R

Yarbay
06 Şubat 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
169 üye
Görüntülenme (?)
5702 (Bu ay: 48)
Gönderiler Hakkında
R
12 ay
asus strıx dlx ses kartı win 11 de çalışmama sorunu.
Elimde strıx dlx ses kartı var mesut mutlu geçirdiğimiz yılların akabinden win 11 geçiş yaptım. Veee işte dananın kuyruğunun koptuğu yere geldik. Strıx dlx sorunlu bazen çalışıyor bazen çalışmıyor vs. Tüm TR ardından tüm dünya forumlarını gezdim. Sorun çözülemiyor. Resmi forum sitesindeki cevap ise tam bir garabet. Win 11 ile sorun yaşıyorlarmış (biz bilmiyoruz ya) Ve şimdi elimizde bir koca "tuğla" ile geziyoruz.
Hepimiz biliyoruz ki eğer ASUS isterse bir güncelleme ile bu iş çok rahatlıkla çözer. Çözmek istememesinin kendi adına bir nedeni varsa da bu neden bizi ilgilendirmiyor. Kullanıcısına yenisi al diye baskı yapan ASUS'U forum nezdinde kınıyorum. Para delisi olmuş, eski müşteri memnuniyetinin karşılığında ona bir sürü para kazandırdık, MİLYAR DOLARLIK yaptık ama hala para para diye bağırmasına anlam veremiyorum.
ASUS sen artık ıphone gibisin. Dinin imanın para olmuş.
R
geçen yıl
DOLAP UYGULAMASI GİBİ DOLANDIRICILIK
DOLANDIRICILIK HİKAYELERİ.

Facebook gibi yerlerden alım yapacaksanız, bilindik bir kaç Topluluk hariç diğerlerinde alım yapmadan önce şu ayrıntıya dikkatli bakınız.
Adam size link atıyor eğer tıklarsanız tarayıcıdan açıyor, sanki dolap uygulaması gibi. Her şey aynı. Sadece banka hesapları farklı. Dolap a değil adamın hesabına gidiyor.https://dolap.live/urun.php?id=asus-tuf-gaming-rtx-3070-ti-8gb-1003589601

Uygulamada açılmıyor müş. tem . ilede görüştüm bu şekil satışlarımız yok diyor. Adamlar tezgahı kurmuşlar. Biraz dikkat dağınıklığınıza denk gelse almamanız içten bile değil. Aman ha dikkat edelim.
Bu dolandırıcılara paramızı kaptırmayalım.
R
9 yıl
e- kitap için yardım
Arkadaşlar bendeniz Milli Eğitim Bakanlığı Ders Aletleri Yapım Merkezinde, görme engelliler için kitap basıyorum.

http://daym.meb.gov.tr/

Görme engelli öğrencilere ücretsiz hizmet veren kurumumuzda okul çağındaki görme engellilerimize okul kitaplarının tamamını basıyoruz..18 yaş üstü okul çağını geçmiş ama kitap okumak isteyen görme engellilere kitap hazırlamak istiyoruz.
Kitap hazırlama süreci çok zahmetli bir iş (pdf>world e çevirip düzeltmeleri yapıyoruz akabinde .brf formatına çevirip kitap dizaynını yaparak baskıya veriyoruz.)
Bu yüzden elinizde world formatında olan beğendiğiniz tüm kitapları rica ediyorum.

e postam ramazandeveli@windovslive.com

Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.
R
10 yıl
tablet için panel satanlar
tablet için panel satanlar kimlerdir elinde panel fazlalığı olan varmı ?
tr yada global pazarda satış yapanlar içinde elimdeki üründen (%100 aynısı olacak) bulabilme ihtimalim varmı ?
bilenler duyanlardan her türlü bilgiyi paylaşmaları insaniyet namına istemekteyim :)
< Resime gitmek için tıklayın >
marka-model= aionel ax1 3g
R
11 yıl
pardus a tekrar dönmek için gerekli bilgiler
arkadaşlar 7-8 yıl önce bir dönem kullanmış, ama gerekli yardımları anlayacak kapasitemimin olmayışından dolayı.windowsa tekrar dönmüştüm..şimdi alt yapım sağlam bana biri şunu yap bunu yap derse anlayacak düzeye geldim..ve şimdi sizlerinde yardımı ile pardusa devam etmek istiyorum..
en yeni 64 bit hangi sürümü indireyim ? adı-sanı nedir ?
ssd kullanıcısıyım sıkıntı sorun olurmu ?
çift işşlemtim sistemini önceden biliyorudum şimdi durum nedir ?
kurulum esnasında ve sonrasında ipuçları olan arkadaşlarımın tavsiyeleri nelerdir?
şimdiden teşekkürler-saygılar

her bilgi benim için inanılmaz gerekli ve önemlidir
R
13 yıl
smile anlık kota sayar arıyorum
başlık tada belirttiğim üzere smile için anlık kota sayar bir proğram lazım bilen kullanan varmı 4 günde hiç bir şey indirmedim ve kota olmuş 1.2 gb şaştım kaldım valla
R
14 yıl
top 10 engüzel yerli yabancı müzik
arkadaşlarımız dan... ...http://forum.donanimhaber.com/m_41856742/tm.htm .....birisi bu adreste bir şarkıyı paylaşmış...tabi begenenler beğenmeyenler derken şarkı üzerinden acaip bir kargaşa...bende dedimki en güzel yerli- yabancı, eski-yeni faretmez stili faretmez hangileridir dedim
ben şahsen kafamda yerli yabancı 40 a yakın ciddi favorim var...ya sizlerin
link verirseniz ballı börek olur dinler öyle yorumlarız...saygılar
ne olursunuz beğenmediklerinize kibarca söyleyin.....amacımız kalb kırmak değil kalblere yaklaşmak-ısınmak-anlamak-sevmek...teşekkür

benim ilk favorilerim
http://www.dailymotion.com/video/xctj5q_john-lennon-imagine_music

http://www.dailymotion.com/video/xw2m0_enigma-sadeness_music
http://www.facebook.com/video/video.php?v=128392057187787&ref=mf
şimdilik 3 tane yeter sonra devam edeceğiz
R
14 yıl
vodafone telefon veriyor
vodafone bir telefon veriyor kamu 30 hattındayım ayda sınırsız 5 saat heryöne veriyor..faturama artı bir yük gelmeden bu hattı kapama-taşıma aylık enaz 30 tl ödemeye devam et (18 ay) öde sana bu telefonu verelim dediler...vodafone 3 g markasını ilk duydum ...duyan bilen kullanan varmıdır varsa bilgilerindenn istifade edelim kullanışlımıdır-ucuzmudur-vs
R
14 yıl
sgh L 760 için hafıza kart sorunu
nokıa cep telefonunda aldığım hafıza kartını bilgisayarda yedekledim...nokıa da biçimlendirdim....l 760 a takıp tekrar çalışmasını bekledim...olmadı..bilgisayara tekrar bağlanıyım bakayım dedim bilgisayar görmedi...samsung da görmedi...eski nokıa görüyor ne yapmalıyız...böyle bir sorun ile karşılaşan arakdaşlardan yardım bekliyorum
R
14 yıl
skystar 2 aldım win7 64 ..kuramıyorum
skystar2 aldım..win7 64 bit sistemim var çeşitli forumlardan bilgi aldım ama hala kuramadım ......bunalıma girmek üzzere olan bana yardım edecek birileirni bulursam valla kurban kesecem .)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.