Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1831
Tıklama
3
Öne Çıkarma
3210 diye bir yerden mesaj geldi(Dolandırıcılık içerir. Vodafone iştirakı)
M
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar 3210 diye bir numaradan 'sımsıcak video paketiniz aktifleştirilmiştir' şeklinde bir mesaj geldi ve 1 haftalık ücret olarak da 14 lira kesmişler.

Dedim ulan tamam erkeğiz belki bir ara girmişizdir diye düşündüm.
Ama yok eminim girmediğime. Herifcağızleri aradım siz üye oldunuz dediler birde utanmadan bana telefonumun IP adersini ve markasını ve bir tarih söyleyecek kadar yüzsüz çıktılar. Halbuki eminim üye olmadığıma. Üye olmak bir yana o tarihde öyle bir siteye girmediğime eminim . Neyse dedim içimden kapadım telefonu ama kuduruyorum tabi. Sonra aradım ey mi yaman bey mi yaman. Bir güzel BTK dan ve bol sıfırlı cezalarından bahsettim. Ve o sinirle telefonu kapattım yüzüne . Aradan 2 saniye sonra aradı Hasan Bey kusura bakmayın paranızı iade ediyoruz dediler.

Güleyim mi ağlayım mı bilemedim arkadaş . Ulan buna resmen danışıklı dövüş denir. Bu bir suçtur. Ve ülkemizde daha ceza veren çıkmamış demekki. 14 lira ile 3 gün geçinen aileler var bu ülkede. Parası pulu batsın birde insanı enayi yerine koyuyorlar arkadaş !





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc_Leopard -- 15 Ekim 2014; 23:40:05 >

`
9 yıl
Çavuş

okumayın bol sıfırlı cezalar





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `CatMan -- 15 Ekim 2014; 23:19:30 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
9 yıl
Teğmen

Hangi operatör



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
9 yıl
Binbaşı

G
9 yıl
Yüzbaşı

Telefonumla opera browserla gezinirken numaramyok diye bir siteye girmişim, kesinlikle o tür şeylere girmemiştim, nasıl girdim böyle bir siteye bilmiyorum ve sohbet servisine kaydım yapılmış, gelen ve giden mesajlar için 95 kuruş çekiyorlar, 2 mesaj geldi, iptal ettim üyeliği. Bir sorun daha çıkmamasını ümit ediyorum. Yeni çıktı sanırım ortaya böyle şeyler.

edit: numara 2926





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimp -- 15 Ekim 2014; 23:24:10 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar böyle bir durum olursa ilk olarakhttps://tuketici.btk.gov.tr ya şikayet de bulunun. Paranızı iade alabilirsiniz. Ben aldım. Alan arkadaşlar da var. Geçirebildiklerine geçiriyorlar bu 14 tl yi.



M
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Darthon

Hangi operatör

VOdafone kardeşim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.