S

Yüzbaşı
19 Ağustos 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
54 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
2 yıl
27-32bin arası 17.3\" laptop tavsiye
Monster v22.2 aldım bugün teslim edilecek. 15 gün içerisinde memnun kalmayıp iade hakkımı kullanırsam alternatif hangi ürünler olabilirdi diye sizlere sormak istedim. Çoğunlukla photoshop, çizim, yazılım geliştirme amaçlı kullanacağım, ama yine de güçlü bir pc olmasını istiyorum. Oyun çok fazla oynamayacağım gibi. Uzun yıllar kullanabileceğim bir laptop olması önemli. Isınmayı vs çok takmıyorum. Herhangi bir markaya sempatim antipatim yok.

Tercihlerim:
17.3" ekran (QHD tercihim)
İ7 11800H
RTX3060
16GB ram
Kasası sağlam
S
2 yıl
Silinecek
Silinecek, yanlış başlık
S
7 yıl
Paypal ile ebay\u0027den alışveriş deneyimi
Lütfen kendi insiyatifinizde deneyin, başınıza gelebilecek sorunlardan dolayı beni sorumlu tutmayın. Ben tecrübemi paylaşıyorum sadece

Paypal ile EBAY üzerinden alışveriş yapmayı başardım. Aşağıda madde madde anlatıyorum.

1. Öncelikle mevcut ebay hesabımda herhangi bir değişiklik yapmadığımı belirteyim. Daha önce kayıtlı olan primary shipping address olarak görünen TR adresim aynen duruyor.
2. Telefondan paypal.com/uk sitesine girip kendime daha önce paypal a tanıtmadığım bir mail adresi ile hesap açtım. Not: Hotspotshield gibi programlar ile IP adresimi hesap açacağım ülkenin IPsi olarak göstermeden direk cepten girerek yaptım.
3. Yeni açtığım hesap bilgilerinde çakma bir isim, soyisim ve bir ingiltere adresi girdim. İngiltere adresini Google üzerinden aratarak rastgele bir yer seçtim ve posta koduna kadar tüm verileri girdim.
4. Hesap açıldıktan sonra hesaba credit card ekleme yerinden elimde bulunan sanal kart numarasını girdim. Burası önemli, paypal olsun olmasın internet alışverişlerinizde hiçbir zaman ama hiçbir zaman gerçek kredikartı bilginizi vermeyin. Sanal karta limit tanımlayın alacağınız ürün kadar ve onu verin. Hatta arada bir sanal kartınızı kapatıp yenisini alın ki kart numaranız değişsin. Bu internet alışverişlerinde uyguladığım gebel yöntem. Bu ara dolandırıcılıklar hat safhada bilesiniz.
5. Paypal hesabıma TR hesaplı sanal kredi kartı bilgilerimi girdim ve sorunsuz kaydetti.
6. Ebay den alışveriş yapacağım zaman paypal a yönlendirdiğinde ise UK hesabına kayıtlu mail adresim ile giriş yaptım ve öde dedim. Bu ödeme ekranında size shipping adresini soruyor ebay. Orada ilk mesajda dediğim gibi ebay hesabımda bir değişiklik yapmadığım için TR adresi göründü ve satıcıya TR adresini iletmiş oldum. Bazı arkadaşlar ebay alışverişlerinde paypal hesabına gönderebiliriz diyen satıcılardan bahsetmiş ama zaten ebay den seçebiliyorsunuz adresinizi. Ayrıca garanti olsun diye satıcıya teyit ettirdim adresi. Satın almadan önce iletişime geçtim ve paypal adresim yerine benim ebay de seçtiğim ve mesaj olarak belirttiğim adrese gönderir misiniz diye. Sorun olmayacağını ve bunları yapacağını belirtti. Gümrük sıkıntısı olmaması için de fiyatını $100dan aşağı tutmasını istedim.
7. Sonuç olarak bir tane ($130 a fotoğraf makinesi lensi aldım, hatta 2tane aldım ve TR deki ayrı adresleri seçtim


Umarım birilerinin işi görülür bu vesile ile. Sonuçta yasal olmayan bir işlem yapmadım. Paypal TR ye kayıtlı sanal kartımı kabul etti, kritik nokta orası. Her sanal kartı kabul eder mi bilmiyorum ancak bende işe yaradı. Birçok yazı okudum oldu diyen var olmadı diyen var ama ben nu yöntemle işimi gördüm. İnandırıcı olması adına resim ekliyorum
Bilginize < Resime gitmek için tıklayın >
S
9 yıl
PES 2015 oyundan masaüstüne atıyor
Arkadaşlar selam,

