C

Binbaşı
08 Temmuz 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
164 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
C
7 yıl
Netflix\u0027e Neden Abone Olmamalıyız!
Arkadaşlar merhaba,

Netflix kullananlar olarak bizlerin sık kullandığı başlıklara son dönemde artan bir şekilde neden Netflix'e abone olunmaması gerektiği konusunda yorumlar gelmeye başladı. Bu yorumlardan Netflix'i gerçekten kullanıp memnun olmayanlara bir sözüm yok ancak, hiç kullanmadan bu tip yorumlar yapan arkadaşlarımızın fikirlerini paylaşabilmesi için bir konu açmanın daha uygun olacağını düşündüm. Çünkü kendileri o konularda kendilerine cevap verilmesinden bile rahatsız oluyorlar.

Buyrun görüşlerinizi size cevap verilme endişesi yaşamadan rahat rahat buraya yazın lütfen.
C
7 yıl
Yabancı firmaya dealer olmak için şirket kurmak veya var olan bir şirketten ilerlemek (yardım lazım)
Arkadaşlar merhaba,

Yurt dışından bir kulaklık firması Türkiye'de ürünlerini satmam için bana "dealer" olma teklifinde bulundu. Yalnız ben SSK lı bir çalışanım. Bu markanın ürünlerini satabilmem için ne yapmam gerekiyor?

Kısa araştırmama göre öyle yada böyle toplu ürün getirtebilmem için yani ithalat için ortada bir şirket olması gerekiyor. İlk etapta 10 ar parti olacak şekilde ürün getirteceğim, satış olur ve artarsa zamanla artırabilirim.

Aşağıdaki iki yöntem için bazı soruların cevaplarına ihtiyacım var:

1- Şahıs şirketi kurmak:

Şahıs şirketi kurarak (çalışmayan bir isim üzerinden kurmam gerekiyor sanırım) firmanın ürünlerini bu şekilde ithal etmek ve satmak istesem nasıl yapacağım? Bunun bana ilk etapta şirketin kurulması ve sonrasında aylık sabit masrafı minimum ne olur? Muhasebecisi, defteri vergileri vs vs .. Birde örneğin illa bir şirket yeri mi tutmam lazım adres olarak şirket için ayrı bir yer mi göstermem lazım? Bu şekilde ithalat yaptığımda ödeyeceğim vergiler ve oranlar ne olur, ürünler satıldıkça hangi vergiler daha eklenir vs..

2- Var olan bir şirket üzerinden dealer olmak. Bir akrabımızın bir şirketi var, beyaz eşya, mobilya vs satıyorlar. O şirket üzerinden dealer olmak istesem, şirkete beklenmedik ek bir maliyet getirir mi? Onlara karşı mahcup olmak istemiyorum ve ürünler ithal edilirken çıkan tüm masrafları ben karşılayacağım, artı satıldıkça ortaya çıkacak vergileri de yine ben karşılayacağım.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
C
7 yıl
Netflix Kardeşliği Ana Konu - (Netflix grup kurmak isteyenlere özel)
ARKADAŞLAR KONU ALTINDA HESAP SATAN KIŞİLER TÜREMİŞ BU KİŞİLERE KARŞI DİKKATLİ OLUN. MUHTEMELEN ÇALINTI HESAPLARI BAŞKALARINA PAYLAŞTIRARAK SATIYORLAR.

BU SAYFANIN AMACI 2 YA DA 4 KİŞİNİN BİR ARAYA GELEREK İÇLERİNDEN BİRİNİN YÖNETİMİNDE HESAP AÇIP KULLANMALARIDIR.

BAŞKA BİRİNE İHTİYACINIZ YOK. ZATEN 4 KİŞİ BİR ARAYA GELEREK HESAP AÇABİLİRSİNİZ.

HESAP SATMAK AMACIYLA KULLANANLARIN ENGELLENMESİ İÇİN LÜTFEN GÖRDÜĞÜNÜZDE ADMİNLERE RAPOR EDİNİZ.

Netflix ortaklığı yapmak isteyenler için bir konu açıyorum. Bu konu altında ortaklık arayanlar ve ortaklıkla ilgili soruları olanlar yazarsa memnun olurum

Aşağıda detaylı bilgiler vermeye çalışacağım.

