L

Yüzbaşı
03 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
L
geçen ay
yüzde 30 iskontolu ev
yüzde 30 iskontolu gibi duran satılık bir ev buldum. ilan kurumsal diye bildiğimiz zincir emlakçilardan birinden çıkma. emlakçının dediğine göre satan kişi bir süre önce eşinden boşanmış. tapu adamın üstüne gözüküyor.2019 yılında muhtemelen evlilerken alınmış gözüküyor. ileride satış iptal davası gibi olaylarla karşılaşmamak için boşandığı eşinden muvafakatname almak vb gibi bir tedbir tek başına yeterli midir. başka ne gibi tedbirler almak gerekir.

gayet düzgün duran bir evin düşük fiyatlarda alıcı bulmamasının olası sebepleri ne olabilir. başkalarının görüp benim göremediğim bir şey mi var.

-birincisi içinde kiracı var. iki yıl oturmam lazım diyor. bu benim için sorun değil. ben oturmak için alacağım ancak hemen taşınma mecburiyetim yok. üzerime başka bir ev de yok. istediğim lokasyonda ve özellikte bir ev indirimli denk geldiği için alıp iki sene bekleyebilirim. piyasadan gördüğüm kadar içinde kiracı olan evlere alıcı çıkmıyor. içinde kiracı olan evlerin çoğu da hala düşük kira veriyor. bu evin içindeki kiracı da yeni girececek birine göre yüzde 30 az kira veriyor gibi.

başka nelere dikkat etmek gerekir
L
8 yıl
laptop muhtemel donanimsal-elektronik sorun
yeğenim çalışmıyor durumdayken laptopu düşürmüş. laptop diski ve dvd-romu görmüyor. ancak usb çıkışlarına taktığım usb diskleri görebiliyor. laptopu açınca hdd yi hiç çalıştırmıyor. yani hdd den çalışma sesi de gelmiyor. dvd rom ise çalışıyor ancak o da bios dahil hiçbir şekilde sistem tarafından algılanmıyor.

Tecrübeli arkadaşların tavsiyesine ve olası arızayla ilgili fikirlerine ihtiyacım var.

(diski evdeki bilgisayara takınca içindekilere erişebiliyorum, yani disk sağlam durumda.)

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
L
10 yıl
sürekli disk erişimi problemi için yardım.
merhaba. bilgisayarımda 3 aydır süreki disk erişimi problemi var. sanıyorum ki "sygate personal firewall" programını yükledikten sonra ortaya çıktı bu sorun. programı kaldırdım ama sorun devam ediyor. process monitor programıyla nelerin diske eriştiğine bakıyorum ama duruma bir anlam veremedim. çözüm için öneride bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.


işletim sistemim xp pro 64 bit

bu da process monitordan bir ekran görüntüsü.
http://postimg.org/image/ip56onnz7/
L
10 yıl
abd ziyareti yapmışlara bir soru.
Kardeşimle bir haftalık bir abd ziyaretimiz oldu. Döndüğümüzde farkettim ki kardeşimin pasaportunda, vizenin olduğu kısımda benimkinden farklı olarak bir de üzerinde çıkış tarihinin belirtildiği dikdörtgen kaşe var. Benimkinde sadece girişte basılan elips şeklinde "admitted" ve giriş tarihimi belirten kaşe var. Benim pasaporta abd den çıkış kaşesi basmayı mı atlamışlar yoksa başka bir durum mu var. Benden başka abd den çıkışta pasaportuna kaşe basılmayan var mı?
L
11 yıl
google maps brut mod kullanan var mı
g maps 4.6.0 brut modu uzun süredir telefonumda kullanıyorum. özelliği offline olarak haritaları sd karta saklayabilmesi. online durumda harita üzerinde gezinirken gezilen yerlerin kopyasını sd kartta saklaması ve offline durumunda sakladığı parçaları kullanabilmesi.

