M

Yarbay
30 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
317 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
Oto Sanayi Esnafı Eski Arabalara Bakmıyor
Sanayi esnafı dersiniz, küçümsediğiniz varoştan bozma mekanlardır belki ama bugünlerde hepsinin bitarafı kakmış. arabanız belli bir yaşın üzerindeyse tamir edebilecekleri en basit şeylerde, parçası olsa bile bakmıyorlar. Bakmasınlar bakalım. Bugün modeli yüksek pahalı araçlardan sakal peşindeler ama gün gelecek onlar da muhtaç olacaklar. Esnaf ahlakı diye bir şey kalmamış.
M
2 yıl
Kazakistan\u0027da LPG Zammı Hükümetin İstifasını Getirdi
Kazakistan’da Başbakan Askar Mamin'in hükümeti, LPG fiyatının litre başına 60 Tengeden 120 Tengeye çıkarılması sonrası patlak veren protestoların ardından istifa etti.
< Resime gitmek için tıklayın >
https://www.gazeteduvar.com.tr/kazakistanda-lpg-zammi-hukumetin-istifasini-getirdi-haber-1548027
uzun uzadıya yazmaya gerek yok. daha 91 de komünizmden çıkmış, bağımsız olmuş bir millet bak nasıl tepki gösteriyor haksız zamlara. bizde zam uyuşturucu gibi gibi olmuş, her seferinde daha yüksek dozunu almadan rahat edemiyor millet. ne biçim bir milletiz ya...
M
2 yıl
sıfır araba yok deniliyor (mu acaba) ? Tarcanlar Oto Ekspertiz
Otomotiv distribütörleri ve bayilerinin araba stokladığı iddiaları gündemdeki yerini koruyor. Tartışmaları alevlendiren görüntüler Youtube'a düştü. Videoyu çekenler, kendilerine satış danışmanlarının araçları distribütörlerin stokladığı söyledi.
Sıfır araba bulunamadığından ikinci el daha pahalı satılıyor. Fiyatlar artık haftalık değil günlük artıyor. 
Hal böyle olunca stokçuluk iddiaları son dönemde herkesin dilinde. Artan araç fiyatlarıyla birlikte bayiler ve distribütörler, arabaları saklamakla suçlanıyor.
Son olarak bugün otomobil stokladığı tespit edilen İzmir'de bir bayiye Ticaret Bakanlığı 545 bin 550 TL ceza kesti.
Tartışmalar sürerken stokçuluk iddialarıyla ilgili bugün "Tarcanlar tuning oto ekspertiz Kocaeli" kanalı, "Sıfır araba yok deniliyor peki bu araçlar neden bekliyor" başlıklı bir video paylaştı. 
Görüntülerde yere alan iki kişi, bayileri tek tek dolaşıyor ve danışmanlardan "sıfır araba yok" cevabı alıyor. 
Hemen ardından aynı bayilerin beklettiği farkla markalara ait onlarca sıfır araba görülüyor. Görüntülerdeki kişiler, videoyu çekmeye karar vereli 1 ay olduğunu ve aynı araçların durduğunu söylüyor. 
Yine aynı kişiler, satış danışmanlarından bu araçları distribütörlerin stokladığı bilgisini aldıklarını belirtiyor. 

https://www.internethaber.com/sifir-araba-yok-deniyor-peki-bu-araclar-neden-bekliyor-satis-danismanlari-itiraf-etti-video-galerisi-2224170.htm
M
2 yıl
OTOMOBİL FİYATLARININ GELDİĞİ NOKTADAN MEMNUN MUSUNUZ ???
Döviz kuru, stokçuluk, karaborsa, ötv, kdv, vergi dilimi, arz-talep dengesizliği derken sizler bu durumdan, geldiğimiz son noktadan memnun musunuz? B sınıfı araba olmuş 400 bin, C sınıfı 600 bin. Bıçağın kemiği daha ne kadar delmesine razısınız. yoksa tuzum kuru, almışım 2 araba, bir jip, dükkan da iyi çalışıyor, şahlanıyoruz mu diyorsunuz. orta sınıf ve gençler ne yapacak, onlara kendi başarı hikayenizi mi tavsiye edeceksiniz. yok ben de mağdurum veya mazlumun yanındayım diyorsanız ne zaman haykıracaksınız bu zulme karşı? çok mu korkuyorsunuz, zincirlerinizden başka kaybedecek neyiniz var sabit gelirliler? sadece almak mı arabayı, yürütme maliyetinizi düşünmüyor musunuz. Aklınızı, vicdanınızı ve cesaretinizi kullanmayacak mısınız?
M
2 yıl
Honda Bayilerinin Civic Stokçuluğu!
< Resime gitmek için tıklayın >