Önemli Not: Netflix CEO su Reed Hastings'in aşağıda da paylaşacağım görüşleri sebebiyle, Netflix'in hesap paylaşımı konusunda bir sorun görmediğini düşünerek bu konuyu açıyorum. Netflix konuyu kaldırmamı talep ettiği takdirde konunun kaldırılmasını Adminlerden kendim talep edeceğim.

Bildiğiniz üzere Netflix 2016 başında Türkiye'ye geldi. Şu anda (2021 itibariyle) aşağıdaki paketleri sunuyorlar (Fiyatlar aylık fiyatlardır)

TEMEL PAKET (TEK BAĞLANTI - Maksimum HD KALİTE - 63.99)
STANDART HD (İKİ BAĞLANTI - Maksimum FULL HD KALİTE - 97.99)
ULTRA HD (4 BAĞLANTI - Maksimum 4K - UHD KALİTE - 130.99)


Farklı başlıklar altında grup kurmak, gruptan çıkanlar yerine arkadaş aramak vs dağınık oluyor. Bu sebeple bu başlığı açıyorum. Grup kurmak isteyenler, grubuna arkadaş arayanlar buraya yazabilirler.

Aşağıda Netflix grup kurma ile ilgili aklınıza takılabilecek soruları cevaplamaya çalıştım:

1- Netflix'te grup kurmak yasal mı?

Netflix CEO su Reed Hastings geçen yıl verdiği bir mülakatta Netflix'in paylaşım özelliğinin daha çok aile içinde paylaşım amaçlı düşünüldüğünü belirtmiş ancak farklı insanların kullanımı ile ilgili her hangi bir önlem alma işareti vermemişti. Yani üstü kapalı olarak bunun zaten farkında olduklarını ama bunu engelleme gibi bir niyetlerinin olmadığını ima etmişti. Hastings dün yaptığı bir açıklamada ise şunları söyledi:

"In terms of [password sharing], no plans on making any changes there," Yani, "Şifre paylaşımı konusunda herhangi bir değişik planımız yok" Hastings devamında ise şunu söylüyor:

"Password sharing is something you have to learn to live with, because there's so much legitimate password sharing, like you sharing with your spouse, with your kids .... so there's no bright line, and we're doing fine as is."

Yani "Şifre paylaşımı ile yaşamayı öğrenmek zorundasınız. Çünkü bir çok meşru şifre paylaşım durumları var, örneğin eşinizle, çocuklarınızla vs.. paylaşmak gibi. Ve bunun net bir çizgisi de yok, bizim bu durumla aramız iyi"

(Linki için:https://www.cnbc.com/2016/10/17/your-shared-netflix-password-is-safe-the-ceo-says.html)

Kısacası Netflix bunun elbette farkında ve bunu üstü kapalı destekliyor. Çünkü basitçe düşünürsek tek başına abone olamayacak 4 kişinin abone olmamasındansa bu 4 kişiye 1 abonelik satıyor olmak kârdır. Buradan Netflix herhangi bir zarara uğramayacaktır aksine daha çok kullanıcıya ulaşacaktır. Bir nevi pazarlama stratejisi aslında.

Yani bizim anlayacağımız şekilde çevirecek olursak Netflix bunun farkında ve engelleme gereği duymuyor hatta teşvik ediyor :)

2- Grup nasıl kuracağız?

Öncelikle grup kuracak kişilerden biri kredi kartını tanımlayarak Netflix hesabı almalı ve hesabın şifresini paylaşacağı kişi yada kişilere iletmeli. Ayrıca hesap açıldığında her kullanıcı için bir profil oluşturmalı ki bu şekilde herkes aynı hesaba girmesine rağmen, farklı profiller üzerinden izleyebilsin ve izleme geçmişleri birbirine karışmasın. Netflix'e girildiğinde ekranda aşağıdaki şekilde bir görüntü olacak, herkes kendi profilini seçerek içeriklere erişecek.

< Resime gitmek için tıklayın >


3- Bağlantı sağlanan cihazın türünün bir önemi var mı? Örneğin biri bilgisayardan girince, diğer 3 kişi bilgisayar yerine başka bir cihazdan mı bağlanmalı?

Hayır hiç bir kısıtlama yok. Herkes aynı anda bilgisayarlarından yada başka bir cihazdan girebilir hiç bir sorun yok.

4- Paylaşımlı hesap kullanan bir kişi aynı anda hem tabletinden hem bilgisayarından vs.. girebilir mi?


