I

Yarbay
25 Temmuz 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
15 üye
Görüntülenme (?)
446 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
I
geçen yıl
Dacia lodgy lpg arzası
İyi günler şirket aracım 2019 dacia lodgy fabrika çıkışlı lpg. 1 haftadır lpg tuşundan arza uyarı sesi geliyor araç lpg ye geçmiyor. Konyadaki yetkili servise götürdüm çözemediler diğer ustalarda fabrika çıkış lpg lere biz bakamıyoruz yazılımını satmıyor reno dedi. Bu arza başına gelipte yaptıran oldu mu ? Lpg tuşundan sürekli kesikli uyarı sesi geliyor lpg ye aldığımda aracı.
I
4 yıl
iostan androide watsapp
wazzapmigrator gibi paralı programlar hariç başka yolu yok mu ? sadece yazışmayı alabilirsem kafi medya zaten lazım değil.
I
5 yıl
gitar için ses kartı
Arkadaşlar ayrı bi konu açmak istemezdim ama önceki konularda yazan arkadaşların çoğu forumu bıraktıkları için burdan bikaç soru sormak durumundayım
Evde kendi çapımda metal coverları kayıt edip bias fx vs gibi programları kullanmak istiyorum.
İnternette biraz araştırdım bunun için başlangıç olarak behringer umc22 ,M audio fasttrack 2 ve presonus Audiobox kartlarının tavsiye edildiğini gördüm. Umc 22 nin fiyatı daha uygun ve birisi senin işini görür demişti ama diğer kartları da merak ediyorum. Aradaki fiyat farkına değer mi ya da siz hangisini tavsiye edersiniz ? behringer umc22'nin birde HD versiyonu var yine arada ne fark var ve aradaki farka değer mi ?
Sadece evde kendi çapımda kayıt ysapıp youtube a falan yükleyeceğim kulaklık olarka yine bu forumdan gördüğüm kadarıyla samson sr850 düşünüyorum.
Bu arada karttan karta fark edermi bilmiyorum ama daha çok death progressive metal ve nu metal tarzı çalışıyorum yine bu türler için tavsiye verirseniz sevinirm.
I
6 yıl
Bu samsung telefonun modeli ne ?
I
6 yıl
PS4 CE-33987-0 Hatası
Yaklaşık 3 gündür bu uyarı yüzünden psn e giriş yapamıyorum başta saldırı falan yüzünden oluyor sanmıştım ama herkes girebildiğine göre sıkıntı bende diyip modemi falan resetledim, önerilen bütün ayarları denedim port açtım, farklı MTU lar girdim ancak ne yaptıysam kablolu veya wifi den playstation network giriş başarısız diyor ancak nat tipi 2 veya indirme hızları olması gerektiği gibi. Modemi güncellendim fabrika ayarlarına tekrar döndürüp tekrar kullanıcı adıyla giriş yaptım ama nafile ISS ise türknet olduğu için adamlara da ulaşamıyorum sorun kaydı oluşturuyorum düzelttik diyorlar ama düzelmiyor. Telefonun internetiyle ya da komşunun internetiyle girebiliyorum. Nasıl çözebiliriz bu sorunu ?
I
7 yıl
14 günlük plus la plus oyunları kiliti
Tr psn ana hesabımın plus u bitti bende bu yıl endo psn den almaya karar verdim ancak oynadığım bi free to play oyunda plus kullanıcılarına pazarda indirim var bende acaba başka hesaptaki plus u görür mü görmez mi diye denemek için başka bi hesaptan 14 günlük plus aldım ama ona rağmen bedava plus oyunları hala kilitli gözüküyor mesela until dawn la this war of mine var makinemde, 14 günlük plus'ı aldığım hesapta bile kilitli gözüküyor ? bu yeni mi çıktı.
I
7 yıl
Çalışan eklenti bazlı free vpn varmı ? (firefox)
2-3 güne kadar browsec kullanıyordum onuda firefox onaylı değil diye engellemiş.Firefox eklenti listesinde 4-5 tane en üstlerdeki vpn leri indirdim ama hepsi ya 2 dk sonra para istiyor ya da IPS niz tarafından engellendi diyor.Free sürümde kısıtlama olmadan browsec gibi kullanabilceim vpn kaldı mı ?
I
7 yıl
Blizzard konsolda klavye mouse kullananları uyardı
"Konsolda da kullanılabilen klavye-mouse seçenekleri sayesinde oyuncular konsoldaki FPS oyunlarını da bilgisayardaki gibi oynamaya başladı ve oyundaki dengeyi bozdu. Blizzard bunu engelleyecek herhangi bir şey yapamadığı için bir uyarıda bulundu. Elbette bu bir ban tehdidi değildi ancak durumdan ne kadar hoşnutsuz olduklarını da belirttiler."

http://www.express.co.uk/entertainment/gaming/763267/Overwatch-news-Blizzard-cheaters-warning-mouse-keyboard-bans

Ne düşünüyorsunuz beyler konolda artarak giden k&m furyasına ?
Ben şahsen klavye mouse a karşı değilim ancak bu işi sadece sony nin yapması şartıyla,3. parti aracı firmaların aparatları&fareleri neredeyse konsol fiyatına satılıyorken fareyle oynamak biraz parayı veren düdüğü çalar gibi oluyor.TAC bile sözde sony destekli ama 700 tl den başlıyor fiyatları.Bence artık sony kutu içeriği olarak k&m desteği getirmeli tam resmi olarak.gamepad bile abartılı fiyatıyla 250 tl iken neden bir klavye mouse a +800 tl verelim ?
Kesinlikle yasaklanaz bu saatten sonra zaten sony öyle birşey yapsa satışlarının azalacağını da biliyor ama bence artık gamepad in yanında fare mouse da satılmalı sony markasıyla,ben yine fps harici oyunları gamepadle oynamaya devam ederim böyle olursa fps leride kafam rahat oynarım eşitsizlik falan derdi olmadan.
I
7 yıl
PS 4 profil fotoğrafını nasıl görünür yapabilirim.
Beyler benim bildiğim kadarıyla bu profil fotoğrafı sadece yakın arkadaşlık yaptıklarıma görülebiliyor ama bu tanıyor olabileceğiniz oyuncular listesinde hiç arkadaşım olmayan kişilerin bile bazen gerçek isimlerini ve fotoğraflarını görebiliyorum bu nu nasıl yapabilirim ben de ?
I
7 yıl
ios 10 dan sonra iTools çalışmıyor.
Arkadaşlar ios10 güncellemesinden sonra itools 3. telefonumu görmüyor ancak itunes görüyor.Sorunu nasıl çözebiliriz ya da size de oldumu bu durum. ya da alternatif bir program varmı itunes la bir iş yağması çok zahmetli oluyor böyle.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.