A

Teğmen
12 Şubat 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
80 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
8 ay
RTX4070 için İşlemci Önerisi ve Soğutucu Önerisi
RTX 4070 ekran kartı almayı düşünüyorum. İşlemci olarak ise Ryzen 7 5800x3d ve Ryzen 7 5800x arasında kaldım. Fiyat farkı 3.500TL bandında. Fiyat farkına değer mi bilemedim. Bir sonraki sistem yükseltmesinde tüm sistemi değiştireceğimden 4-5 yıl sıkıntı yaşamak istemiyorum. Bir de bu iki işlemci de çok fazla ısınan işlemcilermiş sanırım. Soğutucu önerilerinize de açığım. Şimdiden vakit ayıran herkese teşekkürler.
Anakart: tuf gaming x570-plus
Forumlarda Önerilen Soğutucu: ID-Cooling SE-226-XT
A
2 yıl
PSP 3004 Batarya Nereden Bulunur?
Arkadaşlar merhaba. Geçenlerde 2010 yılında aldığım PSP’me denk geldim. Ancak batarya şişmiş durumda. Piyasada da araştırdım bulamadım. Konu hakkında yardım edebilecek var mıdır? Orijinal bulmak zoe biliyorum fakat ürün sıfıra yakın olduğundan sahtelerden de korkuyorum. Bir de en son hayırladığım kadarı ile açılmıyordu. Tamir için de bildiğiniz bir yer varsa çok iyi olur. Şimdiden vaktini ayıran herkese çok teşekkürler.
A
4 yıl
PCI Aygıtı Sarı Ünlem
Arkadaşlar PCI Aygıtı üzerinde sarı ünlem var. Sebebi nedir acaba?

Anakart : Asus Tuf Gaming X570 PLUS WiFi
İşlemci : Ryzen 7 3700x

Yardımlarınız için teşekkürler.

Edit: Hataya tıkladığımda ise kod 28 hatası olduğunu belirtiyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
A
4 yıl
2K Monitör Önerisi
Arkadaşlar merhaba,

Ana istediğim özellikler 2K çözünürlüklü 27'' ve 144hz+ olması. Ekran kartım RTX 2070 Super. Sanırım Nvidia ekran kartlarına sahip olsak da Free Sync monitörlerden yararlanabiliyoruz.
Ekran IPS, TN vs çok anladığım özellikler değil. Aslında 1ms-4ms farkını hisseder miyim onu bile bilmiyorum. Konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
Edit: Bütçem 2500TL civarı.
A
4 yıl
Anakart ve Kasa Önerisi
Arkadaşlar merhaba,

< Resime gitmek için tıklayın >

Yukarıdaki sistemi topladım. Geriye sadece anakart ve kasa seçimi kaldı. Bütçeyi aşırı zorladığımdan makul fiyatlarda önerilerinizi bekliyorum.

Anakart olarakhttps://www.vatanbilgisayar.com/msi-mpg-x570-gaming-pro-carbon-wifi-am4-amd-ryzen-ddr4-m-2-usb-3-1-anakart.html veya Asus Tuf Gaming X570 Plus önerdiler (1600 TL civarı ikisi de)

Kasa olarak da güç kaynağı ve kasayı ayrı düşünüyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Edit: Yukarıdaki ekran kartı yerine aşağıdakini tercih etmeli miyim sizce? 750 TL gibi bir fiyat farkı var.
https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-Super-Gaming-08G-P4-3081-KR/dp/B07Y938PHL/ref=sr_1_3?keywords=rtx%2B2080&qid=1578261766&sr=8-3&th=1
A
4 yıl
PS4 PRO Kulaklığa Gelen Kesikli Ses
Merhabalar, PS4 Pro'mda son 1-2 hafadır dualshock'a taktığım kulaklığa gelen ses kesikli olmakta. Controller'ı havaya kaldırıp dik tuttuğumda bazen düzgün ses almaktayım. Zaman zaman olup kaybolan bir sorundu kulaklıktan olduğunu düşünüyordum.Ancak şu an çok kötü durumda. Bu sorunu daha önce yaşayan veya bilgisi olan var mıdır acaba?
(2 farklı controller ve 3 farklı kulaklık ile denedim.)

Edit: Playstation'ı controllerdan aşağı hizada olacak şekilde bir konuma koyduğumda problem yaşanmıyor. Playstation masanın üzerinde duruyordu. Dolayısı ile elim daha aşağı bir konumda kalıyordu.
A
6 yıl
PS4 PRO 4K Monitör önerisi
Arkadaşlar merhaba. Hem ps4 pro’da kullanmak için hem de gelecekteki pc teknolojisine ayak uydurduğumda pc’de kullanmak için 4k monitör aramaktayım. Tercihen 24 inch (aradım ancak 24inchlik bulamadım.) 27 de kabulüm. Daha üstü tv sınıfına girdiğinden gözümü de yorar diye tercih etmemekteyim. Bütçem 1700tl civarı. Çok yukarı çıkabileceğimi de düşünmemekteyim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
A
7 yıl
Laptop İşlemcisi Kısa Süreliğine 97 Dereceye Çıktı
Başlıkta da belirttiğim üzere laptop işlemcisi 15 saniyeliğine falan 97 dereceye çıktı. Acaba anakartta vs. herhangi bir sorun yaratır mı? Veya herhangi bir hasar olup olmadığını anlamak adına kontrolünü gerçekleştirebileceğimiz bir program var mı?
A
7 yıl
Mühendis için Notebook Önerisi
Arkadaşlar merhaba. Başlıktan da anlaşılacağı üzere iş için bir laptop almayı düşünüyorum. Kullanacağım programlar Catia V5 gibi 3D çizim programları ve ANSYS Workbench gibi analiz programları. Bütçem 4000 TL civarları 200-300 lira daha arttırabilirim. Aynı zamanda düşük-orta kalitede oyun da oynatabilirse süper olur. Şimdiden öneriler için teşekkürler.
A
7 yıl
Iphone 7 SIM Karttaki Kişiler Gözükmüyor
Samsung S4'ten Iphone 7'ye geçtim. Bütün telefon numaralarım sim kartta kayıtlı ancak iphoneda gözükmüyor. Kart kesilmeseydi S4'e takıp denerdim ancak taksam çıkaramamaktan korkuyorum. Dolayısıyla eski telefonuma atıp google üzerinden de kaydedemiyorum. Herhangi bir sim karttan aktar şeklinde bir seçenek de göremedim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.