Paylaşımlı hesap kullanan kişi kendi profilinden girmesi gerektiği için (diğer 3 profilden birini izinsiz kullanmayacağını varsayıyorum), eğer aynı anda başka bir cihazdan da açmaya kalkarsa ilk açtığı ekrandan düşecektir.

5- Hesap aldığımızda Kredi Kartı tanımlamamız gerekiyor. Kredi kartı bilgilerimizi diğer kişiler görebilir mi?

Hayır hesap özelliklerine girdiğinizde o anda tanımlı olan kredi kartının sadece son 4 rakamı görüntülenir. Bunu kullanarak herhangi bir işlem yapılamayacağı için bir sorun olmayacaktır. (3 haneli güvenlik kodu vs.. görüntülenemez)

6- Ödemeyi nasıl yapacağız?

Ödeme konusu tamamen grubu kuracak arkadaşların ortak karar vermesi gereken bir konu. Ancak bir kaç alternatif aşağıdaki şekilde olabilir:

- Her ay farklı bir kişi kredi kartını tanımlayabilir, bu mümkün. Örneğin aboneliğin 1 Kasım 2016 da başlatıldığını var sayalım, ilk ay ücretsiz verileceğinden (aboneliğin başlatıldığı kartın daha önce ücretsiz kullanım hakkını kullanmadığını varsayıyorum) ilk ücret kesimi 1 Aralık 2016 da olacaktır. Bir sonraki ücret kesimi ise 1 Ocak 2017 de. Dolayısıyla 1 Aralık 2016 dan 1 Ocak 2017 ye kadar 1 aylık süre içerisinde üyelerden biri kredi kartını tanımlayabilir. Her ay bu şekilde yaparak her ay 1 kişinin hesabından çekilmesi sağlanabilir.

Veya tabiki sadece tek bir kişinin kartından kullanılır diğerleri ona para gönderebilir vs.. bu dediğim gibi kişilerin kendi kararı. Örneğin enparanın uyguladığı %50 iade kampanyası var. Grup üyelerinin böyle bir imkanı varsa isterlerse diğer arkadaşları da yararlandırabilirler vs..

7- İlk üyelikte 1 ay ücretsiz abonelik veriyorlar. Peki 4 kişi bir araya geldiğimizde ilk 4 ay ücretsiz kullanabilir miyiz? Bu kadar suyunu çıkarmaya gerek olmadığını belirteyim öncelikle ama teknik olarak mümkün tabi. Yalnız bu durumda her ay yeni bir hesap almalısınız (farklı bir mail ve farklı bir kredi kartıyla)

8- Grup üyeleri birbirlerinin profiline girebilir mi? Profillerde ayrı bir şifreleme var mı? Bir kişinin kendi profili harici benim profilimi de kullandığını nasıl anlarım?

- Grup üyeleri birbirlerinin profiline girebilir herhangi bir şifreleme yok. Kimin girdiğini tespit edemezsiniz ama eğer profilinize girdiğinizde daha önce izlemediğiniz içerikler izlenmiş gibi görünüyorsa yada izlemediğiniz halde şunu (örneğin Breaking Bad) izlediğiniz için şunları da beğenebilirsiniz gibi öneriler çıkıyorsa karşınıza bu durumda profilinize başkası girmiş demektir. Yapılacak şey nazikçe arkadaşları uyarmak olabilir :)

9- Üst sınırdan fazla (Örneğin 4 kişilik pakette 5. bir profil) profil açılması mümkün mü?

Evet açılabilir ancak bunun yapılmaması gerekir. Çünkü 5 kişi aynı anda kullanamaz.


10- Üyelerden herhangi biri hesabın bağlı olduğu mail adresini ve şifresini değiştirerek hesabı ele geçirebilir mi?


Evet bunu yapabilir. Çünkü hesapta tanımlı kişilerin birbirine bir üstünlüğü yok hepsi aynı yetkiye sahip, hepsi ayarları, maili, tanımlı kredi kartını istediği gibi değiştirebilir.

