C

Yarbay
15 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
388 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
9 yıl
500 liraya 2.El tavsiye
Merhaba, 500 liraya kadar 2.el hangi cihazlari alabilirim? Turkcell kampanyasindan faydalanip, lg L70 i ucuza satanlari kovaliyorum su an. O fiyat seviyesine lg L70 den iyi ne alabilirim?

Lenovo'nun cihazlari hakkinda ne dusunuyosunuz? Beklentim; 4.5" civari ekran, saglam batarya suresi, iyi kamera, guzel arayuz vs. Klasik şeyler
C
9 yıl
Otomobil Lastik Tavsiyesi
Herkese iyi gunler. Dun 2011 model Skoda Octavia aracimin sol arka tekeri patladi. Nasil oldu ne oldu herhangi bi bilgim yok. Bu islerden de pek anlamam zaten. Bu bahaneyle 4 lastigi de yenilemek istiyoruz, 4 sene(50bin km) gecti, lastiklerin durumu iyi degildi zaten.

Lastik degistirirken nelere dikkat etmemiz lazim? Nasil bir tercihte bulunmaliyiz?
Ayrica su an stepne takili. Stepne takili halde yol yapmak zararli midir?


< Resime gitmek için tıklayın >
C
10 yıl
Windows çalışırken, şu an hdd hiçbir şekilde gözükmüyor
Merhaba. bilgisayarda bi sorun vardı, birçok dll hatası veriyodu, çoğu uygulama hiç açılmıyor, herhangi bi uygulama yükleyip silmeye izin vermiyodu. temiz bi kurulum için format atıcam, ama şu an hdd ne bios ta, ne boot menü de gözükmüyo. format ekranına geldiğimde de hdd gözükmüyor.

250gb sandisk ssd takılı sadece, sabah açtım bilgisayarı, parola ekranına geldi, parolayı yazdım ama enter a bastığımda tepki vermedi, bilgisayarı yeniden başlatmayı seçtikten sonra hdd ye herhangi bi şekilde ulaşamıyorum. şu an hirens.bootcd indiriyorum hdd yi denemek için, aynı anda usb den linux ile boot edicem bilgisayarı, ama başka ne deneyebilirim fikri olan var mı?

edit: bu iletiyi yazarken 15dk kapalı kaldı bilgiayar, tekrar denediğimde hdd yi gördü. umarım tekrarlanmaz hata..

edit2: yine gitti, yedekleme yapmak için açamadım bile windows'u, güvenli modda açmayı başardım ama orda da dosyaları alamadım.
C
10 yıl
online pro boost atabilicek olan var mi? PC--hediye mesut ozil
Herkese merhaba. 65level ustu olup, 63sonrasindaki online pro boostlari atabilicek olan var mi acaba? Tesvik icin ultimate team de mesut ozil verebilirim hepsini aticak birisi cikarsa
C
10 yıl
Muhasebe bürosu için yazıcı tavsiyesi
Merhaba. muhasebe bürosunda kullanmak için bi yazıcı almamız lazım, gün içinde çok sık belge scan ediliyo ve fotokopi/print işlemleri için çok fonksiyonlu bi alete ihtiyaç duyuluyo. bu konuda hiçbir bilgim yok, yardımcı olabilir misiniz? nasıl bi alet düşünülmeli? bütçe olarak bi sınır yok, bizi kesinlikle yarı yolda bırakmıycak bi cihaz olması önemli. çok uçuk olmasına da gerek yok tabii.
C
11 yıl
Ofis için bilgisayar tavsiyesi
Merhaba. Muhasebe bürosundaki bilgisayarları yenilemem lazım, mevcut bilgisayarlarda 1gb ram, e4200 işlemciler mevcut. Bilgisayarlarda muhasebe programları ve ofis programları kullanılıyo yoğun şekilde.

soruma gelirsek, bu parçalar yerine e8400 - q8300 civarı ikinci el işlemci, 4gb ddr2 ram ve 500gb sata3 hdd takarak mı daha iyi bi performans elde ederim, yoksa hiç uğraşmadan en ucuz yollu kurulucak bi apu sistem ile mi? hdd'yi yeni model almam, sata 2 slotuna takmama rağmen performansa katkı yapar mı?

önerebiliceğiniz en ucuz ofis bilgisayarı ne şekilde olur?
C
11 yıl
Ofis için sistem tavsiyesi
Herkese merhaba. Babam ofisteki bilgisayarları yenilemeye karar verdi, iş bana düştü Mevcut bilgisayarlar çok eski, çok yavaş, gündelik kullanım için hiçbir sorun yaratmıycak, masaüstü işlemlerde, muhasebe programlarında, microsoft office programlarında son hız çalışabilicek bi sistem toplamam lazım.

fiyat olarak bi limitim yok, ama monitörsüz sadece kasayı mümkünse 1000tl civarına halletmek istiyorum. aklımdaki parçaları yazıyım, eksik kısımlarda tavsiye istiyim.

AMD FX X6 6300 296tl
GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1333MHZ 150tl
CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 200R 550W 255tl

işlemci olarak 6300 yeterli olucaktır, ram olarak yüksek mhz gerektiğini düşünmüyorum. asıl kafamı kurcalayan şey acaba onboard vga kartı olan bi anakart işimi görür mü yoksa 80-100 dolar bi ekran kartına vermem gerekir mi? dediğim gibi office programı ağırlıklı kullanılcak.

depolama kısmı çok önemli. kesinlikle ssd içeren bi sistem kurmam lazım. yüksek depolama alanı sağlayan bi ssd önerinizi bekliyorum. yüksekten kastım 200gb civarı

ayrıca daha ucuz yollu verimliliği yüksek psu ya sahip kasa öneriniz varsa fikirlere açığım. ayrıca sadece 500w civarı psu alma gibi bi durumumda olabilir, ofisteki bilgisayarları henüz incelemedim ama psu ların yeterli olduğunu sanmıyorum
C
12 yıl
Erasmus ile İngiltere\u0027ye giden var mı?
merhaba.2012-2013 döneminde erasmus ile bi ülkeye gidicem.ama daha karar veremedimyaklaşım 1-2 hafta gibi bi sürem var seçmek için.

hakkında az bilgiye sahip olduğum okul İngiltere-Middlesex üniversitesi.daha önce buraya erasmus ile giden,bilgisi olan var mı acaba?internette ve erasmus forumlarında pek bulamadım.
C
12 yıl
Twitter ile ilgili
Twitterda tweetlerini görmek istemediğim birkaç kişi var.unfollow da yapamıyorum,ilginç bi durum yani

şöyle bi seçenek var mı;bu kişileri takip ediyim ama tweetleri anasayfada gözükmesin,tweetleri doğrudan gelmesin yani bana.
C
12 yıl
Erasmus hakkında bilgisi olanlar?(Çek Cumh.,Slovakya,İsveç)
merhaba.seneye erasmus ile yurtdışında bi okula gitmek için sınava vs giricem.ama nereyi tercih etsem kararsız gibiyim.çek cumhuriyetine güz dönemi gitmek istiyorum.giden,tecrübe eden,gidenlerle konuşan varsa yardımcı olabilir mi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.