D

Binbaşı
10 Mayıs 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
85 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
D
12 yıl
Taraftarımız Kaka\u0027yı Beklemesin!
“Fatih Hoca, Kaka ile ilgili isteğini dile getirirken herhalde, Sneijder ve Diego’dan daha iyi bir oyuncuyu takımda görme arzusunu tarif etti.”

REAL Madrid’in yıldızı Kaka Leite’nin Galatasaray’a geleceği iddialarına sarı kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal son noktayı koydu; ‘Kaka’yı transfer etmeyeceğiz.’

Sivasspor karşılaşması sonrası Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in açıklamaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Terim düzenlenen basın toplantısında, “Evet başkan bana ‘Diego mu, yoksa Sneijder mi’ diye sordu. Ve ben ikisine hayır, Kaka’ya evet’ dedim” ifadelerini kullanmıştı.

‘Real Madrid hiç istekli değil’

İşte yaşanan gelişmelerin ardından Başkan Ünal Aysal, Hürriyet’e özel açıklamalar yaptı. Dilerseniz Aysal’ın, Kaka iddialarına koyduğu son noktayı kendi ağzından dinleyelim:

- Kaka olabilseydi geçtiğimiz transfer sezonunda olur ve Galatasaray’a imza atardı. Şu anda Kaka, takımında oynuyor ve Real Madrid’de mutlu. Ne futbolcu, ne de Real Madrid bu transfer için istekli değiller. Ve bu isteği Fatih Hoca dile getirirken herhalde Wesley Sneijder ve Diego’dan daha iyi bir oyuncu istediğini tarif etmek istemiş. Yani Kaka Leite tarzında, ancak bahsedilen diğer iki futbolcudan çok daha iyisi.

‘Galatasaray’a gelmek istemiyor’

Ocak ayında Kaka’nın transferi, iki önemli nedenle mümkün olamaz. Birincisi Kaka, Real Madrid’den ayrılıp G.Saray’a gelmek istemiyor ve kulübü bırakmıyor. İkincisi de Kaka Leite’yi, statü gereği şampiyonlar ligi’nde oynatamıyoruz.

- Özetle Kaka, artık programımızda değil. Ve böyle bir transfer beklentisi ile taraftarımızı ve basını meşgul etmek istemem. Ancak ileride Fatih Hoca’nın Real Madrid ile olan iyi ilişkilerini de devreye sokup bu oyuncuyu alma isteği ve Şampiyonlar Ligi’nde oynatma imkanı oluşabilir. O zaman biz de Galatasaray Yönetimi olarak gerekli tüm imkanlarımızı seferber ederiz.

Terim ne demişti ?

GALATASARAY Teknik Direktörü Fatih Terim, önceki gün oynanan Sivasspor karşılaşması sonrası, “Başkanımız Ünal Aysal bana Sneijder mi, Diego mu” diye sordu. Ben de ona ‘İkisi de değil, Kaka...’ diye
cevap verdim” demişti.

LA Galaxy iddiaları

G.SARAY’ın sezon başında transferini gerçekleştiremediği Real Madrid’li Kaka’nın adı son dönemde Los Angeles Galaxy ile anılmaya başlandı. Madrid’de sıkıntılı bir süreç geçiren Brezilyalı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Ocak ayında ayrılabileceğinin sinyallerini vermişti. G.Saray’ın tekrar devrede olmaması sebebiyle Kaka’nın LA Galaxy’ye daha yakın olduğu yorumları da yapılmaya başlandı.

Kaynak




Zaten Şampiyonlar Ligi'nde halihazırda oynadığı için oynayamayacağını biliyorduk, ama başkan böyle şak diye söyleyince ben bir kötü oldum. Ya bir de bizim yerimize Amerika'yı seçmesine resmen gocunurum arkadaş. Amerika nedir abi? %90'ını elle oynadıkları oyuna "football" diyen bir milleti bize tercih mi edecek?!
D
12 yıl
Başkanım Fenerbahçe\u0027yi Kurtar
Arkadaşlar normalde spor haberleri için Hürriyet'in internet sitesini kullanmam, fakat milli maçın haberi gözüme çarptı. Kaynaktaki sayfanın son paragrafına bakın lütfen.

Gurbetçiler Demirören ve Koşar'ı yalnız bırakmadı

Türkiye-Ukrayna milli maçını izlemeye gelen Türk vatandaşları Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetici Arif Koşar ile fotoğraf çektirme yarışına girdiler. Demirören bir grup Fenerbahçeli taraftarın "Başkanım Fenerbahçe'yi kurtar. 58'nci maddeyi iyi ki gündemden çıkardın. Yoksa bütün kulüpler şikeden yargılanacaktı" yorumunu yaparken Demirören "İyi günler yakındır" diyerek sarı lacivertli taraftarları sakinleştirdi


Böyle bir şey gerçek olabilir mi sizce, yoksa transfer haberleri gibi bu da kolpa mıdır acaba? Hani Elmander'in bir İsveç'li yıldız futbolcu arkadaşına "burada ortam güzel, buraya gel kral ol" tarzı şeyler demesi gibi.
D
12 yıl
Fatih Terim\u0027in Söyleyecekleri
İmparator bu play-off sırasında bu dönem hele bir geçsin söyleyeceklerim var demişti. Sizce niye hala konuşmadı? Şampiyon olduk diye bir şeyler sineye mi çekiliyor?
D
12 yıl
Aha Sahaya Girdiler!
Vallahi dalıverdiler bir anda.
D
12 yıl
Florya Kutlamaları
Arkadaşlar internette aradım, sadece aşağıdaki videoyu bulabildim. Ellerinde başka video olanlar paylaşırsa sevinirim.

http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/galatasaray-floryada-taraftari-ile-bulustu-%7C-muhtesem-coskuSXTVQ34370SXQ

Üzgünüm, video haline getirip koyamadım, o yüzden linki verdim.
D
12 yıl
AMD Radeon HD 7970M Oyun Testleri
Forumda aradım arkadaşlar bu konuyu fakat ana sayfa haberleri dışında bulamadım, o yüzden ekliyorum.