Ancak sorulması gereken soru şu, bunu yapacak kişi bundan ne elde edebilir. Cevap, hemen hemen hiç bir şey. Diyelim birisi hesap mailini değiştirdi, şifreyi değiştirdi ve tanımlı kartta bir başkasına ait. Bu durumda yapılacak şey kredi kartı tanımlı olan kişi Netflix'le irtibata geçmeli, hesabın ele geçirildiğini ve kredi kartını ilgili hesaptan silmelerini istemeli. Netflix'te ücret aylık kesildiğinden hesabı bu şekilde ele geçiren birinin kartla fazladan Netflix aboneliği vs alma imkanı zaten yok yani hesabı birisinin gasp etmesinin hiç bir mantığı yok. (Sadece daha önceki izleme geçmişinizi kaybetmiş olacaksınız)

Böyle bir durumda yapılacak şey yeni bir mail adresi üzerinden yeni bir hesap açmak.

11 - Netflix ortaklığı kuran herkes kendine özel ayarlarını yapabilir mi? Örneğin bir kişi SD kalitede, diğerleri HD yada 4K kalitede izlemek isterlerse ne olacak? (Herkesin 4K TV yada monitörü olmadığından)

Bu konuda daha önce yanlış bir bilgi paylaşmışım, halebi arkadaşımız uyardı teşekkür ediyorum.

Cevap, evet altyazı ve görüntü kalitesini her profil kendisine göre ayarlayabiliyor.

Aklıma gelen sorular şu anda bunlar, eklenmesi düzeltilmesi gereken şeyler varsa önerilerinizi bekliyorum.

Herkese iyi seyirler, iyi paylaşımlar :)

@Halebi
C
7 yıl
En çok hangi Newage müzisyenini seviyorsunuz?
Newage (Enstrümenta müzik diyebiliriz tam karşılamasada) sanatçısı Kitaro Kasım'da Türkiye'ye geliyor. Merakımdan anket açayım dedim. Aşağıdakilerden herhangi birini dinliyorsanız, hangisinin müziklerini tercih ediyorsunuz.
C
7 yıl
Kitaro Konseri Ertelendi- Yeni tarihler 29-30 Nisan 2017
Edit: 15-16 Kasım 2016 olarak duyurulan konserler Nisan 2017 ye ertelendi maalesef. 29 Nisan 2017 de İstanbul'da, 30 Nisan 2017 de ise Ankara'da yapılacak.

Birçok kişinin yıllarca önce TRT de yayınlanan İpek Yolu belgeselinin müziklerinden tanıdığı, müzikleri fon müziği olarak sıklıkla kullanılan Japon müzisyen Kitaro Türkiye'de 2 konser verecek.

İlk konser 29 Nisan'da İstanbul'da, ikinci konser ise 27 Nisan'da Ankara'da gerçekleşecek. Daha önce Türkiye'ye bir kez senfoni orkestrasıyla beraber konser vermek için gelmişti, ancak bu sefer sadece kendisi değil ekibiyle beraber gelecek.

Not: Konuyu müzik kategorisinde açtım ancak çok az kişi takip ediyor anladığım kadarıyla. Bu önemli etkinliği daha çok kişiye ulaştırabilmek için burada açıyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >
C
7 yıl
Kitaro Kasım\u0027da Ankara ve İstanbul\u0027da
Kitaro 15 Kasım'da Ankara'da, 16 Kasım'da ise İstanbul'da konser verecek.

Hayranları kaçırmasın bence, bu TR ye ömrü hayatında 2.gelişi bir daha ne zaman gelir yada gelir mi gelmez mi bilinmez,

< Resime gitmek için tıklayın >
C
8 yıl
Netflix İçeriklerini Taleplerimizle Beraber Arttıralım!
Arkadaşlar merhaba,

Bildiğiniz gibi Netflix 2016 başında tüm dünyaya hizmetini açtı. İlk günlerde içerikler oldukça azdı, ancak 9 ay sonunda geldiğimiz durum itibariyle ABD içeriğinin yaklaşık %20-22 si TR Netflix'te yer buldu. Ayrıca son ay içerisinde Türk yapımı film ve dizilerde eklenmeye başladı. Netflix müşteri hizmetlerine içerik konusunu sormak için bağlandığınızda ve ABD içeriğinin ne kadarının TR ye açılacağını sorduğunuzda net bir şey söyleyemiyorlar. Daha çok ülke ve bölge bazlı anlaşmalar (Filmlerin, dizilerin lisanslarını satan dağıtım firmaları ülke veya bölge bazlı anlaşmalar yapıyormuş paket halinde) sebebiyle içeriklerin bazılarının eklenemediğini, ancak bu konuda Netflix'in sürekli çalıştığını ve amacının tüm ülkelere mümkün olan en fazla içeriği sağlamak olduğunu belirtiyorlar.

