Elbet forumda da benim sıkıntımı çekenler vardır.Sakal traşı olmaya yeni yeni başladım.Eskiden sadece tüy şeklindeydi ve sayıları azdı ama artık 2 güne bir traş olmam gerekiyor ve cildim acayip derecede hassas.Ne kadar uğraşırsam uğraşayım,ne kadar narin dokunuşlar yaparsam yapayım hep kabarma,kızarıklık,kaşıntı oluyor. Neler yaptığımı anlatayım da şunu da yap diyebilirsiniz ya da traş makinesi düşünüyorum en sonunda.
Sıcak su ile sakal bölgesini yıkıyorum. Hassas ciltler için olan traş jeli kullanıyorum. Jileti bastırmadan,her yerden sadece 1 kere geçecek şekilde narince traş oluyorum. Traştan sonra hassas cilt için balzam sürüyorum. Temizliğe de dikkat ediyorum.
Ama yok nafile anasını satayım yine kızarıklık,kaşıntı vb.
Tavsiyeleriniz nelerdir beyler ya da assas bir traş makinesi alsam sorun çözülür mü?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Neler yaptığımı anlatayım da şunu da yap diyebilirsiniz ya da traş makinesi düşünüyorum en sonunda.
Sıcak su ile sakal bölgesini yıkıyorum.
Hassas ciltler için olan traş jeli kullanıyorum.
Jileti bastırmadan,her yerden sadece 1 kere geçecek şekilde narince traş oluyorum.
Traştan sonra hassas cilt için balzam sürüyorum.
Temizliğe de dikkat ediyorum.
Ama yok nafile anasını satayım yine kızarıklık,kaşıntı vb.
Tavsiyeleriniz nelerdir beyler ya da assas bir traş makinesi alsam sorun çözülür mü?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.