Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1248
Tıklama
0
Öne Çıkarma
youtube vergisi
W
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

ne kadar masrafı olur aylık youtubun ? Diyelim ki bir kanal açtım düzenli video yükledim 500bin abonem var ve her videom en az 20 30 bin izleniyor ben aylık ne kadar kazanç sağlarım ve vergi işlerine ne kadar masraf oluyor bilen var mı ? Muhasebecisi stopajı gelir vergisi vs. derken para kalır mı bana ? Bunun dışında ayrıca önerebileceğiniz başka bir iş var mı ? Mesela sanal dükkan açıp ticaret yapayım diyorum ama şimdi onunda bir sürü prosedürü felan vardır birde müşteri durumu var orada uğraşamam ben insanlarla ondan girmiyorum o işlere.



G
3 yıl
Yüzbaşı

sigortalı bi iş bul çalış uğraşmaya değmez youtub la falan



D
3 yıl
Yarbay

En zahmetsiz ve en çok para kazandıran sektör sosyal medyadır. Şantiyedeki işçiler bile öğle yemeğinde tiktokta geziyor sen düşün. Ben girmeyi düşünüyorum ama tutar mı onu bilemiyorum. Doktordan çok kazanan binlerce YouTuber var. Öyle milyon aboneye gerek yok 500 bin abonede aylık gelirin 150 bin üstü olur.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

T
3 yıl
Yarbay

Şirket kuracaksın
muhasebeci tutacaksın

sen hesapla işte 1 tl bile kazansan vergisini keseceksin ilerde devlete işin düşdüğünde vergi bildirim borcu,vergi cezası,vergi borcu faiz falan ödersin 6-7 bin tl lik vergi vermedin diye 300 bin tl ceza falan ödersin.



J
3 yıl
Yüzbaşı

Para kazanma kapalı şekilde video yüklüyordum ben hep bir ara şunu açayım dedim de şimdi geri vazgeçtim para kazanma kapalı şekilde yüklemeye devam



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.