Bunun yanında Netflix içerikleri eklerken, gelen talepleri mutlaka dikkate alıyor. Bunun için Netflix bir talep formu açmıştı. Linki aşağıdaki şekilde:

https://help.netflix.com/tr/titlerequest

Burada yer alan forma girince 3 adet içerik talep edebiliyorsunuz. (Edit: İstediğiniz kadar talep yapabilirsiniz, sadece tek seferde 3 içerik gönderebiliyorsunuz formla) Tabi takdir edersinizki bir içerik ne kadar çok talep ediliyorsa o kadar dikkat çekecektir ve Netflix'in eğer yasal sıkıntı yoksa o içeriği ekleme ihtimali artacaktır.

Gelelim bu konu başlığını açma sebebime:

Yukarda linki verilen form üzerinden herkes talep ettiği içerikleri formla gönderse ve sonra bu konu altında paylaşsa, bizlerde aynı içerikleri talep ederek destek çıksak birbirimize nasıl olur? Bir çok içeriğin bu şekilde daha hızlı ekleneceğini düşünüyorum.


İçerik talep ederken yabancı bir içerikse film veya dizinin orijinal İngilizce ismini bulup yazmanız gerekiyor. Örneğin ben aşağıdaki 3 diziyi talep ettim, yanlarına .... series whole seasons şeklinde yazdım (Türkçede yazılabilir sorun yok) yani falanca dizinin tüm sezonları şeklinde. Bazen benzer isimde başka dizi ve filmlerde olabildiğinden mümkünse dizi-film başlığının yanına yıl bilgisi eklerseniz tam olarak neyin kastedildiği anlaşılabilir. Yada IMDB kodu yazılabilir (IMDB No: xyz... gibi)

Benim talep ettiklerim aşağıdaki şekildeydi, sizlerinde desteğini beklerim. Perfect Strangers'ı hatırlarsınız Balki Bartokomous ve Larry Appleton'un maceraları :), Yes Minister ve Yes Prime Minister (Emret Bakanım, Emret Başbakanım) ise ender komik İngiliz dizilerinden gerçek bir klasik ve üçüncü olarak Danny Devito'nun oynadığı Taksi dizisi.

Talep ettiğiniz talep ekranını göndere basmadan önce ekran çıktısı alıp buraya hızlıca yapıştırabilirsiniz, hangi içeriğe destek beklediğinizi hızlıca iletmiş olursunuz.

1- Perfect Strangers (1986-1993) Series Whole Seasons
2- Yes Minister & Yes Prime Minister Series Whole Seasons
3- Taxi (1978-1983) Series Whole Seasons


< Resime gitmek için tıklayın >
C
8 yıl
Eachine Assassin 180 V2 FPV + HD Glasses + I6 Transmitter vs .. 600 TL uygun mu?
Arkadaşlar yaz tatili için karadenize gideceğim, güzel bir drone alıp çekim yapmak istiyorum ama bu konuya çok yabancıyım. Eachine marka dronelar konusunda bilginiz var mı? Eachine Assassin 180 V2 FPV modelini 600 TL ye alabiliyorum sitede dediğine göre drone paket içeriği aşağıdaki şekilde,

Birde ürün kaydını ne zaman yaptırmam gerekiyor gümrüğe ulaştıktan sonra mı?

Package included:
1 x Eachine Assassin 180 V2
1 x Eachine VR-007 video glasses
1 x Eachine I6 2.4G transmitter
1 x 520TVL camera
4 x 12A 3S ESC
1 x Naze 32 flight controller
2 x 1806-2300KV CW motor
2 x 1806-2300KV CCW motor
4 x 4045 CW propeller
4 x 4045 CCW propeller
1 x 11.1V 1000MAH smart battery
1 x 7.4V 1600mah battery
4 x NIMH AA 2400mAh 1.2V battery
1 x Charging dock
1 x Charger adapter
1 x Wrench for propellers
1 x L type wrench for screws
1 x Operating manual
C
8 yıl
Gmail hesabındaki tuhaflık
Arkadaşlar merhaba,

Yıllardır gmail hesabım var. Ancak mailimdeki . (nokta) nın mailimi benzersiz yaptığını düşünüyordum, ancak son dönemde hesabımın noktasız olan versiyonuna gönderilen alakasız mailler posta kutuma düşmeye başlayınca, göndericilerle irtibata geçtim, konu benimle ilgili değil maili yanlış yazıyorsunuz sanırım diye. Daha sonra noktasız mail adresiyle irtibata geçeyim dedim, bir de ne göreyim attığım mail benim noktalı hesabıma da geldi. Gmail yardım sayfasında araştırınca gördüm ki, Gmail mail adreslerinde noktaları zaten dikkate almıyormuş ama Google apps dikkate alıyormuş!.

