O

Çavuş
25 Haziran 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
13 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
4 ay
Mobil Uygulamalarımı Nasıl Değerlendirebilirim?
Aşağıda listelediğim mobil uygulamalarımla hemen hemen hiç ilgilenemiyorum ve bunları değerlendirmek adına bir yöntem arıyorum. Öneriniz var mı? En kayda değer projem, turuncu logolu olan.


Uygulamaların birçoğuna şu ortak bağlantı üzerinden erişebilirsiniz.
O
3 yıl
Google Pixel 4 - Telefon Tamiri
1,5 yıldır kullandığım Google Pixel 4 modeli telefonum o zamana kadar batarya ile ilgili hiçbir problemi olmamasına rağmen bir gün durup dururken kapandı ve internette bulduğum birçok yolu denememe rağmen bir türlü açamadım. Google Pixel marka telefonları tamir ettirebileceğim bir tamirci de bulamadım. Kime götürsem, bu telefonu açarken elinde kalabileceğine dair uyardılar.
O
8 yıl
Apple TV\u0027de IPTV nasıl izlenir? Daha doğrusu IPTV tam olarak nedir?
Apple Tv'de (4. nesil) "Ulusal Kanal"ı izlemek istiyorum. Bende normalde Apple Tv (3. nesil) vardı. Sırf bu kanalı izlemek için 4. nesli de aldım, zira ekşi'de biri Uyanık Tv uygulamasının bulunduğunu söyledi. Fakat malesef Türk iTunes hesaplarıyla girenlerde gözükmüyormuş, ben de sonradan öğrendim bunu. IPTV için birkaç uygulama indirdim ama IPTV'nin ya nasıl bir sistem olduğunu anlamadım ya da internette bulduğum linkler sorunlu. IPTV ile "Ulusal Kanal"ı nasıl izleyebileceğimi söyleyebilirseniz sevinirim.
O
8 yıl
Kapsama Alanı En Geniş Modem/Router ?
Kapsama alanı en geniş modem ya da router almak istiyorum. Bin liraya kadar bütçe ayırdım. Google Onhub veyahut Apple Airport Extreme tavsiye eder misiniz? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
O
13 yıl
Superonline fiber internet - tilgin marka modem sorunu
Daha önceki evimde Pirelli marka modem kullanıyordum. Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamamıştım. Yeni bir eve taşındığımda bana tilgin marka modem verdiler. wireless'ı dahil birçok sorunla karşılaştım.

çoğu siteye girememe gibi bir sorunum mevcuttu. superonline'ı ilk aradığımda sorunu çözemediler. ikinci arayışımda, şu ayarları yaptırdılar:http://goo.gl/3HLCY
fakat hala bazı sitelerde sorun yaşıyorum. sebebi ne olabilir?
O
13 yıl
Avea ile yurtdışından internete girdiğimizde IP nerenin gözükür
İntenete yurtdışından avea hat ile bağlandığımızda IP miz Türkiye'den bir IP olarak mı gözüküyor yoksa yabancı bir IP mi?
O
14 yıl
Amerika\u0027dan DMC 12 nasıl getirtebilirim?
Amerika'dan 1981 model Delorean marka Dmc 12 getirtmek istiyorum. Arabanın oradaki fiyatı yaklaşık 20bin dolar.

Sorularım şunlar;
Arabayı getirtebilir miyim? Bazı web sitelerinde 3 yıldan yaşlı arabaların kalıcı sokulmadığıyla ilgili mesajlar okudum.
Eğer getirtebilirsem, gümrük + taşıma masrafı ne kadar olur?
O
15 yıl
Donma Sorunu (Detayları belirttim)
Merhaba,

Bilgisayarımda bir donma sorunu mevcut.
Şöyle ki;
Donduğunda klavye ve mouse cevap vermiyor. Eğer donduğu sırada bir ses dosyası oynatıyorsam, donduğu andaki ses dıtttttt diye sonsuza kadar sürüyor. Birkaç kere 2-3 saat bekledim ama yine cevap vermediği için Pc'nin restart düğmesinden restart atmak zorunda kalıyorum. Ayrıca bilgisayarda default olarak her bilgisayarda olan belirli bir süre kullanmayınca monitöre görüntü göndermeyi durdur özelliği açık. Örneğin, 4-5 saatliğine dışarı çıkıyorum ve eve geldiğimde o ekranla karşılaşıyorum. Normalde, mouse veya klavye harekete geçtiğinde görüntünün gelmesi gerekir, fakat gelmiyor. Sorun ne olabilir?

Ekran kartının Driver'ını update ettim. Hatta güvenli modda ve usb ler unplug iken bu işlemi gerçekleştirdim.
Isınmadan dolayı kaynaklanan bir sorun olabilir mi? Aslında kasam çok iyi ve içerisinde (cpu nun üzeri dahil) birçok fan bulunmakta. Ekran kartlarının da kendilerine özel büyük fanları mevcut. Sorunu kasanın içine açmadan çözebilecek bir yardıma ihtiyacım var.


Sistemim:
Intel Core2 Quad 9550 2.83Ghz
8GB RAM
2 adet Nvidia Geforce 9800GT
2 adet Sata 1TB HD
Windows Vista 64-bit

3 ekran kullanıyorum. 3'ünün de çözünürlükleri birbirinden farklı.

Sorunu çözmek için sadece bu ana donanımları belirtmemin yeterli olacağını umuyorum.
O
17 yıl
DVB-T ANTEN! ACİL YARDIM
televizyonumda dvb-t özelliğini öğrendiğim içinhttp://www.otuz.com/product_info.php?products_id=13324 şu üründen ısmarladım. ürün geldi ama giriş yeri (uydu işlerinden pek anlamam) digitürk receiver ın arkasına giren kablo giriş türünden. fakat tv ye sadece tuner kablosu sokabiliyorum. bunu ona nasıl çevirebilirim?
O
18 yıl
Nintendo Wii - Call of Duty 3 | yorum yapıcak biri var mı?
Nintendo Wii - Call of Duty 3 oynayıp da yorum yapıcak biri var mı? Ben yanlışıkla ntsc almışım, şimdi pal ını arıyorum. ama pal olanlar ntsc ye göre daha pahalı. 50$+kargo nerde bulabilirim?
yardımcı olabilirseniz sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.