Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1543
Tıklama
1
Öne Çıkarma
sıfır araba yok deniliyor (mu acaba) ? Tarcanlar Oto Ekspertiz
M
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Otomotiv distribütörleri ve bayilerinin araba stokladığı iddiaları gündemdeki yerini koruyor. Tartışmaları alevlendiren görüntüler Youtube'a düştü. Videoyu çekenler, kendilerine satış danışmanlarının araçları distribütörlerin stokladığı söyledi.
Sıfır araba bulunamadığından ikinci el daha pahalı satılıyor. Fiyatlar artık haftalık değil günlük artıyor. 
Hal böyle olunca stokçuluk iddiaları son dönemde herkesin dilinde. Artan araç fiyatlarıyla birlikte bayiler ve distribütörler, arabaları saklamakla suçlanıyor.
Son olarak bugün otomobil stokladığı tespit edilen İzmir'de bir bayiye Ticaret Bakanlığı 545 bin 550 TL ceza kesti.
Tartışmalar sürerken stokçuluk iddialarıyla ilgili bugün "Tarcanlar tuning oto ekspertiz Kocaeli" kanalı, "Sıfır araba yok deniliyor peki bu araçlar neden bekliyor" başlıklı bir video paylaştı. 
Görüntülerde yere alan iki kişi, bayileri tek tek dolaşıyor ve danışmanlardan "sıfır araba yok" cevabı alıyor. 
Hemen ardından aynı bayilerin beklettiği farkla markalara ait onlarca sıfır araba görülüyor. Görüntülerdeki kişiler, videoyu çekmeye karar vereli 1 ay olduğunu ve aynı araçların durduğunu söylüyor. 
Yine aynı kişiler, satış danışmanlarından bu araçları distribütörlerin stokladığı bilgisini aldıklarını belirtiyor. 

https://www.internethaber.com/sifir-araba-yok-deniyor-peki-bu-araclar-neden-bekliyor-satis-danismanlari-itiraf-etti-video-galerisi-2224170.htm



A
2 yıl
Yüzbaşı

uganda muz cumhuriyetinde sıradan bir gün.



A
2 yıl
Yarbay

heryer sıfır araba dolu, bayiler para kazanmamak için satmıyor sanırım.
market şeker satmıyor. satarsa 1 paket ile sınırlı.
bayi sana yarın fiyatı %10 artacak şeyi hemen satsın. satmıyorum sana boş paket araba. yallah nereye şikayet edersen et.



S
2 yıl
Yarbay

Faiz kararını bekliyorlar. Döviz artarsa fiyat güncelle sat. Sıfır neyse 2. El de bile aracını satmıyor hatta satmıyor diyelim. Satsa araç alamıyor piyasa şişti daha da şişecek.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
2 yıl
Yarbay

Hep devleti suçluyorlar. Devlet arabalara aşırı vergi yüklüyor diye. Devlet vergiyi aşırı düşürse veya sıfırlasa aradaki farkı otomobil üreticileri ve galericiler fiyatlara yansıtır. Bunun örneğini çoook gördük. Türkiye'de insanlara ucuz araç haram.

Stokçuluk yapanların Allah belasını versin. İflas ettirsin inşallah. Kazançlarını sıfırlasın inşallah. Bereket görmesinler. Sadece otomotiv sektöründe değil. Gıda, giyim, her sektörde.



M
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

stokçuluk yapmaya daha doğrusu suça azmettiren biri var o da devlet veya bir kişi. düşünün koskoca saygın otomobil firmaları bile dünyada bir tek bu ülkede stokçuluk yapıyorlar. sorun içerde.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.