K

Yüzbaşı
11 Nisan 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
13 yıl
Sistem önerileri verebilirmisiniz?
Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir sistem toplamak istiyorum. Bana önereceğiniz parçaların bir çoğunu ikinci el olarak alıcam.

- Bütçe olarak 400-500 TL civarı, sorunsuz bir sistem toplamak istiyorum. Sizlerinde yardımlarıyla...

- Sistemde genel olarak oyun oynayacağım fakat internete de sorunsuz erişim sağlıyabileyim.

- Monitör, Hoparlör, Klavye ve Mouse dahil olmayacak.

İlgilenen kişilere şimdiden teşekkür ediyorum. Selametle.
K
14 yıl
[\u003e Hangi Server\u0027da Kaç Levelsin ? \u003c]
Arkadaşlar bu başlık altında hangi Server'da kaç Level olduğumuzu yazalım.

Ben başlıyorum...

Rumeli server'ında:

50 Level Savaşçı - Zihinsel
48 Level Savaşçı - Zihinsel
35 Level Ninja - Yakın Dövüş

Alesta server'ında:

16 Level (Pazar car kendileri :)
K
14 yıl
Alesta\u0027da +65 Char Alınır
Alesta server'ında Sura veya Savaşçı +65 Char alınacaktır.

Char hesabı hiç bir şekilde uyarı almamış temiz satıcı arkadaşlar arıyorum.

İstanbul / Anadolu yakasından elden teslim alabilirim.

Char soyuk ve ucuz olursa makbule geçer (ben adam ederim) skiller falan M1 olsa da olur.

K
14 yıl
Bu kasaya ne tarz modifiye yapılır ?
Arkadaşlar, bu kasaya uygulanmış bir kaç konu gördüm ve çok kötü modifiyelerdi.

Kasamın modifiye'ye yatkın olmadığını düşünüyorum. Yeni kasamı almalıyım yoksa bu kasadan yeni birşeyler türüyebilir mi?

Size asıl sorum şu: Böyle bir kasa sizde olsa ne tarz modifiye yapardınız?


< Resime gitmek için tıklayın >

İlgilenen, ilgilenmeyen herkese teşekkürler
K
14 yıl
Alestalı Geri Döndü..!
Engellenen charım üzerine yeni bir char kasmaya ara vermiştim. Yaklaşık beş ay kadar oldu, charım engelleneli, dört buçuk aydır Pazar Charımda piyasayı ve oyunu unutmamak adına Pazar kuruyorum. İtem alış-verişinde bulunuyordum'ki yeni bir char kasmaya yavaştan başlamak gerektiğini düşündüm. Malum 99 Levellere kadar ulaşanlar oldu. Bizde kendimizi tatmin edecek ve zaman öldürecek şekilde char kasalım dedik... Ve yeniden Alestaya döndüm.

< Resime gitmek için tıklayın >

Yeni oyuncu Nickim ve Charım...

En kısa zamanda yeni SS ve Videoları ekleyeceğim. Charım "Zihinsel" olacaktır. (Her zaman olduğu gibi)

K
14 yıl
Ekonomik Sistem Tavsiyeniz
Merhaba arkadaşlar;

Bana çok aşırı olmayan CS 1.6 kapışacağım, İnternette dolaşacağım (Müzik, Resim, Video) taşıyan bir sistem yapmak istiyorum. Yaklaşık 6 yıllık PC'm ve evde benden başka PC kullanan yok, bu yüzden aileme yüklenmek istemiyorum. Kendim öğrenciyim + çalışıyorum.

Sistem konusunu pek anlamıyorum. Tavsiyelerinizi eksik etmeyin. İyi forumlar...
K
14 yıl
23 Nisan Etkinlik Planı...
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yapılacak etkinlik programı şu şekilde olacaktır:


1 - 22-25 Nisan gül/lolipop , kabak düşme şansı açık olacak,

2 - 23 Nisan'da 14.00 ve 22.00 saatleri arasında %20 exp ve %20 eşya düşürme açılacak,

3 - 22-23 Nisanda nesne markette havai fişek satışı olacaktır. (23 Nisan akşamı havai fişek gösterisi için 22:00 - 24:00 saatleri arasında gece modu uygulanacaktır.)

Etkinlik hakkında neler düşünüyorsunuz? Olay Yardımcısı daha mı iyiydi yoksa...

Söz Sizde
K
14 yıl
Telefon hattıyla internete bağlanmak ?
Telefon hattını kasaya bağlayarak nasıl internete bağlanıyorduk bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.

İyi forumlar
K
14 yıl
Yıldırım: Maçlar Aynı Saatte Oynansın


Fenerbahçe Kulübü, Turkcell Süper Lig'de kalan haftalarda maçların aynı saatte başlatılması için Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurdu.

