D

Binbaşı
13 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
106 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
4 yıl
Asus Tuf B450 pro ATX overclock ayarları yardım
Merhabalar,Ryzen 5 3600 için Testleri vs yaptım 42 olarak manuel çarpanı girebiliyorum fakat testler sonucu bulduğu verimli voltaj olarak girmem gerekli olan 1.1875 voltu giremiyorum bu nedenle onaylamadan çıkıyorum 1.35 volt ile çalışıyor..Yol gösterecek var mı.Teşekkürler.Kart Asus Tuf B450 pro ATX..
D
8 yıl
Cevap: Turkcell de Yeni ile Eski abone farkı
quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Daha beter olacaklar...Ben 1994 ten bu yana Türkcell kullanıyorum...En son bu ay başında sözleşme süreniz bitti..51 liralık paketim 71 liraya çıktı diye mesaj geldi....Hemen VOdefona gidip 3 MB internet 1000 Mesaj her yöne 750 dakika konuşma 29 Lira....3 lirada fren yapan tarife parası verdim...32 Lira yı asla geçmeyecek..AKILLI KÜP TARİFESİ...Limit doldumu hat fren yapıyor....Devam dersen küçük bir fark ödüyorsun...TURKCELL de KENDİMİ APTAL BOL TÜYLÜ KAZ GİBİ HİSSETMEYE BAŞLAMIŞTIM...Hiç kimse beynimle dalga geçemez......Çok şükür NUMARA TAŞIDIM..... Kurtuldum...

Sevgili kardeşim aklın yolu birdir sevindim doğru yolu bulmanıza;ben de 1994 ten beri Turkcellin sevgili yolunan kazlarındandım,bizi çok sever ama bir türlüm sevgisini göstermezdi.Nedense..!?
Numara taşıma çıktığından beri Avea vodafon arasında geziyorum geçtiğimiz ayda eski opreartörümüz Turkcelle döndüm 19 TL 23 TL den fazla hiç para ödediğimi bilmiyorum bu süreçte sakın faturalı olmayın ve tahhahüt vermeyin istediğiniz zaman istediğiniz şirketin avantajlı tarifesini kullanırsınız G den sonra inanın Türk Telekomda oldukça iyi oldu bilginiz olsun..Kimde uygun tarife olursa ben 10-12 ay arası kalarak diğerine geçiyor amiyane tabir ile uyanıklara ütülmüyorum..İyi bayramlar dileklerimle..
D
9 yıl
Windows 7 Home Prem..için LÜTFEN ACİL YARDIM
Sony Laptopun işletim sisteminde yaklaşık iki yıldır ssd kullanıyorum.SSD ye ilkin sistem yedeğini acronis üzerinden yazmıştım.Daha sonra 240 lık bir ssd aldım ve 120 liği sattım o anki imajı yeni ssd ye yazdım sıkıntısız kullanırken,bi,r desktop sistem kurmam gerekti bu kerre 120 lik bir ssd aldım laptop imajını 120 yazmak için laptoptaki 240 lığıda formatlayarak yeniden win 7 pro kurdum desktopa.

Gelelim olan soruna bu süreçte (win 7 Home prem. imaj 40 -42 gb civarıydı) win 10 geldi indirdim beğenmedim bir ay içinde tekrar win 7 ye geri döndüm.Son imajı 120 lik diske yazdım laptopa taktım açıldı imajdan sonrakiş uptadeleri yaptı buraya kadar sıkıntı yok,bir iki gün sonra bir baktım ki harddisk (ssd) boyutu bayağı artmış ve win 10 update yüklenmek için hazır bekliyor.

Updateyi kapattım interneti karıştırdım oradan okuduğum hatırladığım kadarı ile windows içinedeki bir klosörü boşalttım.Kapattım açtım sadece 3-4 gb eksilmişti ve Hazır görülen update artık yoktu win 7 de güncel olduğundan sıkıntı yaşamamak için uptateleri önce incele sonra indir seçeneğini aktif ederek kendi yönetimime alıp kontol sağladım..Güya..

İki gün sonra gördümki win 10 yüklenmek için aktif yani 3-4 gb tekrer ilgili kalasöre inmiş.

İki sorun var bir bu win 10 uptade işini kesin nasıl kaparım.

İkincisi ssd nin boyutu arttı(Hatta görünmez partisyonda olan işletim sisteminden yer silerek ve C ye kartarak 18 gb yer kazanmama rağmen)işletim sisteminin yani win 7 nin bir yere yedeğini aldı win 10 yüklenirken bunu bulup silmek istiyorum.

Hatta win 10 yüklemek ilerde dahi hiç önemli ve isteğim dahilinde de değil.

Nasıl kurtulurum yardım edecek varmı.?

Sıkılmadan okuyup cevap yazacak olanlara şimdiden Çok teşekkürler..

Bu vesile ile herkese hayırlı mutlu huzurlu Bayramlar dilerim..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.