Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1101
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Windows döngüye giriyor,açılmıyor...
S
19 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar,bilgisayarı her zamanki gibi kapattım.Ama bir sonraki açtığımda hani elektrikler kesildiği zamanki uyarı ekran menüsü geldi.Şöyle ki:

Bilgisayarı en son çalışan ayarlarıyla başlat
Windows olağan şekilde başlasın
Ağ destekli oturum açma...

gibi menu geldi.Ben önceden burdan en son çalışan ayarlar veya olağan şekilde başlasın dediğimde windows açılıyordu ama şimdi oradan seçimi yaptıktan sonra windows xp yazısı geliyor,altta 3 tane mavi kutucuk sağa sola gidip geliyor ama yine aynı yukarıdaki verdiğim menuye geri dönüyor.Bilgisayarcıya götürdüm hard disk tamamen bozulmuş dedi.Doğruluğu nedir,ne değildir,nasıl olabilir böyle birşey+verilerimi nasıl kurtarabilirim.Yardımınıza ihtiyacım var..

Sağolun varolun ;)



F
19 yıl
Yüzbaşı

ilk adımınız hdd nizi çalışan başka bir sisteme takıp o sistemin hdd nizi görüp görmediği ve verilerinizi kurtarıp kurtaramayacağınızı görmek yönünde olmalıydı.

hdd nin fiziksel olarak bozulmuş olma ihtimali bence düşük.bu hatayla bir kaç kez karşılaşmıştım sistemi yeniden yükleyince sorun kalmamıştı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
19 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

ben de aynen söylediğiniz gibi düşünmüştüm.bad sector olma ihtimaline milyonda bir dediklerine göre durduk yerde fiziksel olarak bozulma ihtimali mantıken yok gibi zaten.neyse bakayım başka bilgisayara taktığımda dosyalarımı kurtarabilirim umarım...

cevap için tşk..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
19 yıl
Yüzbaşı

sorun değil umarım bilgilerini kurtarırsın



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.