bu harita g. mapsin eski bir sürümünün modifiye edilmiş hali. yeni g. mapslar gibi vektörel tabanlı değil, resim-tile dosyası tabanlı. bu durumun getirdiği bazı avantajlardan dolayı hala bunu kullanmaya devam ediyorum. yeni vektörel tabanlı g mapslarda ekranda yeterince boşluk olmasına rağmen yeterli bilgi göstermiyor, devamlı bir değişkenlik var ekranda. eski sürümde zoomu sonuna kadar dayamadan her katmanda ekranda sokak-cadde adlarından mekan adlarına kadar yeterli bilgi görülebiliyor. ayrıca eskisi daha az işlemci kullanıyor. harita üzerinde gezindiğinizde anında ekranda gösteriyor. dezavantajı ise harita dosyaları çok yer kaplıyor.

2011 model düşük çözünürlüklü telde gayet iyi çalışıyor. yeni bir telefon almayı düşünüyorum. 1080p ya da 720p ekranlı telefonda bunu kullanan var mı?. resim tabanlı olduğu için 1080p de harita yazılarının oldukça küçük görüneceğini tahmin ediyorum. kullanıp bilgi verebilecek olan var mı?
L
12 yıl
takım elbise altına konforlu ayakkabı
yıllar önce ayakkabı dünyasından takım elbise altına giymelik "democrata" markalı bağcıklı kundura almıştım. bunlar diğer ayakkabılara göre çok rahat. iç tabanlığı normale göre daha kalın ve yumuşak. ayrıca tabanlığı kaldırınca topuk kısmında spor ayakkabılardakine benzer hava yastıklı jelimsi bir yapı var.

bu markayı internetten araştırınca rahat ayakkabı üzerine uzmanlaşmış bir brezilya firması olduğunu öğrendim. bu marka ayakkabı satan yer biliyor musunuz. veya bu tarz takım elbise altına giyilebilecek ve rahatlık odaklı olarak üretilmiş bildiğiniz bir ayakkabı markası var mı?
L
14 yıl
Realtek alc655 ses kartı problemi
anakartta realtek alc655 onboard ses çipi var.

problem şu. mikrofondan kayıt yaparken mikrofonu ağzıma dayayıp konuşsam bile ses çok kısık. farklı farklı mikrofonlarla denedim sonuç aynı. ses ayarı denetimlerinde mikrofon seviyesi sonuna kadar açık durumda. fakat farkettim ki benim mikrofon seviyesinin altındaki gelişmiş butonuna tıklayınca açılan pencerede "mic boost" ayarı çıkmıyor. tik koyabileceğim "stereo mic" diye bir bölüm var sadece.

en son sürücüyü yükledim yine değişen bişey yok!

bu sorunu nasıl çözebilirim...
L
16 yıl
ağ bağlantılarımda wireless bağlantı kayboldu.
ağ bağlantılarımda wireless bağlantı ve yerel ağ bağlantısı kayboldu. bunları nasıl geri getirebilirim. yerel ağ bağlantısı üzerinden internete bağlanabiliyorum. kablosuz cihazımın kendi yazılımı üzerinden de bağlanabiliyorum.aygıt yöneticisinde de varlar, fakat system tray da simgeler de yok. benim windowsun kendi kablosuz bağlanma yazılımını kullanmam lazım, onu nasıl çalıştırabilirim.
L
17 yıl
Lütfen Yardım..
Silkroad online de 40 lwl a kadar sadece cleric e verdim şimdi sp farm yapıorm 44 lwl ım 3k sp war bard ın saldırı dışındaki büyülerini açimmi?? lütfen cevap yazın
teşekkürler
L
17 yıl
Lütfen Yardım..
Ben 40 lwl a kadar sadece cleric e verdim şimdi sp farm yapıyorum 44 lwl ım 3k sp war cleric tam bardın saldırı büyüleri dışındaki büyüleri açıyımmı? lütfen yardım edin cevap yazın
teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.