D

Yüzbaşı
05 Ocak 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
79 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
2 yıl
Hadi gözümüz aydın \"Sınırsız Alan\" ücretli oldu
Daha önce zaten video yükleme ücretli olmuştu şimdi fotoğraf yüklemekte ücretli oldu
D
2 yıl
Kombi ayarlanan sıcaklığa hızlı ulaşıp hızlı düşüyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
Arkadaşlar Alarko kombim ayarlanan sıcaklığa hızlı bir şekilde ulaşıp sonrasında sıcaklık hızlı bir şekilde düşüyor. Bu durumun yukarıdaki ayar ile bir alakası var mı?
Oldum olası verim alamadım şu kombiden peteklerin altı ısınmıyor ne yaptımsa ( petekleri temizledim, dönüş filtresini sık sık temizliyorum ki genelde temiz, sirkülasyon pompası son ayarda)
D
3 yıl
Ön Lisans Adalet mezunu AÖF Kamu Yönetimi Okuyabilir mi?
Arkadaşlar Ön Lisans Adalet mezunuyum .Direkt AÖF Kamu Yönetimi 3.sınıfta devam etmem mümkün mü?
DGS mı girmek gerekiyor?
Teşekkürler

D
3 yıl
PTT ne işe yarar?
Arkadaşlar 08.12.2020 tarihinde tarafıma Aps ile Bursa'dan bir zarf gönderildi. İçinde sadece bir belge var. Gönderi(16.25₺ ücret ödeyerek)
< Resime gitmek için tıklayın >
12.12.2020 tarihinde bulunduğum ile geldi ve o gün bu gündür "zimmete alındı" ibaresi ile bekliyor. Bugün ayın 24 yani 12 gündür bekliyor arayan soran hele hele ya bu gönderi bize teslim edelim diye verildi işimizi yapalım diyen yok. 4441788 nolu telefona ulaşmak imkansız yazılı olarak şikayet oluşturdum 1 hafta sonra cevap geldi yoğunuz. Cevabın üzerinden 1 hafta daha geçti yine arayan soran yok. 4441788 nolu telefonu 1 kere düşürebildim durumu anlattım yetkili sizi ilgili birime aktarıyorum önce 2 sonra 7 ye basın dedikten sonra telefon kapandı (kapandı mı kapattılar mı bilemem) bugün yine telefonu düşürdüm yine aynı hikaye...Derdimi anlattım yetkili bekleyin dedi sonrası malum telefon yine kapandı.
Demem o ki siz siz olun PTT denen illet bulaşmayın
D
4 yıl
Dershane Taksidi
Arkadaşlar biraz farklı bir konu olacak bir konuda fikir danışmak istiyorum. Sene başında bir dershaneye kayıt yaptım sözgelimi 10 bin liraya anlaştık. Taksitlerimi muntazam ödedim. Malumunuz pandemi süreci sebebiyle 15 Mart tarihi ile dershaneler kapandı. Ödemediğim bir miktar ücret kaldı ve ödemedim neyse şimdi dershane ısrarla kalan ücreti ödemem gerektiğini belirtiyor ve yasal yollara başvuracaklarını söylüyor. Bende almadığım hizmetin ücretini ödemeyeceğimi söyledim. Şöyle bir hesap var:
Dershane Ekim-Haziran arsı açık yani 9 ay hizmet veriliyor. 10÷9= 1.111₺ gibi aylık bir ücret çıkıyor.
15 Mart tarihine kadar 6,5 ay dershane açık kaldı.
6,5 X 1.111₺= 6666₺ eder ki ben 7000₺ civarı bir para ödemişim bu zamana kadar. Yani hizmet aldığım süre için hiç borcum yok. Vermediği hizmetin parasını alabilir mi?
Sizce ne yapmalıyım. Teşekkürler
D
4 yıl
Dershane Taksidi
Arkadaşlar biraz farklı bir konu olacak bir konuda fikir danışmak istiyorum. Sene başında bir dershaneye kayıt yaptım sözgelimi 10 bin liraya anlaştık. Taksitlerimi muntazam ödedim. Malumunuz pandemi süreci sebebiyle 15 Mart tarihi ile dershaneler kapandı. Ödemediğim mir miktar ücret kaldı ve ödemedim neyse şimdi dershane ısrarla kalan ücreti ödemem gerektiğini belirtiyor ve yasal yollara başvuracaklarını söylüyor. Bende almadığım hizmetin ücretini ödemeyeceğimi söyledim. Şöyle bir hesap var:
Dershane Ekim-Haziran arsı açık yani 9 ay hizmet veriliyor. 10÷9= 1.111₺ gibi aylık bir ücret çıkıyor.
15 Mart tarihine kadar 6,5 ay dershane açık kaldı.
6,5 X 1.111₺= 6666₺ eder ki ben 7000₺ civarı bir para ödemişim bu zamana kadar. Yani hizmet aldığım süre için hiç borcum yok.
Sizce ne yapmalıyım
D
4 yıl
Canım Kendim 25+25
Arkadaşlar Türkcell in sayfasında şöyle bir şey ayrıntı da yok. Neyin nesi anlamadım. 1 defaya mı mahsus, kaç günlük?
< Resime gitmek için tıklayın >
D
4 yıl
Yüklediğin Kadar Kazan
Arkadaşlar Turkcell e bugün itibariyle geçiş yaptım.
Sormak istediğim birkaç soru var:
1- Faturasız Hoşgeldin 10 gb (39₺) tarifesi için başvurdum.Görevli hat açılınca msj yada müşteri hizmetleri ile aracılığıyla belirttiğim tarifeye geçiş yapacağımı söyledi. Hat açılınca Süper tarife diye bir tarife ile açıldı. SMS ile belirttiğim tarifeye geçmek için başvurdum lira yok diye yanıt geldi. Para yükleyip tekrar sms attım ilgili tarife kapsamındaki faydalar hattıma tanımlandı ancak yine tarifem aynı. Her ay lira yükleyip sms mi atacağım ben şimdi
2- Belirttiğim gibi hatta 40₺ yükledim kontrol ettiğimde şöyle bir şey yüklenmiş hatta şimdi 40₺ iade mi edildi neyin nesi bu
Teşekkürler
< Resime gitmek için tıklayın >
D
4 yıl
Dolandırıcılarrr... Sinemalarda...
Arkadaşlar babamın kullandığı hat benim adıma aylık 27 ila 30₺ arasında fatura geliyordu.Neyse Ağustos ayında taahhüdü bitti tabi öncesinde de "12 ay kalma sözünüze %40 indirim" diye mesaj geldi bizde kabul edip onay mesajı gönderdik. Gelen mesajları silmedik duruyor
Taahhüt bitmeden önce gelen SMS:
"Degerli musterimiz, mobil hattiniza tanimli %30 aylik tarife ucret indiriminiz iki fatura donemi sonra bitecektir.Mevcutta kullandiginiz baska kampanya/indiriminiz varsa yararlanmaya devam edeceksiniz. B001"
Bizim tekrar taahhüt verdikten sonra gelen SMS:
"Degerli musterimiz, 12 ay Turk Telekom Faturali mobil hat kullanma sozunuze uc fatura donemi sonrasinda baslayacak %40 aylik sabit ucret indiriminiz hattiniza tanimlanmistir. Indiriminiz 12 fatura donemi boyunca mevcut tarifenizde gecerli olacaktir. B001"
"Degerli musterimiz, 12 ay Turk Telekom faturali mobil hat kullanma sozunuze %40 aylik sabit ucret indiriminiz hattiniza tanimlanmistir. Indiriminiz 12 fatura donemi boyunca mevcut tarifenizde gecerli olacaktir. B001"
Biz fatura düşecek yada en kötü aynen devam edecek diye beklerken 2 aydır fatura 43₺ geliyor.
Türk Telekom müşterileri hizmetlerini aradım bu akşam güya %40 indirim tanımladınız fatura niye bu kadar geliyor diye. En az 20 dk bekletti kem küm beyefendi doğru size indirim Sms gelmiş ama size daha önce tanımlanan indirim bitmiş ( ki doğru %30 indirim bitecek diye Sms göndermişler yalnız %30 indirim ile 27₺ gelen fatura %40 indirim ile nasıl 43₺ geliyor onunla ilgili bir izahat yok) tarifenizin ücreti 60₺ %40 indirim ile 41₺ ediyor dedi. Peki bize gönderdiğiz SMS te tarife ücreti şu kadar bu meblağın üzerinde indirim sağlanacak diye bir bilgi verdiniz mi dedim yok dedi.
Peki beyefendi biz 27₺ ödediğimiz faturaya %40 indirim ile 41₺ verecek kadar safmıyız diye sordum estağfurullah diyor. Şikayet kaydı oluşturun dedim SMS ile onay vermişsiniz kayıt oluşturamam dedi ayrıca oluştursa bile hiçbir şey değişmeyecek miş.
Arkadaşlar bu durumda ne yapılabilir.Yardımlariniz için şimdiden teşekkürler
D
5 yıl
Fox TV Merkezi Sistem Yayın Sorunu
Arkadaşlar daha önce konusu açıldı ise af ola...
Aparmanda Merkezi sistem uydu var. Diğer kanallarda sorun yokken özellikle Fox TV yayınlarında sorun var yayınları izleyemiyoruz sürekli donuyor karıncalanıyor.
Var mı bir çözümü
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.