W

Yüzbaşı
18 Mart 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
451 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
W
3 yıl
Uzun süre benzinde kullanıp sonra lpgye geçince stop etme neden olur ?
Araba cruze 1.6 manuel lpgli, aracı bin km kadar benzinde kullandım sonra birgün lpg aldım 20litre kadar.Motor ideal çalışma sıcaklığındaydı, lpgye geçmek için arabayı çalıştırdıktan sonra düğmesine bastım ve araba titreyerek stop etti kendiliğinden.Daha sonra tekrar marş bastım araba gazı görünce yine bir titredi felan stop edecek gibi oldu ama hemen toparladı bu sefer ve bende yoluma devam ettim.Açıkcası depodaki lpg bitene kadarda bir daha bunu tekrarlamadı.Sadece uzun süre benzinde kullandıktan sonra ilk lpgye geçişte yaptı bunu ve ben o tankdaki lpg bittikten sonrada bir daha lpg almadım.Şuan yine benzinde kullanıyorum bayağıdır, bakalım lpg alınca yine stop edecekmi merak ediyorum.Sizce bunu neden yapıyor olabilir araç ? Ayrıca uzun süre benzinde kullanınca gaz ayarı bozulur mu bir alakası var mı onunla?
W
3 yıl
@msn.com uzantılı mail aldım ama...
kullanıcam ama bir yandan güvenemiyorumda bu mail kapatılır mı ileride çünkü normalde sadece outlook.com yada hotmail.com alınabiliyor
W
3 yıl
Ne sıklıkla format atıyorsunuz ?
Uzun süre format atmadan windows kullanabilen arkadaşlar işin inceliklerini paylaşırsa sevinirim çünkü ben zırt pırt format atmak zorunda kalıyorum.
W
3 yıl
hdd aşırı yavaş çalışmaya başladı
pc 6 saniyede açılıyor onda sıkıntı yok yada bir oyun load olurken normal bir sürede yükleniyor, fakat iş kopyalamaya dosya yazmaya vs. gelince hdd resmen çile çektiriyor.Hd tune ile hız testi yapıyorum 180-80 arası ortalama 150mb/s yazma hızı felan çıkıyor ama iş dosya kopyalamaya veya taşımaya gelince 20 30mb/s hızlarla yapıyor işi.Nedir bunun problemi ? Hd tune den baktım hdd sağlığına bir sorunda gözükmüyor.Neden yavaş çalışıyor olabilir ? Bu arada hdd markası wd blue 7200rpm 1tb
W
3 yıl
youtube vergisi
ne kadar masrafı olur aylık youtubun ? Diyelim ki bir kanal açtım düzenli video yükledim 500bin abonem var ve her videom en az 20 30 bin izleniyor ben aylık ne kadar kazanç sağlarım ve vergi işlerine ne kadar masraf oluyor bilen var mı ? Muhasebecisi stopajı gelir vergisi vs. derken para kalır mı bana ? Bunun dışında ayrıca önerebileceğiniz başka bir iş var mı ? Mesela sanal dükkan açıp ticaret yapayım diyorum ama şimdi onunda bir sürü prosedürü felan vardır birde müşteri durumu var orada uğraşamam ben insanlarla ondan girmiyorum o işlere.
W
3 yıl
Sosyal medya hesabı açtım
0 arkadaşım var
W
3 yıl
Anakart kondansatör değişimi mümkün mü ?
A320m ds2 anakartım var stok işlemci soğutucusunu söktüm temizledim geri takarken vidalarını sıkıyordum tornavida ile ki tam o sırada vidaya bastırırken tornavidanın ucu vidadan kurtulup kondansatörün tepesine vurdu.Ufak bir ezik oluştu bu olay sonrasında fakat pc yi açtığımda herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Bayağıdır bu şekilde kullanıyorum ama acaba ileride sıkıntı yapar mı ? Bu kondansatörün değişimi tamir edilmesi mümkün müdür ? Herhangi bir pc tamircisine götürsem yeni bir kondansatör takabilir mi lehimleyerek ?
W
3 yıl
Kafamı her yastığa koyduğumda
Aklıma geçmişte yaptığım hatalar geliyor hep, sizede oluyor mu?
W
3 yıl
İstanbul da 1.6 atmosferik benzinli kullananların yakıt tüketimleri
Şehir içinde ne kadar yakıt tüketimi gösteriyor yol bilgisayarında, araç marka modelini motorunuda belirterek paylaşırsanız sevinirim.Yalnız önemli bir nokta var belirtmek istediğim, otoyolda çevre yolunda 80 90 istanbulun bir ucundan diğerine dümdüz yolda gidip sonra şehir içi tüketimim bu diye yazmayın.Gerçekçi 20 25km ortalama hızlarda yani gerçek trafik ortamında ne kadar yakıyorsunuz onu merak ediyorum.Mesela bir honda civic fd6 ne kadar benzin yakar 20km ortalama hız ile istanbul da bunu paylaşırsanız iyi olur.Bende manuel cruze var 1.6 benzinli şuan ortalama hızım 21km tüketimim 9.5litre yaptığım yol 96km .
W
3 yıl
Eski hothatchlerden hangisini önerirsiniz ?
Benim düldülü satmayı düşünüyorum biraz borcum var onu kapatıcam kalan paranında bir kısmıyla eski hothatchlerden birini almayı düşünüyorum 106gti , 306gti , biraz piyasası şişik ama belki bulabilirsem ucuza 1.6vti honda felan ne önerirsiniz 75 80k ya kadar bütçem var ama aynı arabadan 80 hatta 100 binede var 50 binede var yani paranın tamamıyla gidipde araba almayı düşünmüyorum nekadar ucuza düzgün bir araç bulabilirsem o kadar iyi olur.

yada bilindikhothatchler dışında bildiğiniz turbolu yüklenmiş güçlü ve sürüşü keyifli araçlar varsa onlarıda önerebilirsiniz.Yeter ki hantal ve ağır bir araç olmasın hızlı ve sürüşü keyifli olsun.Ayrıca motorunun orjinal olması önemli.Mesela kimisi bmwleri swaplıyor ruhsata işli değil ruhsat başka motor başka o tarz şeyler bana gelmez.Daha önce bulaşmıştım öyle v8 bir e30'a zaten başım ağrımıştı o yüzden orjinal olması önemli.Zaten haftada hatta iki haftada bir araç kullanan birisiyim.Aslında borcum olmasaydı arabayı satıp megane rs felan almayı düşünüyordum ama malesef durum bu.Önerilerinizi bekliyorum.

Böyle keyifli ufak ufak oynayabileceğim modifiye felan edebileceğim bir araç keyif için bineceğim bir araç olsun istiyorum.Birde unutmadan, eğer kliması olursa iyi olur yazın yanmayız.Klimasızda olur ama düşündürür biraz.Siz önere durun bende biraz şu gtiları felan araştırayım teknik verilere ve özelliklerine hakim olayım, karar vermek zor olacak.Çünkü o dönemin araçları birbirinden güzel.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.