Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1536
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Honda Bayilerinin Civic Stokçuluğu!
M
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >


Otomobil fiyatlarının yüksek olması gündemden düşmüyordu. Skandal, bir vatandaşın, kendisine araç kalmadı diyen otomotiv bayisinin Honda Civic otomobilleri stokladığı alanı görüntüleyince ortaya çıktı.
Otomobil fiyatları her geçen gün yükselirken, bayilerin yaptığı stokçuluk gün yüzüne çıktı. Müşterilere araç kalmadığını söyleyen bayiler otomobilleri stok alanlarında bekletiyor.
Bir vatandaş, Honda Civic model araçların stoklandığı araziyi görüntüledi. Kendisine araçların hepsinin satıldığını söylemeleri üzerine otomotiv bayisinin araçları stokladığı yere giden vatandaş özellikle bu durumu görmek için geldiğini söylüyor.
Sintaç tabelası bulunan arazideki otomobilleri çeken vatandaş videoda, "Özellikle geldim yok diyorlar ya hani, bugün 18 Eylül arkadaşlar. Hepsi satıldı dediler. Yok diyorsunuz. Bakın ucu bucağı gözükmüyor. Hepsi Honda Civic. Bakanım arabaya yok çekiyorlar, her yer Honda Civic dolu bakın. Bakın hepsi Elegance. Daha var, daha öbür tarafta da var" diyor.

https://www.superhaber.tv/otomobil-fiyatlari-neden-yuksek-sorusunun-yaniti-bayilerin-stokculugu-ortaya-cikti-video-358147


https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DOJzfGsqGZOc&q=EgQuLZpEGMTqpYoGIhAXioLdcz11oIDDw-4aBFayMgFy
Videoyu ise izmirden Serdar adlı duyarlı bir vatandaş çekiyor. Daha sonra ilk defa internete youtuber Soner Şahin yüklüyor.

Honda Türkiye ise konuyla ilgili açıklama yaptı. Söz konusu araçların filo kiralama şirketlerine ayrıldığını ve izinsiz video çeken vatandaş ile ilgili de imajını kötülediği için mahkemeye vereceğini söyledi.

pes yani.



CNN Türk'te haber oldu bu saatten sonra hiç bir şey yapamazlar
birazdan buraya kapın önündeki itlere atıkları kemikleri yalayan tipler gelir savunmaya geçer
Yoruma Git
m_kucukaksoy - 3 yıl +7
K
3 yıl
Yarbay

Bu arkadaşın başı belaya girmez inşallah



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
3 yıl
Yarbay

CNN Türk'te haber oldu bu saatten sonra hiç bir şey yapamazlar
birazdan buraya kapın önündeki itlere atıkları kemikleri yalayan tipler gelir savunmaya geçer



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @kimbehicayy
A
3 yıl
Yarbay

Bunu yapan adamlardan Almayacaksınız bu kadar basit.



M
3 yıl
Yarbay

Türk halkı artık iyice bozulmuş. Bu çok net belli. Eline en ufak bir fırsat geçen, bunu kaçırmıyor. Kimse de demiyor ki "makul kâr marjımız neyse arabaları o fiyattan satalım ki herkes araç sahibi olabilsin". Öte yandan üniversiteler yüz yüze eğitime geçti diye, "fırsat bu fırsat kiralara okkalı bir zam yapalım da cebimizi dolduralım" diyenler. Gariban öğrenciyi düşünen yok. Ulan dünya malı senin olsa ne fayda. Yaşayacağın ömür belli, midenin çapı belli. Bu aç gözlülük, fırsatçılık, kazıkçılık artık Türk halkının yeni karakteri oldu. Ekmeğini garibanla paylaşan, misafirperver Türk halkı tarih oldu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
3 yıl
Yarbay

fırsat buldu mu dike seviyorlar mahmut emmi




Bu mesajda bahsedilenler: @mahmut_emmi
M
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

bu bayilerin bu kadar pişkinliği, arsızlığı devletin onları abisi gibi desteklemesinden ileri geliyor.



K
3 yıl
Moderatör

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.