S

Çavuş
06 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
8 yıl
3800 Tl bütçeye tavsiye
Başlıktaki gibi 3800 TL bütçem var.Monitor,kasa,işletim sistemi, vb. herşey dahil olmak üzere sistem tavsiyelerinizi alabilir miyim?
S
10 yıl
Hassas cilt sakal traşı hakkında
Elbet forumda da benim sıkıntımı çekenler vardır.Sakal traşı olmaya yeni yeni başladım.Eskiden sadece tüy şeklindeydi ve sayıları azdı ama artık 2 güne bir traş olmam gerekiyor ve cildim acayip derecede hassas.Ne kadar uğraşırsam uğraşayım,ne kadar narin dokunuşlar yaparsam yapayım hep kabarma,kızarıklık,kaşıntı oluyor.
Neler yaptığımı anlatayım da şunu da yap diyebilirsiniz ya da traş makinesi düşünüyorum en sonunda.

Sıcak su ile sakal bölgesini yıkıyorum.
Hassas ciltler için olan traş jeli kullanıyorum.
Jileti bastırmadan,her yerden sadece 1 kere geçecek şekilde narince traş oluyorum.
Traştan sonra hassas cilt için balzam sürüyorum.
Temizliğe de dikkat ediyorum.

Ama yok nafile anasını satayım yine kızarıklık,kaşıntı vb.

Tavsiyeleriniz nelerdir beyler ya da assas bir traş makinesi alsam sorun çözülür mü?
S
13 yıl
iPhone crackli uyguluma ve oyun sitesi ?
Bir kaç tane site verebilir misiniz ?
S
13 yıl
iPhone ekranındaki küçük siyah leke ?
iPhone 4 ün ekranında bugün nokta boyutunda bir siyah leke farkettim.Ölü piksel olsa beyaz olur ve siyah resimde belli olur benim bildiğim kadarıyla.Sil sil geçmedi bir de.Bu ne olabilir?
S
13 yıl
HTC Desire sim kilitli mi geliyor?
İlerleyen günlerde yeni bir telefon alacağım.Vodafonedan kontratlı 1 gb internet paketli HTC Desire almayı düşünüyorum.Peki ben vodafonedan aldığım bu cihazı Turkcell hattım ile kullanabilecek miyim ?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
S
13 yıl
hd6950 \u0026 gtx480 hangisi ?
İnternette hiçbir yerde karşılaştırmasını bulamadım.Fiyatları birbirinden 50-100 arası değişiyor.Hd6950'nin biosdan işlem yapılarak 6970 gibi çalışmasını da unutmamak lazım.Tabi Gtx480de de SLI var.Gerçi 6950de de CF var.Kafam çok karıştı .Tavsiyelerinizi bekliyorum.Bir de tavsiye ettiğiniz kartın markasını da tavsiye ederseniz sevinirim.(Radeon,Zotac gibi)
S
13 yıl
Gittigidiyordan alışveriş nasıl oluyor?
Başlıktan da anlaşılacağı gibi gittigidiyordan nasıl alışveriş oluyor.Ürünü aldıktan sonra 3 gün deneme süresi gibi bir şey var mı?Eğer ürün hatalı çıkarsa geri iade edebiliyor muyuz satıcıya?Bir kaç yere baktım kargo gelince onay imzası atmazsan böyle bir seçeneğin oluyormuş?Eğer iyi bilen biri varsa beni bilgilendirebilir mi?
S
13 yıl
Dragon Age Karakter Rehberleri ?
Bu başlıkta partimize aldığımız karakterlerin(Alistair,Morrigan vb.) gelişimi ile ilgili engin bilgilerimizi paylaşırsak benim gibi RP oyunlarına yeni başlamış kişilerin rahat etmesini sağlayabiliriz.Neden mi?Çünkü talentler,skiller düzgün dağıtılmadıkça oyunda biraz ilerleyince birdenbire çok güçsüz oluyorsunuz ve bunu da değiştiremiyorsunuz.(Evet,ben bunu yaşadım.)Herkes karakterlerin nasıl geliştirilmesi (Alistair'in tank olması ve kalkan talentlerinin açılması vb.) biraz bilgi verirse memnun olurum.
S
13 yıl
Google\u0027ı hackledim SSli
S
14 yıl
LG SL8000 mi yoksa Sony HX700 mü?
Başlıkta da belirttiğim gibi hangisi seçmeliyim.Bu fiyatlarda başka hangi lcd önerebilirsiniz ?Alacağım lcdyi film,oyun,televizyon gibi çok amaçlı kullanacağım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.