Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
620
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Google Pixel 4 - Telefon Tamiri
O
5 yıl (71 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

1,5 yıldır kullandığım Google Pixel 4 modeli telefonum o zamana kadar batarya ile ilgili hiçbir problemi olmamasına rağmen bir gün durup dururken kapandı ve internette bulduğum birçok yolu denememe rağmen bir türlü açamadım. Google Pixel marka telefonları tamir ettirebileceğim bir tamirci de bulamadım. Kime götürsem, bu telefonu açarken elinde kalabileceğine dair uyardılar.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



S
5 yıl (5226 mesaj)
Yarbay

Valla hocam ben 4 sene önce Surface Book almıştım, bir gün format atarken bozuldu. Ne kadar denediysem yapamadım, tamirciye verdim elimde kalabilir dedi tamam dedim, elinde kaldı ekranını bozdu. Bir daha Türkiye’de resmi teknik servisi olmayan bir cihaz almamaya dair kendime söz verdim.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 yıl (1709 mesaj)
Yüzbaşı

Geçmiş olsun, ben de geçen hafta google pixel satın aldım. Facebook grupları var google pixel kullanıcıları için oraya bir danışın derim.



M
3 yıl (1 mesaj)
Er

yaptırabildiniz mi? Bende de pixel 4 xl var bataryayı bir türlü yaptıramadım. Türkiyede stokları yok falan dediler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.