Arkadaşlar merhaba bilgisayarda YouTube altyazıyı otomatik çevirebiliyor fakat ben bir türlü bunu telefonda yapmayı başaramadım mobilde izlerken YouTube’a otomatik Türkçe altyazıyı ekleme ya da görme şansımız var mıdır?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Mobil için bulduğum yöntem var ama uygulama üzerinden olmuyor. Uygulamanın öyle bir özelliği yok. Crome indirdim, youtube crome üzerinden girdim. Orda otamatik çevir aktif. Ayarlarda gözüküyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >