Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1048
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dershane Taksidi
D
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar biraz farklı bir konu olacak bir konuda fikir danışmak istiyorum. Sene başında bir dershaneye kayıt yaptım sözgelimi 10 bin liraya anlaştık. Taksitlerimi muntazam ödedim. Malumunuz pandemi süreci sebebiyle 15 Mart tarihi ile dershaneler kapandı. Ödemediğim mir miktar ücret kaldı ve ödemedim neyse şimdi dershane ısrarla kalan ücreti ödemem gerektiğini belirtiyor ve yasal yollara başvuracaklarını söylüyor. Bende almadığım hizmetin ücretini ödemeyeceğimi söyledim. Şöyle bir hesap var:
Dershane Ekim-Haziran arsı açık yani 9 ay hizmet veriliyor. 10÷9= 1.111₺ gibi aylık bir ücret çıkıyor.
15 Mart tarihine kadar 6,5 ay dershane açık kaldı.
6,5 X 1.111₺= 6666₺ eder ki ben 7000₺ civarı bir para ödemişim bu zamana kadar. Yani hizmet aldığım süre için hiç borcum yok.
Sizce ne yapmalıyım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
4 yıl
Er

Ellerinde sözleşme olduğu için seve seve alırlar o parayı elinden. Soğuk su iç kardeşim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Sözleşme var diye vermediği hizmetin parasını nasıl alıyor o kadar kolay mı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
4 yıl
Er

Kanka sen fiziki eğitim için ödedin o ücreti ve dershanenin sana vaadettiği imkanlardan yararlanamadin belkide mesela etüt gibi biraz araştırdımda sanırım sebepsiz zenginleşme gibi bi muabbet oluyormuş bu hukuki açıdan pandemi süreci başladiğı zamandan itibaren derslere katıldığın için ay başına düşen taksitten belli bir yüzdesini alabiliyormuşsun sanırım



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.