Otomobil fiyatlarının yüksek olması gündemden düşmüyordu. Skandal, bir vatandaşın, kendisine araç kalmadı diyen otomotiv bayisinin Honda Civic otomobilleri stokladığı alanı görüntüleyince ortaya çıktı.
Otomobil fiyatları her geçen gün yükselirken, bayilerin yaptığı stokçuluk gün yüzüne çıktı. Müşterilere araç kalmadığını söyleyen bayiler otomobilleri stok alanlarında bekletiyor.
Bir vatandaş, Honda Civic model araçların stoklandığı araziyi görüntüledi. Kendisine araçların hepsinin satıldığını söylemeleri üzerine otomotiv bayisinin araçları stokladığı yere giden vatandaş özellikle bu durumu görmek için geldiğini söylüyor.
Sintaç tabelası bulunan arazideki otomobilleri çeken vatandaş videoda, "Özellikle geldim yok diyorlar ya hani, bugün 18 Eylül arkadaşlar. Hepsi satıldı dediler. Yok diyorsunuz. Bakın ucu bucağı gözükmüyor. Hepsi Honda Civic. Bakanım arabaya yok çekiyorlar, her yer Honda Civic dolu bakın. Bakın hepsi Elegance. Daha var, daha öbür tarafta da var" diyor.

https://www.superhaber.tv/otomobil-fiyatlari-neden-yuksek-sorusunun-yaniti-bayilerin-stokculugu-ortaya-cikti-video-358147


https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DOJzfGsqGZOc&q=EgQuLZpEGMTqpYoGIhAXioLdcz11oIDDw-4aBFayMgFy
Videoyu ise izmirden Serdar adlı duyarlı bir vatandaş çekiyor. Daha sonra ilk defa internete youtuber Soner Şahin yüklüyor.

Honda Türkiye ise konuyla ilgili açıklama yaptı. Söz konusu araçların filo kiralama şirketlerine ayrıldığını ve izinsiz video çeken vatandaş ile ilgili de imajını kötülediği için mahkemeye vereceğini söyledi.

pes yani.
M
3 yıl
samsung j7 anakart arızalandı. servis 450 TL istedi. siz olsanız yaptırır mısınız?
telefon 5 yıllık, 16 gb dahil hafızalı. hiç bir arızası yoktu, ekran sağlam. ekran siyah oldu, yetkili servis 450 tl istedi yeni anakart için. anakartı arızalıymış. ben yaptırmadım. siz olsanız ne yapardınız?
M
3 yıl
Büyük Şehirlerde Acil Yeni Oto Sanayi Siteleri Açılmalı
izmir merkezden örnek veriyorum. 3.sanayi ve çiğli ata sanayi deneyimlerimdir. diğer illerde durum nedir bilmem ama büyük şehirlerde sanayi sitelerindeki dükkan sayıları yetersiz. Acil yeni sanayi siteleri açılmalı. çünkü ne zaman sanayi sitesine gitsem dükkanlar hınca hınç dolu. sanırsın hepsi yetkili servis, müşteri çok olunca bitarafları kalkmış çoğu işyerlerinin. bakım-arıza için kıyıntırık işyerine gidiyorum, adam kartvizit verip randevu ile gel, 3-4 gün sonra bi ara diyor. hele ki sabah uykunuzu almış, kahvaltınızı yapmış bir şekilde öğlen saatinde sanayiye varırsanız havanızı alırsınız. inanın o gün işimi halledebilmek için sabah ustanın dükkanı açılmadan kapının önünde oluyorum ki işim görülsün. her yıl neredeyse 700 bin araç satılıyor. ama şehirlerde sanayi dükkanı sayısı neredeyse 15 yıldır aynı. yeni dükkan açmak isteyen bir sürü usta var ama kiraları da çok yüksek, muazzam bir kartel var. kasten dükkan sayısını arttırmıyorlar, yüksek dükkan getirisi olsun diye. sadece bir avuç dükkan-usta zümresi pastanın tamamını yiyor. sayın devletimiz de her konuda olduğu gibi bu konuda da ilgisiz. bi yap işlet devret de bu sektörlere yapsa müşteri garantili

sizin illerde durum nedir ?
M
3 yıl
BU FIRSAT KAÇMAZ! 2020 MODEL 3.000 KM AUDİ A3 TFSI SADECE 185.000 :))))
M
4 yıl
BENZİNE 17 KURUŞ DÜZENLEME (ZAMCIK)
< Resime gitmek için tıklayın >

Nasıl, eğlence iyi gidiyor mu? Müziğin sesini açın.


< Resime gitmek için tıklayın >
M
4 yıl
fahişinden.com
https://www.youtube.com/watch?v=MPv5Sczceh0

mizahi bir inceleme videosu olmuş.

ben artık bu fahişinde.com sitesine girmeyi bıraktım. piyasa düzelene kadar, boşu boşuna siz de girmeyin. galerici ve al-satçı takımını sevindirmeyin. kafanızı deniz kenarında kuma gömün daha iyi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.