K

Onbaşı
24 Mayıs 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
14 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
9 yıl
%100 İngilizce Bölümde Hazırlık Okumalımıyım?
Evet arkadaşlar sorum bu.Yıldız Teknik Kontrol ve Otomasyon %100 İngilizce bölüm kazandım.Geçen sene mezundum ve hazırlık okumayı pek düşünmüyodum bu yüzden.İngilizcem de iyi bir düzeyde ingilizce yazılar okurken zorlanmıyorum ve çok zorlanmayacağımı bildiğim için %100 yazdım.Hazırlık okursam bana ne kadar yardımcı olabilir acaba YTÜ de hazırlık okuyan arkadaşlar aydınlatabilirse sevinirim.Bölüm %100 olduğundan ailem hazırlık oku daha iyi olur senin için dediler fakat mezuna kaldım ve bi senede hazırlık okursam 2 sene uzatmış gibi olucam.Eğer bi yardımı dokunursa hazırlık okurum ama dediğim gibi İngilizce seviyemi ben iyi olarak görüyorum.Abim yarım dönem YTÜ de hazırlık okumuştu fakat bana çok bişey katmıyo dedi zaten dilekçe verip ilk sınıfa geçmişti.Sıkılabilirim diyede düşünüyorum bu yüzden.Yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim.
K
9 yıl
YTÜ Kontrol ve Otomasyon Müh.
Merhabalar arkadaşlar bu bölümü düşünüyorum ve internette de pek bilgi bulamadım bu bölümle ilgili bilgili kişiler aydınlatabilirse sevinirim.
K
9 yıl
Mat. Müh. mi yoksa Bilgisayar Müh. mi?
Öncelikle merhabalar malum tercih zamanı geldi ben bilgisi olan kişilere sorumu soruyorum.Öncelikle MF-1 puanım 27 bin ve geçen senede İTÜ Matematik Mühendisliği bu civarda almış en son biraz sınırda gibi eğer Mat. Müh. seçersem yazılım alanında ilerlemek istiyorum.MF-4 puanım da 28 bin Bilgisayar Mühendisliğinde Ege iyi deniliyo yazarsam Ege yazmayı düşünüyorum.Matematiğim iyidir ve severimde fakat Mat. Müh. zor diyolar bilgili ve okuyan kişiler aydınlatabilirse sevinirim..
K
9 yıl
Samsung S4 Mini Cam Kırılması
Merhabalar Arkadaşlar.S4 mininin camı kırıldı ve hala nasıl kırıldığını tam anlamış değilim.Piknikteyken telefon cebimdeydi fakat herhangi bir darbe görmedi veya ben öyle zannediyorum ama öyle çok fazla bir darbe görmedi çünkü telefonumu dikkatli kullanırım ben eğilirken filan acaba basınç olduda o yüzdenmi kırıldı diye düşünmekteyim çünkü üstünde koruyucu jelatin vardı ve çok fazla çizik veya kırık yoktu jelatinde eğer darbe görse oda kırılırdı diye tahmin ediyorum.Her neyse telefonum sorunsuz çalışmakta her şeyini test ettim ve sorunsuz çalışıyor fakat ekran kötü gözüküyor ve değiştirmek istiyorum acaba ne kadara yapılır bilen veya yapan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim dokunmatik filan herşeyiyle sorunsuz çalışmakta sadece ön cam çatlamıştır diye tahmin ediyorum çünkü lcd ekran çatlasa telefonun özellikleri onun üzerinde olduğundan telefonda çalışmazdı diye düşünüyorum tahmini fiyat verirseniz sevinirim...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.