M

Binbaşı
31 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
17 üye
Görüntülenme (?)
94 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
4 yıl
.
.
M
7 yıl
Monitör tavsiyesi 27\"-29\" ?
Merhaba arkadaşlar aşağıdaki 2 monitör arasında kaldım. Oyun oynamıyorum. Devre tasarımları ve yazılım ile meşgulüm ve günde 10-15 saat bilgisayar başındayım. Tavsiyeniz ne olurdu ?

http://www.hepsiburada.com/lg-29um68-p-29-5ms-hdmi-display-full-hd-ultra-wide-ips-monitor-p-BD805407?magaza=Hepsiburadahttp://www.hepsiburada.com/benq-ew2750zl-27-4ms-eye-care-amva-e2e-analog-hdmi-full-hd-led-monitor-p-BD805064
M
8 yıl
RAM önerisi. Mhz ce CL kıyaslaması. 4 seçenek.
M
9 yıl
27\" IPS-VA Monitör Önerisi
M
9 yıl
250 Gb 850 Evo 71$
En düşük fiyat arkadaşlar bu fiyata daha da bulamazsınız. 50/10 $ Gift ve 5 dolar mobil indirimleri için amazon ana konusuna bakın. Ayrıca ödemeyi enpara dolar hesabından yaparsanız kur ne ise onu ödersiniz. amazonun kur farkından dolayı oluşan kaybınız olmaz. kolay gelsin

http://www.amazon.com/gp/product/B00OAJ412U?keywords=850%20evo&qid=1448670352&ref_=sr_1_1&s=pc&sr=1-1
M
9 yıl
Hızlıal Banka Puanlarını Hesaba Atma
Konu neden sürekli siliniyor ?? . Hayır aylardır duran bir konu. Binlerce hit almış bir konu. Neden şimdi silmek icap etti ? Açıklama yapmadan otomatik geri bildirim göndermeden v.s pat diye ortadan kaldırıyor konuyu. Silen yönetici lütfen bir açıklasın. Kafasına göre iş yapmasın. Babasının forumu değil burası.
M
9 yıl
RICOH SP111-SP100 Refill Lazer Printer Ana Konu
Ürün doldurulabilir tonere sahip siyah beyaz bir yazıcıdır. Geçtiğimiz günlerde bimlerde SP111 109 TL den satışa sunuldu. Diğer E-Ticaret firmalarından da temin edilebilir. Bu konunun amacı uygun bölümde(yazcılar bölümü) yazıcı ile alakalı sarf malzemeri dram toner tozu ve toner v.b hakkında yardım ve paylaşım yapmaktır.
M
9 yıl
RICOH doldurulabilir Lazer yazıcı 109 TL Bim
RICOH Lazer yazıcı 109 TL Bime gelecek. Diğer konu vardı ama uçurmuşlar. Ne diyorsunuz almaya değer mi. Marka kaliteli ama ürün hakkında bilgim yok.

Edit: ürünler gelmiştir son sayfalara bakınız. Refil ürün yani dolum yapılıyor. dolum kapağı vs mevcut.

Edit2: Ürünü satın alan arkadaşları ana konuya bekliyoruz. Uygun bölümde sarf malzemeleri ile alakalı bilgi ve paylaşımda bulunmaktayız.

RICOH ANA KONU;

http://forum.donanimhaber.com/m_110408273/tm.htm

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
M
9 yıl
Ankarada Muay Tai Kursu
Yenimahalle civarlarında varmı bildiğiniz önerebileceğiniz salon. Öyle abuk subuk hocalar olmamalı yanlız. Amatör de olsa senede 2-3 madalya kazandıran bir hoca bulunması gerekiyor en azından. Milli geçmişi olsa fena olmaz.
Şehirde işim bitene kadar duracağım tahmini 1 ay.
M
10 yıl
3210 diye bir yerden mesaj geldi(Dolandırıcılık içerir. Vodafone iştirakı)
Arkadaşlar 3210 diye bir numaradan 'sımsıcak video paketiniz aktifleştirilmiştir' şeklinde bir mesaj geldi ve 1 haftalık ücret olarak da 14 lira kesmişler.

Dedim ulan tamam erkeğiz belki bir ara girmişizdir diye düşündüm.
Ama yok eminim girmediğime. Herifcağızleri aradım siz üye oldunuz dediler birde utanmadan bana telefonumun IP adersini ve markasını ve bir tarih söyleyecek kadar yüzsüz çıktılar. Halbuki eminim üye olmadığıma. Üye olmak bir yana o tarihde öyle bir siteye girmediğime eminim . Neyse dedim içimden kapadım telefonu ama kuduruyorum tabi. Sonra aradım ey mi yaman bey mi yaman. Bir güzel BTK dan ve bol sıfırlı cezalarından bahsettim. Ve o sinirle telefonu kapattım yüzüne . Aradan 2 saniye sonra aradı Hasan Bey kusura bakmayın paranızı iade ediyoruz dediler.

Güleyim mi ağlayım mı bilemedim arkadaş . Ulan buna resmen danışıklı dövüş denir. Bu bir suçtur. Ve ülkemizde daha ceza veren çıkmamış demekki. 14 lira ile 3 gün geçinen aileler var bu ülkede. Parası pulu batsın birde insanı enayi yerine koyuyorlar arkadaş !
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.