ümü satıp ps4 almayı düşünüyorum birkaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim

1-) ps3 teki TR psn hesabım ps4 tede devam edebiliyormu? Yani aynı e posta adresimi ana psn hesabımda kullanabilce miyim

2-) Ps3 ümü satarken kendi hesabımı silsem alan kişi için bir sıkıntı olur mu? İçindeki oyunlar kardeşlikle hep farklı hesaplardan alındı, alan kişi kendi yeni bir hesap açıp tüm oyunları oynayabilir diye tahmin ediyorum

Yani aslında ps3 teki hesap bilgilerimi ne yapmamı önerirsiniz?

ps4 psn hesabını bir şekilde alınca hallederim diye düşünüyorum
J
10 yıl
Sygic Lisans Sorunu
Arkadaşlar yazın Sygic Navigasyon uygulamasını satın alıp indirdim, geçenlerde bir güncelleme geldi, indirdim güncellemeyi şimdi hesabıma giriyorum deneme sürümü sona erdi uyarısı veriyor. Hem sygicten hemde Google dan giriş yapıyorum hata yok ama harita ekranına gelince yine deneme sürümü sona erdi uyarısı veriyor. Ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz?
J
11 yıl
Mobil Donanım Haber Cevap Yazamama Sorunu
Arkadaşlar iphone 4'ümden safari ile donanım haberin mobil sürümünde herhangi bir konuya cevap yaz seçeneğine tıkladığımda cevap yazmam için bölüm çıkmıyor, ''BU FORUMUN ALT FORUMLARI BULUNUYOR HANGİSİNDE AÇMAK İSTESİNİZ'' diye bir yazı alta da konu açacakmışım gibi bir sürü alt forum çıkıyor. Herhangi birini seçtim yorumumu yazdım gönder dediğimde ise başlığa isim yazmamı istiyor. Önceden normal sitedeki gibi cevap yaz dediğimde cevap yazacağım bölüm açılıyordu, gönder dediğimde gönderiyordu 4-5 gündür böyle sorun neden kaynaklanıyor olabilir acaba? Safari ile mi ilgili (ki zannetmiyorum) yoksa donanım haberin mobilin de bir sorun mu var? Yardımcı olursanız sevinirim.

EDİT: Bu hatayı PES 2014 konusunda veriyor. Sadece pes 14 ana konuya cevap yazamıyorum
J
11 yıl
Apple Stor\u0027dan Alış Veriş Yapacağım Bir Sorum Olacak
Arkadaşlar Apple Stor'dan Copilot gps uygulamasını satın almayı düşünüyorum. Ürünü aldıktan sonra istediğim kadar indirme hakkım oluyor mu? Yoksa sistem bana bir şifre falan mı veriyor? Şu yüzden soruyorum indirdikten sonra olur ya uygulama silinir, yada telefonda bir sıkıntı olursa uygulamanın full sürümünü tekrar nasıl kullanabilirim?
J
11 yıl
MÜZİK KALİTESİ: İPHONE 4? 4S? 5?
Arkadaşlar, iphone almaya kara verdim. Benim için en önemli konu, kulaklıkla müzik dinlerken ki ses kalitesi. Ben bu telefonlar arasında bariz bir fark yoktur diye düşünmüştüm ve ip5 alacaktım, ama biraz araştırdım 5'in 4s ve hatta 4 ten daha kötü olduğu, özellikle 4te ki sesin çok iyi olduğunu yazanlar vardı. Müzisyen olduğumdan benim için bir telefonda en önemli konu ses kalitesi. iphpone 'un piyasadaki en iyisi olduğu sonucuna vardım ama aralarında bariz bir kalite farkı var mı? Eğer varsa bu konuda bana önerebileceğiniz iphone modeli hangisi olur. Tekrar belirteyim telefonun hoporlör ses kalitesi değil merak ettiğim, çok ses çıkıp çıkmamasında değilim. Kulaklıkla müzik dinlerken en iyi performans hangisinde onu merek ediyorum....
J
11 yıl
HİTMAN PSN KARDEŞ ARANIYOR.
Oyunu alacak olan yada kardeş arayan varsa iletişime geçelim arkadaşlar.
J
12 yıl
THE WALKiNG DEAD PSN KARDEŞLİK
Arkadaşlar oyunu alan varsa ortak olabilirim. Her bankaya havale,eft yapabilirim.( psn de 40 tl'ye 5 bölümlük versiyonunu almak istiyorum)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.