E peki o zaman ben örneğin xyz@gmail.com adresiyle hesap aldığım bir DH hesabı yerine aynı mail kutusuna bağlı olacak x.y.z@gmail.com yada xy.z@gmail.com gibi bir hesap alabilirim farklı görünen alakasız isimlerle (denedim oldu) bana çok tuhaf geldi, görüşleriniz nedir? Bence madem dikkate almıyorsun o zaman izin verme be Gmail, nokta kullandırtma gitsin!
chaturanga yeniden paylaştı. Bu konu başka bir üye tarafından açılmıştır, profilini görüntülediğiniz üye konuyu kendi profilinde yeniden paylaşmıştır.
8 yıl
G
8 yıl
NETFLIX | ANA KONU
NETFLIX

netflix.com/tr


Netflix; California merkezli, ücretli aboneliğe dayalı video akış hizmeti ve yapım şirketidir. Çeşitli film ve dizilerden oluşan kapsamlı bir arşiv sunar. Çin, İran, Suriye, Kuzey Kore ve Kırım dışında tüm dünyada kullanılabilmektedir.

Akıllı TV’ler, telefonlar, tabletler, bilgisayarlar, oyun konsolları, medya oynatıcılar, alıcı kutuları gibi internete bağlı herhangi bir cihazdan izlenebilir.

2013’te House of Cards adlı ilk dizisi ile orijinal içerik üretimine başlamıştır.

Ocak 2016’da Türkiye pazarına giriş yapmıştır.

2020’nin son çeyreği itibariyle dünyada 203,7 milyon abone sayısına erişmiştir. Türkiye’de ise bu sayının 3,5 milyon olduğu söylenmektedir.



Ücretlendirme

Netflix üç farklı planda ücretlendirme sunmaktadır. Planlar kullanılabilecek cihaz sayısı* ve sunulan çözünürlük bakımından birbirinden ayrılmaktadır. Tüm planlar Netflix kataloğunun tamamına erişim sağlar.

*Aynı anda izlenebilecek ekran sayısı ve içerik indirilebilecek cihaz sayısı kastedilmektedir.

Bir hesapta en fazla 5 farklı profil oluşturulabilir; plan ayrımı yoktur.


Temel - 26,99 TL - 1 Cihaz - SD
Standart - 40,99 TL - 2 Cihaz - Full HD
Özel - 54,99 TL - 4 Cihaz - Ultra HD (4K)


*Kendi hesabımda Temel Plan HD’ye yükseltilmiş ve planlara özel cihaz sayısı sınırlaması kaldırılmış görünmekte ancak henüz Netflix’in Planlar ve Ücretler sayfasına herhangi bir değişiklik yansıtılmamış. Dolayısıyla planlara özel güncel çözünürlük ve cihaz sınırı bilgisi yukarıdaki gibidir.

< Resime gitmek için tıklayın >


Sosyal Medya

YouTube
Twitter
Instagram
Facebook

Netflix TR - YouTube
Netflix TR - Twitter
Netflix TR - Instagram

Netflix TR Dizi Listesi - DonanımHaber



Günümüze Kadar Ücret Değişimi (Türkiye)


Ocak 2016
Temel 26,99 TL - Standart 33,99 TL - Özel 40,99 TL

Eylül 2016
Temel 15,99 TL - Standart 27,99 TL - Özel 39,99 TL

Haziran 2019
Temel 17,99 TL - Standart 29,99 TL - Özel 41,99 TL

Mart 2021
Temel 26,99 TL - Standart 40,99 TL - Özel 54,99 TL


Konu "Netflix Güncel İçerik Listesi (Güncellenen Başlık!)" başlığı ile eski sahibi @chaturanga'dan devralındı. Forum Destek'e teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.