Notebookcheck nihayet 7970M'nin oyun testlerini eklemiş. Denenen bilgisayar Alienware M17x R4, işlemcisi ise i7 3610QM.

Suni test sonuçları SLI konfigürasyonundaki GTX 485M'yi bile geçip harikalar yaratsa da oyun testlerinde Ultra detay dışında bir yargılama göremedim. Özellikle Battlefield 3 Full HD High'da vadedilen 65 fps'yi görememek üzücü. Muhtemelen daha gelmeyen sürücüler yüzündendir diye düşünüyorum.

Buyrun bu da konunun linki.
D
12 yıl
GTX 600 Serisinin Diğer Modelleri
Öncelikle başlıkla ilgili konulara geçmiş 5 sayfa boyunca baktım ve bulamadım, bu konuyu o yüzden açıyorum.

Geçtiğimiz günlerde GTX 680 tanıtıldı, peki serinin GTX 660(ti), 670 gibi modelleri ne zaman tanıtılır? Bu konuyla ilgili herhangi bir resmi bilgi var mı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
D
12 yıl
Casper PC vs Toplama PC
Öncelikle herkese iyi akşamlar,

İnternette gezinirken Vatan Bilgisayar'da masaüstü bilgisayarlarda %30 indirim olduğunu gördüm ve Casper'ın aşağıdaki konfigürasyonuna rastladım.

http://www.vatanbilgisayar.com/Masa%C3%BCst%C3%BC%20Bilgisayar/casper-cdvti2500a-intel-core-i5-2500-330ghz-6gb-ddr3ram-1tbhdd-1gb-ati-hd6790-win7-home-prem/productdetails.aspx?I_ID=56566

Bu sistem bana oldukça tatmin edici geldi, bir de üstüne üstlük ekran, klavye, mouse gibi şeyler de hediye geliyor. Hatta sanırsam Battlefield 3 hediyesi de var.

Önceliklerime gelirsek, ucundan bir yerden oyun oynamak isterim. Yüksek çözünürlük ve ultra detay gibi arzularım yok, fakat çamur gibi de oynamak istemem. Bunun dışında sessiz olması çok iyi olur.

Diğer bir sorum ise %25 indirim zamanında Vatan'dan ekran ve klavye dahil 1500TL'ye mal olan ve linktekinden daha iyi bir sistem kurabilir miyim?

Cevaplarınıza gerçekten ihtiyacım var forum ahalisi. Çünkü şu an kullandığım dizüstü bilgisayar ihtiyaçlarımı karşılamaktan oldukça uzak.
D
13 yıl
Yiğit Gökoğlan Neden Oynamadı?
Hürriyet'in spor bölümünden Adem Kabayel, Yiğit Gökoğlan'ın Ordu maçında Galatasaray'a satıldığı için oynamadığını yazmış. Bir de alıntı yapayım: "Manisaspor'un Orduspor ile oynadığı maçta Yiğit Gökoğlan'ın olmaması, "Galatasaray'a transfer olacağı için kadroya alınmadı" şeklinde yorumlandı."

Kim nasıl yorumladı kardeşim bunu?! Bir taraflarından haber uyduruyorlar, sonra yorumlandı oluyor.
Emenike'nin sonradan Fenerbahçe'ye gelmesi gibi pislik kokan bir olayla bunu karşılaştırmaya çalışıyorlar.

Özet: Hürriyet'in spor bölümü, spor medyasının anüsüdür.
D
13 yıl
Mitsubishi Lancer 1.8 CVT vs. Opel Corsa 1.4 AT
Herkese iyi akşamlar,

Öncelikle bu iki aracın ayrı sınıflarda olduğunun farkında olduğumu belirterek başlamak istiyorum. Profilimde de yazdığı üzere şu an 2008 model Opel Corsa 1.4 AT kullanmaktayım. Son zamanlarda gerek yakıt tüketimiyle, gerek sert süspansiyonları iyice gözüme batmaya başladı. Uzun süredir yakıt tüketimini 8.5lt/100km'nin altına düşüremedim, hatta E-5'i kullandığım zamanlar 9.2lt/100km'ye kadar çıktı yakıt tüketimi.

Geçen sahibinden'de Mitsubishi Lancer'ın 1.8 motor ve CVT şanzıman kombinasyonuna rastladım tekrar, fakat bu sefer gerçekten dikkatimi çekti. 43.000TL'ye gayet temiz örnekleri mevcut, hatta belki pazarlıkta daha da düşebilir. Özellikle 650W'lık Rockford Fosgate ses sistemi dikkatimi en çok toplayan özelliğiydi. Vergisine fazla dikkat etmedim çünkü aylık olarak hesaplarsak fazladan 50TL ediyor.

Yakın bir zamanda olacak gibi değil ama almayı düşünsem, yakıt tüketimi 8.5-9 litrenin üzerinde olur mu? Diğer bir merak ettiğim husus ise konfor; anladığım kadarıyla Lancer kompakt sınıf standartlarına göre daha sportif bir araç. Süspansiyon konforu Corsa'dan bile kötü olur mu?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar


< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.