Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
613
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Turkcell de Yeni ile Eski abone farkı
D
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Daha beter olacaklar...Ben 1994 ten bu yana Türkcell kullanıyorum...En son bu ay başında sözleşme süreniz bitti..51 liralık paketim 71 liraya çıktı diye mesaj geldi....Hemen VOdefona gidip 3 MB internet 1000 Mesaj her yöne 750 dakika konuşma 29 Lira....3 lirada fren yapan tarife parası verdim...32 Lira yı asla geçmeyecek..AKILLI KÜP TARİFESİ...Limit doldumu hat fren yapıyor....Devam dersen küçük bir fark ödüyorsun...TURKCELL de KENDİMİ APTAL BOL TÜYLÜ KAZ GİBİ HİSSETMEYE BAŞLAMIŞTIM...Hiç kimse beynimle dalga geçemez......Çok şükür NUMARA TAŞIDIM..... Kurtuldum...

Sevgili kardeşim aklın yolu birdir sevindim doğru yolu bulmanıza;ben de 1994 ten beri Turkcellin sevgili yolunan kazlarındandım,bizi çok sever ama bir türlüm sevgisini göstermezdi.Nedense..!?
Numara taşıma çıktığından beri Avea vodafon arasında geziyorum geçtiğimiz ayda eski opreartörümüz Turkcelle döndüm 19 TL 23 TL den fazla hiç para ödediğimi bilmiyorum bu süreçte sakın faturalı olmayın ve tahhahüt vermeyin istediğiniz zaman istediğiniz şirketin avantajlı tarifesini kullanırsınız G den sonra inanın Türk Telekomda oldukça iyi oldu bilginiz olsun..Kimde uygun tarife olursa ben 10-12 ay arası kalarak diğerine geçiyor amiyane tabir ile uyanıklara ütülmüyorum..İyi bayramlar dileklerimle..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.