Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1677
Tıklama
0
Öne Çıkarma
DOLAP UYGULAMASI GİBİ DOLANDIRICILIK
R
2 yıl
Er
Konu Sahibi

DOLANDIRICILIK HİKAYELERİ.

Facebook gibi yerlerden alım yapacaksanız, bilindik bir kaç Topluluk hariç diğerlerinde alım yapmadan önce şu ayrıntıya dikkatli bakınız.
Adam size link atıyor eğer tıklarsanız tarayıcıdan açıyor, sanki dolap uygulaması gibi. Her şey aynı. Sadece banka hesapları farklı. Dolap a değil adamın hesabına gidiyor.https://dolap.live/urun.php?id=asus-tuf-gaming-rtx-3070-ti-8gb-1003589601

Uygulamada açılmıyor müş. tem . ilede görüştüm bu şekil satışlarımız yok diyor. Adamlar tezgahı kurmuşlar. Biraz dikkat dağınıklığınıza denk gelse almamanız içten bile değil. Aman ha dikkat edelim.
Bu dolandırıcılara paramızı kaptırmayalım.



M
2 yıl
Er

Aynı olayı sahibinden üzerinden yapıyorlar hocam, attıkları link ile sanki sahibindenin güvenli e-ticaret sayfasına gidiyormuşsunuz gibi gözüküyor ancak gittiğiniz site dolandırıcıların sitesi. Böyle güvenli e-ticaret üzerinden alışveriş yapacak olanlar kendi bildikleri şekilde önce ürüne ulaşıp sonra ödeme yapmalılar. satıcının gönderdiği şüpheli linklerin hiçbirine tıklanmamalıdır.



P
2 yıl
Er

Sarı site bu yöntemin test alanı gibi olmuş dikkat edin!



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

T
2 yıl
Er

@ramazandeveli merhaba abi. bilgilendirme için teşekkürler.

Bu arada sarı sitede çok fazla anonim boş hesaplarla satış yapanlar var.
farklı kategorilerde ürünlerin fiyatlarını sorduğumda şu tarzda mesaj alıyorum. hiç iletişime geçmedim tabiki. çünki erkeğin dönmesi(xD) olan karakterliği yapacaklarını tahmin ediyorum.dikkat etmek lazım para için yapamayacakları şey yok bunların.
bu mesajı en az 5-6 tane ilandan cevap olarak aldım.
"Merhaba güncel fiyat listemiz ve fiyat halkımızdan detaylı bilgi almak için lütfen WhatsApp sipariş hattımızdan yazabilirseniz arkadaşım size yardımcı olacaktır WhatsApp sipariş hattımız: 0534******** "


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ramazandeveli
R
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Yaşadıkça daha neler göreceğiz. Adamlar artık PRO seviyede yapıyorlar. Cezaları o kadar düşük ki adamlar artık bunu İŞ olarak görmekte. SEKTÖR olmuşlar. Elimizden sadece bilgilendirme, arkadaşları uyarabilmek geliyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @TaymekHoldem
P
2 yıl
Er

kekliğin bol olduğu yerde avcı da boldur ava giden de avlanır haberi olmaz



https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=z5gm_EbciNo





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 15 Ocak 2023; 22:35:39 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.