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, TFF'nin açıkladığı programa göre, hafta sonundaki 31. hafta maçlarının farklı saatlerde oynanacağı hatırlatılarak, bunun şampiyonluk yarışında ve düşme hattında mücadele eden takımları olumsuz etkileyeceği ve spekülasyonlara neden olacağı ifade edildi. Bu nedenle kalan haftalarda maçların aynı saatte başlatılması istenen açıklamada, Başkan Aziz Yıldırım'ın federasyona gönderdiği başvuru yazısı da yer aldı. Aziz Yıldırım'ın başvuru mektubunda, öngörülen programa göre 25 Nisan Pazar günkü Kasımpaşa-Fenerbahçe maçının saat 15.00'te, Galatasaray-Bursaspor maçının ise saat 19.00'da başlayacağı hatırlatılarak, şöyle denildi:

''Gelinen aşamada, şampiyonluk yarışında olan takımların müsabakalarının başlama saatinin bu şekilde farklı farklı saatler olarak öngörülmüş olması, şampiyonluk yarışını doğrudan etkileyecek ve beraberinde de her türlü spekülasyona sebep olabilecek bir durumdur. Nitekim, hafta sonu yapılan spor programlarında bu konu ciddi bir biçimde ele alınmış ve üzerinde de spekülasyonlar yapılmıştır.

Bu olumsuz etkiyi önlemek ve ortadan kaldırmak amacıyla, TFF tarafından yıllardan beri yapılan uygulamayla, şampiyonluk mücadelesi içinde olan takımların ve keza düşme hattında mücadele eden takımların maçları aynı saatte başlatılmaktadır. TFF'nin 2009-2010 futbol sezonunda bu yerleşik uygulamasını değiştirmesini gerektirecek farklı bir durum da yoktur. Bu itibarla, önceki yıllarda yapılan ve son derece faydalı olduğu herkes tarafından kabul edilen uygulamanın, 31. hafta maçlarından itibaren başlatılmasını rica ederiz.''

FENERBAHÇE KULÜBÜ, BİLİCA'YI SAVUNDU:

Fenerbahçe Kulübü, Beşiktaş maçında rakip takımın kazandığı penaltının ardından, penaltı noktasının bulunduğu yeri kramponlarıyla çukurlaştıran Bilica'ya yapılan eleştiriler üzerine futbolcusunu savunan bir açıklama yaptı.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Bilica ile ilgili ulusal basında çıkan haberler ''akıl dışı'' olarak nitelendirilerek kınanırken, ''Bilica'nın futbol sahasında yaptığı sportmenlik dışı davranışın cezası, futbol oyun kuralları kitabında saptanmış olup, maçın hakemi de bu kurala uygun şekilde sarı kart ile futbolcumuzu cezalandırmıştır. Bunun ötesine geçilerek, futbolcumuzun eğitimi, aile yaşantısı gibi konu ile uzaktan yakından ilgisi olmayan farklı olayların basınımızda yer alması, futbolcumuzun kişilik haklarına yönelik saldırı mahiyetindedir'' denildi. Futbolcunun eğitimi ve aile yaşantısının, yaptığı işle doğrudan ilgili olmadığı ifade edilen açıklamada, benzer eğitim ve aile şartlarına sahip binlerce futbolcunun, tüm dünyada, üst düzey seviyedeki liglerde top koşturduğu vurgulandı. Fenerbahçe Kulübü'nün açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

''Kulübümüzün, futbolcumuza yapmış olduğu önemli bir yatırım ve bunun da kulübümüze yansıyan ciddi bir maliyeti vardır. Keza, futbolcu ile kulüp arasındaki sözleşme ilişkisi, uluslararası kurallara göre yürütülmektedir. Sözleşmeye saygı prensibi olarak adlandırılan bu ilişkinin tek taraflı olarak değiştirilmesi ya da sonlandırılması mümkün değildir. Kaldı ki, ortada bunu gerektirecek bir kural ihlali de yoktur. Yakın tarihte, benzer örneklerini İngiltere ve Brezilya gibi ülkelerde de gördüğümüz olayın ülkemizde olduğu şekilde ve seviyede tartışma konusu yapılmadığı da bilinmektedir.

Sonuca baktığımızda, cezası verilmiş bir eyleminden ötürü basın tarafından futbolcumuza yapılanlar ve söylenenler, açıkça bir linç girişimidir. Kendi eğitim düzeylerini göz ardı edip, futbolcumuzun eğitimini sorgulayanların linç girişimi şeklindeki bu yaklaşımları, bu kişilerin kafalarının arkasındaki kötü niyetli düşüncelerin adeta dışa yansımasıdır. Kulübümüz, kendi iç disiplin talimatları, sözleşme şartları ve bunlara ilişkin hukuki düzenlemeler çerçevesinde olayın gereğini yapmıştır. Kulübümüz için bu konu kapanmıştır.''


Kaynak: AA
20.04.2010 21:22:42
K
14 yıl
Derbi DH 2.0 Motorlu Dağ Bisikleti
Yazın köyde fındık zamanı bahçede çok yoruluyoruz ve pişiyoruz malum havada sıcak oluyor.

Motor almak yerine farkımız olsun dedim Derbi DH 2.0 keşfettim.

Önerileriniz nelerdir, merak ediyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Burasıda sitesi...

http://www.derbi.com/int/index.php?option=com_content&task=view&id=146&Itemid=283
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.