A

Yüzbaşı
05 Eylül 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
211 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
3 yıl
3.5 inc harddisk usb çevirici için yardım
merhabalar, elimde samsung HD502HI marka eski pc'den kalan hdd bulunuyor. Bunu aşağıdaki ürün ile usb'ye çevirebilir miyim? İnternette hep 2.5 inc için kablolar mevcut. Bunu alsam iş görür mü benim hdd'ye uyumlumudur? Başka tavsiyesi olan var mı?

Kapasite500 GB
ArayüzSerial ATA 3.0Gbps
Bağlantı tipi3,5" SATA
Cache Bellek16 MB 
Dönüş hızı5400RPM



https://www.hepsiburada.com/wozlo-usb-to-2-5-3-5-5-25-sata-ide-cevirici-kablo-hdd-hardddisk-kablosu-p-HBCV000005Q0QX



Bu çalışırsa daha iyi olur ; https://www.hepsiburada.com/triline-3-5-sata-ssd-usb-2-0-harici-harddisk-kutusu-aluminyum-p-HBV00000LS9D1
A
3 yıl
Pc acilir acilmaz kapaniyor
Merhabalar, 1-2 aydir kullanmadigim masaustum vardi bugun acmaya calistim ancak acildigi gibi kapaniyordu. Tozlanmistir diyerek tum parcalari cikarip taktim temizledim ancak hdd kablosunun takildigi yer nerdeyse erimis cikardigim gibi kirildilar. Baska takilcak yeri varmidir? Resimleri ekliyorum. 2.sorum ise pc 10saniye sonra kapaniyor ekran karti fani calismiyor bunla ilgili olabilirmi bilgisayarciyami goturmem lazim? Termal macun da alip islemciyede sıkacagim son care goturmek. Ekran kartimda problem var gibi monitore windows yazilari geldigi an kapaniyor nedense...4
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
A
3 yıl
4-5Bin TL sistem tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar suan bir sistemim ve monitorum var ancak 5 yıldır evlilik cocuk derken baya geride kaldım. Güncel işlemcileri ve ekran kartlarını cok takip edemedim. Suan geliştirmek istiyorum. Sistemimi yazıyorum bana işlemci, anakart, ram ve belki ekran kartı tavsiye edebilir misiniz? 2-3yıllık oyunları oynatsın yeter. (özellikle game pass alıp oynayacagım)

Benim sistemim; Q9400 işlemci - 4GB RAM- Radeon 7850 -500watt power ekran kartı.

Biraz vatandan aşağıdaki gibi sistem kurdum tavsiyeleriniz neler? Özellikle SSD ve ekran kartı konusunda. Ayrıca power almama gerek varmı?

AMD Ryzen 5 2600X Socket AM4 3.6GHz 16MB Önbellek 95W İşlemci
GIGABYTE B450 GAMING X AMD B450 Socket AM4 Ryzen™DDR4- (2tane 8gb alsam yeterlimi sonradan 2 tane daha eklenirmi?)
CORSAIR 16GB (2x8GB) VENGEANCE LPX DDR4
WD 500GB Blue NVMe M.2 SSD (2400MB Okuma / 1750MB Yazma)

birde bross marka bi kasa var bende ancak bunlara yeni kasa ve sogutucu gerekirse bütcesi uygun onu da tavsiye edebilirsiniz.
A
5 yıl
Superonline hakkında ne yapabilirim iptal yapmıyorlar
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce yeni eve taşındığım için nakil talebi istedim. Ne olduysa sistem hatası yüzünden tam 1 aydır beni beklettiler. Sonradan da çözümü yoksa aboneliğimi fesih edin diye talep açtım. Gerekli evrakları yolladım bir an önce iptal olsun diye. Şimdide iptal de edemiyoruz diyorlar. Günde 3-4 kere arıyorum, tarafıma hiç bir bilgilendirme yapılmıyor. Sistem hatası yüzünden ne iptal ediyorlar, ne nakil yapıyorlar , ne internet veriyorlar. Bununla ilgili ben daha başka ne yapabilirim tüketici hakem heyeti ilgilenir mi?
A
5 yıl
Çamaşır makinası ısınıp ısınmadıgını nasıl anlarız?
Arkadaşlar taşındıgım için yeni evde tek giriş var ona taktık şimdi çamaşırlar soguk çıkıyor ısıtmadan mı çalışıyor olabilir makine?
eski evimde 2 giriş vardı sıcak suya takılı oldugu için su kombiden geliyordu. Kapagı açtıgım gibi çamaşırlar sıcak olarak çıkıyordu. Şimdi oyle degil nasıl anlarım suyun ısınıp ısınmadıgını?
A
5 yıl
Instagram yenileme sorunu
arkadaşlar instagram hesabım dünden beri akışı yenilemiyor. Sizde boyle mi ne yapabilirim?
A
7 yıl
60-65 Bin civarı Ceed mi Gulietta mı ?
Merhaba arkadaşlar , 60-65 bin liraya km si çok olmayan otomatik araç bakıyorum. Kia Ceed ve Gulietta arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim.
Dizel - benzin farketmez. 2 yıl içinde satacağım bu önemli. Satarken zor olmaması gerekiyor.

teşekkürler.
A
7 yıl
İngilizce çeviri yardımı
2006-2007 yıllarında kurulan Yahsiyan vagon aktarma istasyonuna sabit tank yapılmasına ilişkin proje 2009 yılı kararlaştırılmış olup, bu kapsamda üretici firmaya (CHN HAMLE) altı adet 190m3’luk yatay urun tankı siparisi verilmistir.
Firma bu tanklardan iki tanesinin uretimini tamamladıgında, tankları Yahsihan’a sevketmek istemistir ancak Yahsihan icin gerekli yasal izinler henuz tamamlanamamıs olması nedeniyle, bu tankların ureticide kalması talep edilmistir.
Daha sonraki surecte, sabit tanka gecis ile ilgili olarak Yahsihan’da gerekli GSM ve Lisanslar alınamadıgından Sabit tank projesi iptal edililmek durumunda kalmıstır.
Heriki (Yahsihan/Cardak) projenin de iptali sonrası uretilen veya yarımamul halindeki tanklar, depolanacak yer olmaması ve bu tankların karayolu ile transferi ozel izine tabii olması nedeniyle, üreticiden alınamamıs, uretici firma bu ekipmanlar icin ayrıca bir depolama maliyeti odemek zorunda kalmıstır
A
7 yıl
Siyam kedisi kayip marmaris
Arkadaslar kedim sabahtan beri kayip. Disariya sadece 1-2 saat cikip geri donuyordu cok uzaklasmadan. Ama bugun gitti gelmedi 5 yildir beraberiz. Evi bulur mu acaba disarda ne yapar ne eder bilmiyorum. Heryere baktik sabahtan beri ama yok malesef.
A
8 yıl
İngilizce çeviri ricası
arkadaşlar proje ödevi için aşagıdaki yazıyı çevirmeye çalışıyorum ancak zorlanıyorum yardımcı olabilirmisiniz?


.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.