Oyun oynarken ne zaman olduğunu kestiremediğim bi şekilde, masaüstüne atıyor. Bazen simge durumunda küçültüyor, bazen de komple shutdown oluyor oyun. Sorunu çözemedim. Nezaket derecem AA'dan B'ye düştü, yakında C'ye düşecek. Nezaket düştükçe de iyice batıyorsun, bağlantı iyice kötüleşiyor, hele ki son 3.00 yamasından sonra online oynayamaz olduk.

Bu sorun yaşayan var mıdır? Yardımcı olun

Sistemim Windows 8.1 TR
Oyun orjinal

Ekte konfigürasyonu koydum
< Resime gitmek için tıklayın >
S
19 yıl
SOnY VAIO VGN-FS215S \u0026 VGN-FS285M
Arkadaşlar aşağıdaki modellerden hangisini tavsiye edersiniz?Bir de ekran kartının paylaşımlı olup olmadığı bazı yerlerde yazmıyor.Bunu nasıl anlarım+bu iki laptoptaki ekran kartı paylaşımlı mı?


Model
SONY VGN-FS215S


Islemci
Pentium® M 740 Centrino™ - 1.86 GHz 533 Mhz SpeedStep (2 MB Cache)

LCD Ekran
15.4" WXGA (1280x800) ONYX BLACK

Ram
512 MB DDR 333-SDRAM (Max.1 GB)

HDD
100 GB (Ultra-ATA-100,4200 Rpm) HDD

DVD/CD ROM
DVD±RW Double Layer Combo Drive

Ekran Karti
NVIDIA GeFORCE GO 6200 Turbo Cache 128MB Graphics

Fax Modem
Internal 56K V.90

Ethernet
Internal 10/100

Wireless LAN
+ Intel® Pro (802.11 b/g)

Memory Stick
+

Bluetooth
+ (External)

i.Link
+

Monitor Out
+

USB
3

PCMCIA
2

Batarya (Saat)
2.5

Isletim Sistemi
Win XP Home Ing

Agirlk (Kg)
2,9




Model
SONY VGN-FS285M


Islemci
Pentium® M 740 Centrino™ - 1.73 GHz 533 Mhz SpeedStep (2 MB Cache)

LCD Ekran
15.4" WXGA (1280x800) ONYX BLACK

Ram
1 GB DDR 333-SDRAM (Max.1 GB)

HDD
80 GB (Ultra-ATA-100,4200 Rpm) HDD

DVD/CD ROM
DVD±RW Double Layer Combo Drive

Ekran Karti
NVIDIA GeFORCE GO 6200 Turbo Cache 128MB Graphics

Fax Modem
Internal 56K V.90

Ethernet
Internal 10/100

Wireless LAN
+ Intel® Pro (802.11 b/g)

Memory Stick
+

Bluetooth
+ (External)

i.Link
+

Monitor Out
+

USB
3

PCMCIA
2

Batarya (Saat)
2.5

Isletim Sistemi
Win XP Home Ing

Agirlk (Kg)
2,9
S
19 yıl
Windows döngüye giriyor,açılmıyor...
Arkadaşlar,bilgisayarı her zamanki gibi kapattım.Ama bir sonraki açtığımda hani elektrikler kesildiği zamanki uyarı ekran menüsü geldi.Şöyle ki:

Bilgisayarı en son çalışan ayarlarıyla başlat
Windows olağan şekilde başlasın
Ağ destekli oturum açma...

gibi menu geldi.Ben önceden burdan en son çalışan ayarlar veya olağan şekilde başlasın dediğimde windows açılıyordu ama şimdi oradan seçimi yaptıktan sonra windows xp yazısı geliyor,altta 3 tane mavi kutucuk sağa sola gidip geliyor ama yine aynı yukarıdaki verdiğim menuye geri dönüyor.Bilgisayarcıya götürdüm hard disk tamamen bozulmuş dedi.Doğruluğu nedir,ne değildir,nasıl olabilir böyle birşey+verilerimi nasıl kurtarabilirim.Yardımınıza ihtiyacım var..

Sağolun varolun ;)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.